Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz parasutyo #7586 üzenetére

MR30-asok adják ezeket a relén lévőknek.

5150: jah, eegen, a booster dupláz.

Bugframe kalandok az elmúlt napokból:
    asszem pont karácsony reggel, még aludt a család, beléptem kicsit, mondom pár kör advanced, mi baj lehet. Természetesen már elkezdődött játékba rakott be. Ilyenkor mi van: akció közepén állsz egy csupasz amp-al, warframe kuka, mindenhonnan lőnek. OK, gyorsa ugrabugra, magus lockdown, mech jön, hentelés. Orphix meghal, mindenki boldog... Host migration.
    Nézem a chatet -mert már van rá idő- a magyar srác enyhén kiborult. Kérdezte -magyarul-, hogy hogyan kell lehívni a mechet. Miután én voltam egyedül magyar a csapatban rajta kívül, gondolom nekem szánta. De épp a túléléssel voltam elfoglalva. 4 percig nem kapott választ... ezért mindennek elhordott, majd kilépett. Fain.

Másik, h marketen offline vagyok, de ha vki rámír, akkor azért válaszolok. Ez történt minap is, igaz kis késéssel, mert a legnagyobb efvent mapot farmolgatjuk, nem nézem, h mit írnak. Mire ráírtam volna, már ignore-ra rakott. Viszonoztam. Egy óra múlva más jelentkezett a modért (chromatic blade, elég ritkán viszik), gondolom vkinek szólt, h vegye már meg neki...

Sokadik nekifutás advanceden, random csapat, majd leszünk vmeddig, ez ilyen. Kezdünk, mech ki, a többiek már indulnak, lépek én is... ajtó zárva. Zöld, de zárva. NPC-k átjönnek a zárt ajtón, nekem se mechhel, se warframeval, se operátoprral nem lehet kimenni.
    Mondom vki szedjen ki... Szerencsére volt egy nova, rakott egy ajtót :)

Másik meccs, mech beszorult vmi csövek és dobozok közé. OK, se unstuck, se semmi. Kiszállás, séta, mech hív... még X perc. Fain.

Új hozzászólás Aktív témák