- UHD filmek lejátszása
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Akciókamerák
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jah, MR30-ként gondolom nagy szükséged van ayatanra...
Nagyon durván sok endo van a junkmodokból is, hetente takarítok és meglepődöm. Ayatan szobrokat sem rakom tele, majd ha lesz NW-ben, csak akkor. Mindig telerakom és dekorálok velük, legutóbb meg vennem kellett üreset, h ezt megcsináljam.
Hétvégén és ma is kaptam credit boostert, a múlt héten volt pár órás is. Profit taker és a nagy pók megtetszett, érdekesebb, mint az eidolon. Azért készítettem még egy halom ampot és próbálgatom ott is őket.
Farmolnom kell egy halom mindent, mert az új részekkel megint lehet legózni...
Igazán ezt az összerakós-moddolós részt nagyon megszerettem. Ez a spórapuska brutális, elfogyott a formám, de 1 forma+catalyst is ütős kis dögöt csinált belőle. Nukorral célozni kell, ez meg olyasmi, mint az acceltra, h elég, ha felé lősz, akkor is feXenek. Nem egy sebész-lézer, de a legtöbb mapon nem is kell pontosan lőni.
Sajna se halam, se valami ércem nincs még másik verzióhoz, a primary is érdekel ezzel a gombával.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest