Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parasutyo
üzenetére
MR30-asok adják ezeket a relén lévőknek.
5150: jah, eegen, a booster dupláz.
Bugframe kalandok az elmúlt napokból:
asszem pont karácsony reggel, még aludt a család, beléptem kicsit, mondom pár kör advanced, mi baj lehet. Természetesen már elkezdődött játékba rakott be. Ilyenkor mi van: akció közepén állsz egy csupasz amp-al, warframe kuka, mindenhonnan lőnek. OK, gyorsa ugrabugra, magus lockdown, mech jön, hentelés. Orphix meghal, mindenki boldog... Host migration.
Nézem a chatet -mert már van rá idő- a magyar srác enyhén kiborult. Kérdezte -magyarul-, hogy hogyan kell lehívni a mechet. Miután én voltam egyedül magyar a csapatban rajta kívül, gondolom nekem szánta. De épp a túléléssel voltam elfoglalva. 4 percig nem kapott választ... ezért mindennek elhordott, majd kilépett. Fain.Másik, h marketen offline vagyok, de ha vki rámír, akkor azért válaszolok. Ez történt minap is, igaz kis késéssel, mert a legnagyobb efvent mapot farmolgatjuk, nem nézem, h mit írnak. Mire ráírtam volna, már ignore-ra rakott. Viszonoztam. Egy óra múlva más jelentkezett a modért (chromatic blade, elég ritkán viszik), gondolom vkinek szólt, h vegye már meg neki...
Sokadik nekifutás advanceden, random csapat, majd leszünk vmeddig, ez ilyen. Kezdünk, mech ki, a többiek már indulnak, lépek én is... ajtó zárva. Zöld, de zárva. NPC-k átjönnek a zárt ajtón, nekem se mechhel, se warframeval, se operátoprral nem lehet kimenni.
Mondom vki szedjen ki... Szerencsére volt egy nova, rakott egy ajtót
Másik meccs, mech beszorult vmi csövek és dobozok közé. OK, se unstuck, se semmi. Kiszállás, séta, mech hív... még X perc. Fain.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest