Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Helminth-el egetetnék egy Garát és egy revenantot.
Mindkettőhöz a neuro kellene, mentem ma is vagy 5-5 mindkettőre, napok óta ez van, nem adja...
Grendelt nem duplázom, örülök, ha nem kell majd látnom. Meg Lokit is beetettem vele.Token dolog bonyolultnak tűnik, de menet közben már nem az.
lány: halas dolgokra ad tokent. fiú: elfogott vadakra ad tokent, apa: minden bizbaszra ad tokent, ez a legegyszerűbb (itzal 3+booster és mindent felszedni), otak: bányászósakra ad tokent, ez a legszarabb, alig látni, h mit kell kiszedni és hülye helyekre is rakja.
Mutter: bounty tokenek, ez se bonyolult. Nagyi: 1000 értékű tokenért ad egy nagyi tokent, ami standingba 1500-at ér. Ez buli, de ne add el, mert 20 nagyitoken kell 1 db shardra, abból meg kellett nekem eddig 3-4 db.Szal. küldik után körbejárod őket, kiszeded a tokeneket, végén nagyinál váltasz, ha lehet és standing/shard. Néha érdemesebb benthagyni ha van pl 10 lány token, mert pár óra múlva vagy másnap megveszi a nagyi. Son tokent se add el eleinte, mert ebből kell guildelni majd a rondacicákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wuthering Waves
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest