Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Heatpipe / hőcső házilag
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az milyen bug vagy cheat hogy ellövöm pirosra 1vagy 2 crew tagját de mire újra lövöm kb 10sec addigra már mindenkit megjavított és az újabb lövésem nem sebezi.
Ilyenkor 6-7 lövéssel tudodom kiszedni az ilyeneket. -
KROK640
nagyúr
A délután egy részét harckocsi focira szenteltem (miután BP-n 51/0-ás vagyok, és ápr 26ig level 54 a cél (a repcsi már ígyis megvan) nagyon nem kellett törjem magam, jöhetett egy kis lazítás) :

Sajnos most valamiért azt írja, hogy "az esemény végetért" pedig elvileg ápr 1-ig lenne. Addig még jó lenne bezsákolnom a töltőképernyőt, de ahhoz 50 gól vagy 100 gólpassz szükséges.
-
KROK640
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
2 másodpercet érdemes használni, ha nagyon nagyon alacsonyról dobod akkor 5-öt.
-
Francia91
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Persze, 2-5-10 másodperces robbanási idők biztosan vannak, én a 2 másodpercet állítottam be, F8F-1 BearCat géppel Reál tankban azzal szoktam jókat bombázni, a 2 másodperc meg elég ahhoz, hogy én ne robbanjak fel, de az ellenséges tank se tudjon kikerülni az 10000 fontos bomba hatóköréből
-
KROK640
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
ha magadat robbantod fel és enm a tankot ott vaamit nem jól cisnálsz. Az élesítési idejáel a bombának érdemes játszani
Nem, nem joystickal játszik, hanem billentyűzetről.
"Vagy mi az a jó szet hogy visszafele tudja nézni magát meg hurkotkat repülni?" ezt én is szeretném tudni, mert egyes ellenfeleim olyan fordulókat tudnak művelni, hogy az állam leesik.
Egy ideig custom controllal játszottam, most egy ideje defaultot használom. -
aradebil2
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Joystickkal/contellerrel nem lehet normálisan repülni, billentyűzet! Itt egy guide, de anélkül hogy repülnél is, nehéz lesz
-
válasz
KROK640
üzenetére
Én nem repülök. Bár van egy prém bombázóm néha rárakom az 1000KG-os bombát de engem robbant fel a tanknak semmi baja nincsen
.Amúgy te joystick-al játszol?
Vagy mi az a jó szet hogy visszafele tudja nézni magát meg hurkotkat repülni?
Nekem WASD van alap beállítva de az S és W-nek nincs sok értelme van rá másik kiosztás azt használom.
-
BogyóBP
addikt
Elvették a Kurnass F4E Hud-ját. Nincs a pilótafülkében célkereszt se semmi, vagy csak kikapcsoltam valamit? Máshol van.
-
KROK640
nagyúr
Fogadásokkal is jól lehet keresni

-
-
aradebil2
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
A meccs hossza és az aktivitásod befolyásolja leginkább, valamint bizonyos kill fölött már alig ad bónuszt. Cap-ed volt? Az nagyon sokat ad.
-
Malibutomi
nagyúr
Amugy pl. tovabbra sem tudom hogy a csatak utan az RP hogyan szamolodik.
Volt egy tank nyertes meccs ahol a repcsimmel lelottem egy helit+egy repcsit, es kaptam assistot egy repcsire meg ket tankra. 2 kill 3 assist - kaptam 5800 RP-t a repcsire
Most volt egy masik nyertes csata ahol lelottem 3 helit, lebombaztam 2 tankot. 5 kill kaptam 3600 RP-t.
-
Francia91
veterán
-
válasz
KROK640
üzenetére
gondolom g-mail és nem kitalálhatatlan account névvel játszol
nekem is volt ilyen miatt mert japók szeretik az animét és neki is hasonló neve lehetettha meg a jelszó is hasonló killer1234 stb.... pussylike, cat, .......... akkor nem lehetetlen hogy még be is lépjen
de persze vannak akik erre szakosodva lopják el az olyan egyszerű accountokat aminek az e-mailcíme is megegyezik pró tipp ne legyen ugyan az a mail és a játékos acc neved
-
KROK640
nagyúr
Srácok!
Az elmúlt egy héten öt üznetet kaptam a mailemre a Gajintól, hogy valaki megpróbál belépni a fiókomba, és a kétlépcsős azonosítás miatt küldtek számot.
Egyik sem én voltam, mivel az IPket is elküldi, több oroszorszáégból, de volt belaruszból és kolumbiából is próbálkozás. Szerencsére a kétlépcsős azonosítás miatt nem tudtak belépni. Gondolom ildomos lenne helszót változtatnom.
Az a kérdésem, hogy más is kap ilyen üzeneteket vagy csak engem tisztelnek meg ezzel?
Egyébként az a gyanúm valami adatszivárgás lehetett a Gajinnál, mert elég furcsa, hogy egy hét alatt öten is rájöttek a jelszavamra, előtte meg 8 évig senki. -
csongi
veterán
-
KROK640
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Tankokkal nem játszom (valahogy nem jött be, ahogy a hajó sem, csak rápróbáltam mindkettőre, repülni szeretek) de azért ezt megjegyzem

-
Malibutomi
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
Sajnos egy torveny van a jatekban es az all:
Ahogy haladsz feljebb a BR-ben, ugy lesz egyre fontosabb hogy te legyel a leggyorsabb jarmuben.
Ami szegyen, en szeretem a tankokat, de ha tankkal jossz be maris hatranyban vagy a gyors kerekes jarmuvekkel szemben.
Most a kinaiakat fejlesztem, es 8.7- ben szinte mindig az AFT09-et hasznalom, ami egy gyors kisauto 4X 1200mm pen raketaval.Inkabb vagyok en aki mar bujik valahol es tamad mint az aki bandukol a lassu tankkal es meghal.
Persze most foleg azert csinalom ezt mert a repcsiket is Ground RB-ben huzom nagyreszt.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Van egy aktív 8.7-es presetem meg egy aktív 9.0-ám, és mindkettő arról győz meg, hogy 6.0 fölé nem szabad menni ebben a játékban
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Nekem mondjuk a high tier az 8.7+

A palyakat meg kell tanulnod sajna, es a tankodhoz igazitani hogyan jatszolBR10-11-ben a repulok tobb kilometer magasan repulnek onnan dobjak a lezr iranyitasu bombat, nem nagyon fogod latni oket
Mondjuk en szeretek alacsonay repkedni, most volt egy csatam arctic base-en 6!! helikopter lottem le egy csataban az F-86 Sabre-el

-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Igen én is így vettem észre most hogy haladok feljebb 3.7-4.0-5.0 egyre rosszabbak a mapok.
Wot-hoz tudnám megint hasonlítani ott úgy hívják hull down szóval vannak ilyen nagyon dimbes, dombos kempelő pályák megmozdulni már nem tudok főleg ilyen lassabb tankokkal hogy oldalba kerüljek pedig ezt nagyon szerettem.+Ez a bombázós vagy repcsis szívatás se jön be itt már olyan gyorsak hogy legalább 600-al tépnek így nem lehet eltalálni őket.
Meg nincs jó légvédelem se amik amúgy is csak ilyen 500méteren belül hatékonyak, de akik ügyesek nem is jönnek közel max 800méterre jön és lebombáz vagy legéppuskáz.
Meg felülről támad direkt ahova nem sokan céloznak mondjuk tankkal nem is tudnak pedig akkor a jó amikor többen lőjük.Tartja a 2-3000m magasat aztán a fejemre zuhan max 800méterre és elhúzz 600-al.
Semmit nem lehet tenni ezek ellen persze a bénábbak jó közel jönnek de ahhoz szerencse kell hogy olyanokat dobjon a gép. De tipikus bejön valami kerekes taligával gyorsan befut capre elfoglalni aztán kilöveti magát mehet repkedni vagyis visszajön lebombázni és ha ilyenből vannak 10-en szétbombáznak és simán nyerik a meccset.+Meg van az az opé nagyon erős bombázó amit prémiumként lehet megvenni és kb 18másodperc alatt megfordul mint egy dupla fedeles az mekkora szívatás mert még a vadászrepülőink se bírják elkapni lefordulja őket.

Bár az is érdekes hogy voltam BR10-11-be a prém tankjaimmal és ott nem sokat találkoztam repcsikkel méég.
Most vagy a prém tank varázsa miatt van
vagy hogy lerakétázzák egymást 10km-ről amit láttam vidókban
. -
Malibutomi
nagyúr
Rajottem mi a masik oka hogy utalom a high tier tankcsatakat (azon felul hogy a csapat mindig idiota, es es ket perc alatt vesztunk)
Mert high tierben a legfosabb palyakat adja allandoan. Seversk, Ardennes, Alaska, meg az ilyen elnyujtott molek palyak mint a Fields of Poland.
-
KROK640
nagyúr
válasz
BogyóBP
üzenetére
... és a prémium repülőt az összes modifikációval kapod, itt meg még ezután kell kihúzni a MODokat, amik kb ugyanannyi LBbe vannak mint amennyibe a gép van. ha így nézed, mire használható lesz a gép igazán. addigra 40 ezer ftnyit költöttél rá.
Deez a játék nem a mi pénztárcánknak van kitalálva. Elég ha arra gondolok, hogy komolyan vannak 60-100 euros packok is bőven (sőt ezalatt nem is nagyon van), vagy pl arra, hogy nem egyszer mikor bejött 1-1 ilyen új pack akkor minden meccsbe akadt belőle 2-3.
ha pedig megnézed a Gajin árbevételét akkor láthatod, hogy eléggé komoly üzlet ez.
-
BogyóBP
addikt
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Basszus 45 TP 1 aranysas. 410.000 nél ez már majdnem 20.000ft ami akár felér egy prémium repülő árával.
-
KROK640
nagyúr
válasz
BogyóBP
üzenetére
Tény, hogy kicsit sok TPbe kerülnek a repülők, de azzal nem értek egyet, hogyha valaki elérte a "tree végét" (van egyáltalán ilyen játékos? De legalább az ismerettségi körünkben van? Mert nekem nincs pedig nagyon nagy ismeretségi köröm van WTben) akkor kapja meg az őj gépeket automatikusan. Miért, akkor jobb lesz, hogy minden a treen elért FP-t felküld a játék a sárga villanykörtébe (és gyakorlatilag megy a levesbe)?
Egyébként maguk a fejlesztők is érezték egyszer, hogy Rank IV és V repülői sokba vannak, pár éve ugyanis ezen a két tieren minden repülőnek megfelezték a fejlesztéséhez szükséges LB-t/FP-t, sőt a modifikációkét is. Pontosanazért, hogy minél hamarabb tereljék fel(jebb) az átlag játékosokat.
Ami szerintem méginkább bosszantó, hogy amikor megvan a gép, akkor a modifikációkat is ki kell fejleszteni, amik legalább annyiba kerülnek (LB szinten) mint maga a gép, és ezek nélkül egyébként eléggé használhatatlan a gép, szóval minden gép mellé, ahhoz hogy használható legyen minimum 2× annyi csatát kell mellé rakni mint gondoltad. -
KROK640
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Szerintem eléggé egyértelmű, hogy "bele van nyúlva", de ezt nem cska én mondom hanem mindneki aki pár éve játszk vele.
Pl ha 18 assistot kell összelőnöm, akkor 5-6 meccs is lemegy úgy h 1-2 assist jön össze összesen. Ha kill kell, akkor pont fordítva megy. Mindez nyilvánvalóan arról szól, hogyha detektálja, hogy kötvényfeladatot csinálsz, akkor igyekszik amit lehet csak nem beadni. Egyszerűen csak azért, hogy ha már elkezdted, akkor ne menj sehová, minél több meccsig ülj ott mint tartalom.
(ennek ellenszere a magas diverzitású kötvényfeladat cosmag, amiben bármit ad, te valamit haladsz)Ezért an a "rámpa" tipusú feladat beadás is, vagyis pl csináj 36 kill-t. Az első meccsben 7-8 killt is megcsinálsz, utána a következőben már csak 5-6 aztán jó sokáig 1-2-3 ... és a végén van egy meccs (mikor már csak 2-3 kellene) amikor megint lehozol vagy 8-at. Egy iylen meccsből úgysem lépsz ki, tehát ezzel elérte a játék, hogya lehető leghosszabb ideig maradj.
Az eleljén megvárja, hogy invesztálj bele, majd amikor a fele körül játsz a feladatnak akkor hortelen elkezdesz ólomlábakon és vízalatt menetelni. Akkor már nem hagyod ott, mert a fele megvan (valójában ha belefektetendő időben nézzük, akkor még 1/3-a sem!), és hát nem is volt osk idő, ennyit már kibírok... pedig a francokat, akkor jön még a több órás műszak.
Ezért szoktam olyan feladatokat válogatni, amik könnyen lejönnek (36 földi unit csatarepülővel, bár ezzel si megtud szibati) vagy a kedvencem első csapásként nyerni, mert ez fekete vagy fehér, egy meccsből lejön.
Általában kerülni szoktam azokat a feladatokat amik úgy kezdődnek, hogy "nyerj" mert akkor szinte sosem fogsz nyerni... -
válasz
KROK640
üzenetére
olyan mint a wot-ban ha szopórollert ad akor nincs mit tenni
Vegyesen vannak nekem a meccsek van amikor ha megfeszül a csapat nagy része 10+ killekkel se tudunk nyerni ami sok minden miatt lehet de főleg matachmake szerintem a hiba.
Az se jó amikor bejön 1 tankkal aztán ki is lép mert nincs nagyobb na ezt a játékfejlesztők orvosolhatnák.
Ellen példa 5-6x is meghal valaki annyi tankja van szóval nincs balance.
itt egy olyan meccs amikor szerencsénk volt megtudtuk fordítani a totális vereséget ha van 5-6 játékos aki csinál valamit és ez nem sok ezeken a nagy pályákon akkor van esély, de ugye legtöbb 0 killel bejön és aztán megy is kilép 1x 2x meghal jaj vesztes csata lelépek
És az a baj hogy ezt engedi a játék is pedig wot-ban ha kilépsz akkor dezertálsz és nem kapsz semmit ha nem várod meg a csata végét.
-
BogyóBP
addikt
Már megint szarakodnak a szerverek???
-
KROK640
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Sajnos nem egyszer vettem már észre, hogy ha relative gyorsan teljesítek valamit, akkor "elfelejti" elszámolni a játék.

És ha már a boosterek működésénél tartunk itt is van némi várható handicap- Nagy booster, és persze az utolsó helyen történő vereség, nehogy véletlenül sok LB jöjjön ki ...
-
KROK640
nagyúr
-
-
KROK640
nagyúr
Az a mai feladatom, hogy legyek első csapás és nyerjek egy gamet.
Ez nem is mind csak a vége.10 loss zsinorba simán belefér, és az egyetlen megnyert meccsben valamiért nem számolta el, hogy első csapás voltam

Sebaj, akkor ez ma NEM lesz meg, ugyanis ennyi fölös próbálkozás sajnos elvette a kedvemet a játéktól.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
"Hát ügyesen kell lejátszani meg jól időzíteni" - ezzel van itt az egyik baj : egy egy meccses booster és egy 20 meccses booster is ugyanannyi ideig jó. vagyis a játék azt várja el, hogy 20 meccset is annyi idő alatt tolj el, amennyii időalatt egy meccset.
Van ugye fajta szerint :
1, 2, 3, 5, 10, 15, 20 meccs erejéig érvényes booster. Mindre igaz, hogy 2 nap 23 óráig érvényesek, majd aktiválás után 24 óra mindössze. Pont ezek a megkötések zárják ki az ügyes beosztást vagy jó időzítést.Ha ez LB booster, akkor érdemes (full)stock presettel játszani, tehát amiben kifejlesztetlen gépek vannak. Ezekkel a gépekkel nagyon szerény eredményeket fogsz elérni, ugyanis a játék úgy van beállítva, hogyha egy gép nem fullos modifikációk szempontjából, akkor nagyon jelentősen gyengébb, sok gép 2-3BR-t is simán elveszít az értékéből. Tehát nem leszel túl sikeres, ha kezdő presettel tolod.
Ez azért fontos, mert ha mellé történetesen csinálod a BP-t is, akkor nagyon valószínű, hogy 20 meccs letolása után még a T3-as kötvény feladathoz hiányozni fog 1-10 meccs (az is lehet h semmit nem haladsz vele, cél preset kell)
A 20 meccs (10-15% boosterek jellemzően) az átlag 10 perccel, és 2-3 perces keresési időkkel (bár 6.3 felett Abban ahol nekem most tényleg kéne nyugodtan lehet 6-8-10 perces keresési időkkel is számolni), legalább 3 óra 50 perc, és akkor még a battlepass nincs kész, sőt ha event van és nem kacatos, akkor jó eséllyel az sem.Ezzel szemben az SL boostert pedig kifullozott, magas pilótás presettel érdemes elsütni, (főleg ha van legalább egy nagy teherbírású bomber is a presetben) mert úgy sokkal nagyobb eséllyel lehet nagyot szakítani az adott meccseken. Itt az az érdekes, hogy a győzelemben is közvetlenül érdekelt az ember, mivel extrát lehet vele kaszálni.
Viszont az a megfigyelésem, hogy a játék általában igyekszik tartani azt, hogy egy adott meccsben bizonyos keretek között keressen az ember, ezért van az, hogy pl ha nagy boostert használok, akkor szinte tuti, hogy veszítünk ,és valahol hátul szerepelek, közepes boosternél meg vagy veszítünk és elöl vagyok, agy nyerünk és a hátsó traktusban vagyok. Nyerni és elöl lenni nagyon ritka, akkor is főleg booster nélkül megy csak.
-
Malibutomi
nagyúr
En mar raszoktamhogy megnezem hogy ha full hulye a csapat kik vannak benne.
Ugyhogy egy ideje tudom hogy azert szivunk mindig mert 7.7 meg 8.7-ben ilyen full fogalmatlan lvl25 playerekkel van tele a csapat -
válasz
aradebil2
üzenetére
Annyira sokat nem játszottam még vele.
#15050 KROK640
Hát ügyesen kell lejátszani meg jól időzíteni az biztos meg elég rossz max 10 csatára szólnak :/Hát érdekes hogy a csapatból csak nekem jut eszembe A-ra is menni például.
Mindegyik egy helyre menekül kempingelni biztos valami filmben látták.
Így nem csoda ha vesztünk 5 perc alatt
.Tiszta wot csak ott leglább a lemming had győzelmet arat többnyire de ott kis mapok is vannak szóval nem tudom lehet rossz filmet néztek twichen, yt-on.
-
KROK640
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Jah, ez szívás, hogy lejárnak, régen emlékszem, olyan fokozókat adott a játék ami sosem járt le (még most is van olyanom), aztán úgy 2015 tavaszán kezdték el ezt, hogy a fokozó 2 nap 23 óra múlva lejár.
Legalább 5 napot adhatnának rá, de én akár 14-30 napot is üdvözölnék. -
aradebil2
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Minden 14 napos ciklus 7. napján ez a login reward.
-
kaptam 5db fokozót csak lejárnak 2nap múlva ez így szívás
meg mi ez 5x-ös ünnepnap van? -
Malibutomi
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Amire utaltam hogy alacsony szinten viszonylag konnyu megkeresni azt a penzt ami fedezi a javitast/ fejlesztest ha eler par killt a csatakban
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
nem biztos mert ha mindent egyszerre akar azzal lehet szívni
én most 2felé mentem orosz + német már érződik
sokkal jobb volt csak 1-et fejleszteni mert hamar feljutottam BR 7-igNa meg oroszoknál legalsó szinten APHE 70mm-el legtöbbször 1 lövés 1 halál easywin
Itt németnél 50-30mm átütéssel meg kevés sebzéssel mert van amikor 7-et lövök belé
szóval szenvedés még vagyis remélem jobb lesz PZIV-nél meg III szinten. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Kotomicuki
üzenetére
No offense de ha tier 2 ben szenvedsz az anyagiakkal, meg hogy keveset keresel ott skill problema erzodik erosen.
-
hat igen most próbálom eladogatni őket de elég gagyik már sajna kutyának nem kell. -
KROK640
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Aha, csak a profilodat néztem, ott 2-2,5 gépnyi cucc van összedobva, amiből nem jöttem rá.
FP amit aranysasért választ. Az LB az ami ténylegesen elosztható XP a gépek és a modifikációjuk között. FP-ből aranysasért lehet konvertálni LB-t, ami gyakorlatilag a hasznos XP. Ugyanis minden meccs végén a megszerzett jóságokból (jelen esetben az LB-ből vagyis a hasznos XP-ből) a játék "adót" von, ami elmegy FP-nek, de aranysasért "visszaigényelheted" és szabadon elköltheted.
Viszont rohadt rossz konverziós aránya van, ha megnézed mennyi GE-ért menyi FP váltható, és az mennyi eur(ft), akkor rájössz, hogy sokkal jobban megéri játszani még egy (sok) meccset mint az aktuális meccs(ek) után "adót visszaigényelni".Ez nem keverendő össze azzal, hogy a géphez tartozó crew (személyzet)nek is van egy XP-s rendszere, de az egy külön dolog.
-
válasz
KROK640
üzenetére
Ezen ami leírásomban is van:
12600kf/msi3070GZT/SamsungOdysseyG7/NH-D15S/Zalman i3+3db120mm/Razer8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)Ez a freeXP az SL vagy mi FP? Amit arany sasért kell váltani?
Mert abból is gyűlik de azt nem szeretnék venni.Ha jól megy 4000-5000-el tudok haladni ha fokozókat bekapcsolom aránylag nem lenne rossz de sok jármű van és amikre kellene azok már a 300.000 körül vannak szóval elfog tartani az orosz ág egy darabig.
Úgy látom az oroszok VI. rangig T64A nagyon nagy szívás igazi zsákutca se átütés nem az igazi pl IS3 205mm-el meg az az újra töltés se jó olyan mint az isu-152 volt szemben a németeknél már célozni se kell a gyenge pontokat simán átlőnek szóval inkább azt kezdem el.
-
KROK640
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Látszik, hogy mennyire másképp gondolkozunk. Nekem 100 ezer SL semmit sem jelent (30+ Millióm van, és évek óta ezen a szinten mozog), ugyanakkor univerzális backupból sosem elég

OFF: milyen gépen futtatod a játékot? Látom te is kijeleztetsz pár dolgot mint én

-
-
aradebil2
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Minden jármű stat cardjának az alján ott van a szorzó, minél nagyobb a br/rank,annál több SL/RP jár.Kiveve ha túl magas /alacsony szintű járművet researc-ölsz, ahogy a múltkor már kitárgyaltuk.
-
Jó felhasználó vagyok most utóbbi időben mindent begyűjtök de kár nem a 100.000-es esett ki.
Meg még elég jól haladok de ez a tendencia szerintem majd elkad br 6-7-nél ott már kell gyűjteni rendesen.
Meg az oroszok 70-80mm átütéssel III.szinten semmit nem érnek már ezért vissza mentem az I. szintre br 1.0-1.3 -ra
ott nagyon pusztító a 70mm-es átütés APHE páros meg a noobokat vagy botokat 1 lövéssel kilehet szedni.Csak kérdésem az lenne feljebb több xp-t vagy minek hívják fejlesztési pontot ad mint most 4-5000 körül ad boosterrel de kb 2500 körül szoktam kapni nélküle az kevés gondolom feljebb adná rendesen?
-
KROK640
nagyúr
Azt hiszem egy különleges pokolba jutottam ebben a játékban, és lassan el kell gondolkodnom azon, hogy semmilyen eredményt ne akarjak benne elérni, ha tudok azzal dealelni, hogy csak fun és nem akarok semmit akkor maradhat, ha nem, akkor felejtő.
ugyanis, most konkrétan mai példával jövök de már lassan 2 hete így van napról napra :
csinálom a kötvényfeladatokat, a kalapost, a napi T2-T3-at AB repcsiben, emellett a kihívásokat. Szóval mondjuk úgy, eléggé nehéz olyan meccset menni ahol egyszerre több dologgal is ne haladna az ember.Ma pl az volt a helyzet, hogy előrébb vagyok ha :
- leszedek egy csatarepülőt
- leszedek egy bombert
- kidobok egy bázist
- megnyerem a mecset
- benne vagyok az első hárombanNa, erre volt négy olyan játék is egymás után ahol ezen feltételek egyikének sem feleltem meg!!!
Mindig épp negyedik voltam, (olyan prestnél ami az első hely megszerzésére van specializálva - 6db fullos repülő 75-ös ász személyzettel) a csatarepülőre és bomberre mindig pont csak assist jön, a bázist meg nem tudom kidobni.
Ezekre a meccsekre darabonként 6-8 percet kerestem, állítólag 50-60 keresővel, péntek délután 15-17 óra közötti időben. BTW az egyik meccsbe mikor bedobott 8km-re előttem voltak a repülők, láthatóan a meccs ment 1-2 perce, miközben előtte 6-8percet kerestem és semmi... érdekes.A bázis kidobásra ezután ráspecializálódtam, a két boberes presetre rögtön kellett két reptérbirtoklás, hogy esélyem se legyen a feladat végrehajtására. Utána meg még 4.3-ban is úgy jártam az egy darab 4.7-es DO217E2vel hogy kiszórom a 4×1T bombát a bázisra, és egy kicsike marad belőle. Volt, hogy kt bázist dobtam le így, de a kicsikét a meccs végéig nem szedte ki senki. naná, hiszen hülye lesz majd arra dobni. Az meg hogy az ember egy cél felett körözve kidobjon két kört elég kicsi eséllyel bír. Végül backup felhasználásával második rohamozásra sikerült kiszedjem, technikailag 7 meccs alatt ezzel lejött a T2-es kötvényfeladat. Se a kihívások, se a T3-as harcifeladat nem haladt, és további két meccs után fel is adtam azt, hogy én ma felmutatható haladást fogok elérni.
NEM, NEM LEHET.Azért érdekes, hogy múltkor mikor assist kellett akkor 10 meccs alatt nem tudtam 10-et összelőni, ma meg meccsenként 4-5-6 ment, mert most az pont nem kellett.
Egyszerűen csak arra tudok gondolni, hogy kaptam a rendszertől valamiféle extra büntetést. Szemmel láthatólag alacsony prioritásban van a játékkeresésem (vagy rohadtul eltűntek a játékosok és felül fake adatok jelennek meg), ha pedig elkedzek rámenni a kijölelt feladatokra az végtelenbe nyúlik. Hogy azért van hogy még többet s3ggeljek mellette, vagy azért mert tavaly csak pár ezer ft-ot költöttem játékra (vennem kellett egy féléves prémet, igen pénzért, mert eventen egyszerűen nem tudtam összegrindolni, mert már akkor is ment a szivatás), vagy csak szimplán alig van játékos azt nem tudom; de ezzel én az egész hanyatlását látom, és az ilyenbe se pénzt se időt nem érdemes rakni, egy percen felül se mint ami az én élvezeteimet szolgálná. Úgy érzem 8+ év hűség után nem ezt érdemelném, gyanúsan peches játékos vagyok, de lehet, hogyha 8 napos lennék akkor teljesen más világ lenne.
Úgyhogy level 30-as BP-n leveszem a kezem a BPről, ha meglesz meglesz, ha nem akkor legközelebb neki sem látok... Ugyanez igaz lehet az eventekre is, újabban az event taskok is rohadt nehezek lettek, egy időben könnyedén húzgáltam le ket, manapság már előre félek ha event jön, hogy csak nehogy valami érdekes jármű legyen benne mert akkor lehet taskokénként fél napot rászánni ... -
-
ddt500hu
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Uránváros ásza.
[link] -
tankelithez hasonló magyar videós van wt-ben?
-
Francia91
veterán
válasz
laskr99
üzenetére
Menj be tesztbe az adott repülővel, RB-re állítva a játékmódot, és gyakorolgass, van a tesztpályán legalább 2 földi célpont (tank és légvédelem). Nem tudok mást. Általában magasra kell emelkedni, oly szinten, hogy zuhanva tudd ledobni a bombát (persze itt is ismerve a repülőgépet, hogy mikor és hogyan tudod még biztonságban felhúzni, hogy ne b*szd bele a földbe), úgy a legkönnyebb célozni, de gyakorlás kérdése, és menni fog. F8F-essel szoktam javarészt bombázni amcsi 7.0 tankban, nagyon jól ki lehet ismerni, aztán könnyű vele bombázni Reál Tankban

-
7Sony7
addikt
Srácok, a minimap hogy működik a tankosnál? Azzal voltam, hogy akit meglátok, az rákerül a térképre. Viszont tegnap pont figyeltem, rálőttem többet is egy tankra, és nem jelent meg a kis piros kocka a térképen. ?
-
Na végre van rendes repcsi is GRB-be. De hogy kell célozni a bombát? Réges rég volt célkereszt, de azt ugye elvették, eddig talán 1 pattintós siker volt
-
Meg ez a "rng" random sebzés elég rossz mint wotban majd a gép eldönti milyet sebez
Ezért működik jól a 37mm-es ágyú beállok capre megvárni még kijönnek a sarkról aztán mire becélozna mozgásból szétszórom és a 70mm átütéssel valahol betalál nekik mire eltalálnának.
Mindig félre lőnek és mire újra betölt nekik már szétkaptam valamit a tankjukon nyilván először az ágyú aztán lánctalp vezető aztán semmit nem bír csinálni.Meg jól jön hogy vissza jönne bombázni mert elfoglaltuk a cap-et de ugye ez légvédelmi üteg lenne de mégis a legopébb a játékban ami vicces. Zis 12 se volt rossz mert gyorsabb de azzal inkább oldalba meg hátba kell menni amikor bázisra mennek és van segítség aki eltereli a figyelmüket.
-
-
csongi
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
A dinamikus Spawn rendszert nem tudja megoldani. Mar az is ovacio volt a reszukrol, hogy nagyobb lett az ikon es mas szinu. Ezt valami elkepezto fejlesztesken kozoltek.
. A leg ocsmanyabb mikor kilonek, es nem fedezed fel a helyét, nah akkor vissza rak ugyan arra spawnra. Mikor tudod,hogy honnan lott ki, atrak a masik pontra.Zsenialisan borzalmas.
A masik, mikor kiszed repulovel, es visszajosz legvedelemmel, csoda modra var legalabb 5-7 mp-et. Ha tankkal jossz vissza egybol bedob. Irdatlan mennyisegbe jelen van.Spawnkill a tankos csatak 50% minimum.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
A pár évvel ezelőtti wot-ban már nagyon érezni lehetett, hogy f2p-ként csak minden 5.-6. csata az, amiben - nagyobbrészt - a lövedékeim oda szállnak, ahova céloztam és annyit is ütnek át, mint ami a "papíron" van.
Szerintem ez nem "játék", pláne a korai wot-verziókkal összehasonlítva, ahol 700 méterről sem volt lehetetlen eltalálni az ellenfelet a "lézerágyúkkal" - pl. Ferdinand (az az érzés, amikor végre feltehetted a 128-ast...
).
Tüzérként ez odáig fajult, hogy a csaták zömében, ahol nem voltam a kedvezményezettek között, volt pár lövés, ami a célkörön kívülre esett, nehogy baja essék a fizetőképes keresletnek..., ha meg kedvezményezett voltam, akkor az ilyen eseteknél a teljes sebességgel menekülő light-ot is telibeverte a célkarikán kívül...
Sz'al, ezek után nem csodálkozom, hogy pár perc alatt fölhentelik azt a csapatot, akinek ott a magatehetetlen célpontot kellene éppen eljátszania!
Itt is hasonlót érzek, de ez kicsit kulturáltabban van előadva, így amíg véglegesen fel nem bosszant, addig maradhat... -
Kotomicuki
senior tag
Zömében tier II, de ha lesz akció, akkor már kivannak fejlesztve a III-as járművek, "csak" meg kéne venni őket és a további költségek - nem egyszerre lesz meg a változás, az már biztos - , ill. németeknél van egy III-as különítmény Hetzer - amit még akkor húztam ki, amikor egyben volt a német az olasz fával (és jóval kedvezőbb/valósághűbb volt a besorolása) - , Stug IV, Pz. IV H - ez II-es, de legalább tornya van és "félelmetes" a különbség az L/42 és az L/48 között, miközben a G csak 0,3 BR-rel van alátéve...
- , amit most szeretnék leváltani a VK-val, mivel minden ki lett rajta fejlesztve - uaz az ágyú mindháromnál, de a torony nagyon sokat dob a hasznosságon, míg a BR ezt pont fordítva értékeli: a páncél "véletlengenerátor" függő leginkább, ahogy én tapasztalom és semmiképp sem ad +0,7 BR különbséget a csatáimban a toronnyal szemben.F2P-ként a tier II még elmegy, ha fejlesztve a van a legénység csatán kívüli javítási képessége az így 2 órás szünetekkel - az USA, német, szovjet, angol és a francia(brrr) ág idáig van meg, jobb esetben a javítás fele már meg is van, mire minddel megyek egy-egy csatát - , de a legjobb még mindig a I: ott kevésbé zavaróak azok a lövések, amiket ellenem gyakran bead, míg nekem nem engedi meg uazt.
Sz'al, lehet, hogy lassan megállok, mert ha a javításra is költenék, akkor aztán már rég mínuszba lennék azon eredményesség mellett, amit így fel tudok mutatni.
(A wot-ban sötétebb zöld - enyhén átlag fölötti - voltam, amíg még wot volt a wot..., de itt...) -
válasz
Kotomicuki
üzenetére
szerintem wot párhuzam ugyan az hogy ha jó csapatba kerülsz lenyomjátok mint a szart a másikat.
Csak itt annyival rosszabb hogy reborn, újraéledés is van ahol kilőnek megint
Ez így nagyon hülyeség volt a részükről miért engedik oda be őket.
( Inkább haladna a pálya tovább mint pl:battle field rush módban az ellenség elfoglalta azt a pálya részt és bázisunkat okés de még van hátrébb is ahol újraszületünk de itt hogy ránk másznak semmi értelme a rebornak. )wotba is úgynevezett turbó csata hogy pár perc alatt végig verik az egész csapatot.
Itt kicsit másabb kicsit tovább tart de már van akit kilőttek mert szürke a neve vagy kilépett nem tudom.
De már a csapatból alig vagyunk azok se segítenek fent repkednek és csak mészárlás van a tankoknál 3-4-5 tankot kéne kilőnöm egyszerre ami lehetetlen. -
SP4C3
veterán
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Mikkel játszol? Mekkora BR?
-
Kotomicuki
senior tag
Ismét belenézve már nagyon el-wot-osodott ez a játék is:
- f2p-ként nem lehetek top tier (ill. túl ritkán)
- ha nyerünk, akkor legtöbbször alig enged pontot szerezni
- ha enged némi sikerélményt, akkor gyakran veszítünk
- sz'al, az az eleve elrendelés érzés itt is kísért
- a járművek BR meghatározása gyakran egy viccNem mondom, ha sikerül egy-egy jobb kilövési pozícióban megkapaszkodni, akkor jön néhány skalp - vagy bosszankodás, hogy még így, oldalról sem... - , de állandó low-tier-ként nagyon kétséges élményt nyújt, még alacsonyabb BR esetén is a csatánként változó "véletlen-generátor" miatt.
Maga a játék akár jó is lehetne, hiszen a technikai alapok adottak ehhez, de az a penetráns lehúzásszag..., az megmérgezi ezt is. -
Csak az egyszerűség kedvéért írtam BR-t
Most cca 4.0-5.3-ig vannak meg a gépek amit még árkádban húztam eddig.
Nincs prém, csak a repcsivel csinálom, a repcsivel a végeredmény ami ténylegesen fejlesztésre megy az 6-7k-tól 14k körülig terjed. A meccsben lévőnek írtam az 1-2k Xp-t amit a játékos listán láttam. -
Urna
tag
válasz
laskr99
üzenetére
Persze hogy lehet, de ne Br-t, hanem rankot nézz a fejlesztésnél, abban van meghatározva az effektivitása. Ha nem unod magad ketté .. kb 100-150 meccsből szerintem ki lehet húzni igazából tier V -el bezárólag mindent.
MIvel prém ezért reserve-től tudod húzni, akkor a (most éppen) 8.3-mas Sabre-k, Phantherekig a dolgokat. Én a Pacific campagnie-es zeroal húztam kia japánokat szintén tier V-ig bezárólag, bár én kicsit keveslem a meccsenként 1-2k xp-t, lehet nincs mellé prém accountod. Nekem amellé volt 127 meccs, ami után már nem maradt semmi rank V alatt amit húzhattam volna.Valószínüleg akkor neked hosszabb lesz prém idő nélkül.
A többiek meg szépen írják a dolgokat amihez nem értenek
mondjuk Krokon nem lepődtem meg .. nem csak lefelé hanem felfelé is van bünti fejlesztési effektivitásban..
[link] Itt olvashatnak ők is róla. -
-
-
Lehet értelme 1 géppel BR8.3-ig kihúzni az amcsi repcsi ágat?
Van egy P59A-m és csatárként átlag 1-2k rp-t kapok ami 6-14000 gepfejlesztésre megy.
Gondoltam fel kéne húzni a repcsiket addig amíg ezzel lehet, most br4-5.3 közt vannak.
Amit eddig észrevettem a géppel kapcsolatban,hogy mindent is túlforful. Yak3 kb félúton már rajta volt a kereszt, mikor ő még próbált kanyarodni.
+A crewet felhúztam, így 7-8g körül már nem kezd el állóképességet veszteni, de a 10g volt eddig a max

-
válasz
csongi
üzenetére
Persze Xjátékos szám van fortniteban is meg cod warzoneban is de nem sok ingyenélő van ahogy látszik pl: fortiban a starwarsos skineket szépen vitték az meg befizetett battle passból jött ki pl lényeg azért előbb utóbb fizetnek legtöbben és minél többen vannak annál több pénzt jelent.
Wot-ban is most volt ilyen "limitált" 20.000db csak pénzért vérleszívó tank és elvitték mindet 11.000ft -volt a minimum licit de ezt felvitték 20.000ft-ra kb 400millót kaszáltak ebbe a hónapba
mert sok nyomorult megveszi hiába szar tank.
Bár amilyen reklámhadjáratot csinálnak Amerikában meg mindenhol a világban hogy ez a pénzecske lepke fing nekik.
Látni hogy keveslik mert most folyamat ránk szabadítanak valami bőrlenyúzó akciókat
ilyen még nem volt minden hónapban valami baromságot eladnak és megveszi a nép.
-
csongi
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
A két üzleti modell pont a játékosok számának és játék módjára van kitalálva.
Kulcs eladasanal nem a játékosok játszási ideje lesz a nyereség.
Itt kell egy következő rész a játékhoz. Pl cod 1 CoD2...stb. Ehhez jöhetnek a dlc-k. Ott az a legjobb, ha megveszik és Nem használják.
.
Kb olyasmi mint az autópálya matrica.A wt lényege, hogy hogy időre megy a pénz, és hiába van 1-2 milio játékos, annak csak egy hányada fizet, de minél több időt tölt a játékkal, annál nagyobb az esélye a fizetésnek.A kevesebb játékossal is tudnak uzemkepesek maradni. Több pénz folyik be, mintha kulcsokat adnak el.
Ez előfizetéses rendszer, ugyan azt "fejleszti" tovább. De ez játékos mennyiség erre a játék típusra, MMO jelleg, nem elegendő egy kulcs eladási rendszer fenntartásához.
Egy ilyen üzleti modell már bezárták volna a WT.
Ezért mondom, okosan csináljak. És ez a szolgáltatási berlesi mód egyre szélesebb körben kezd elterjedni.
-
Aha de nem 24órában játszik 240.000 ember szóval az össz játékos szám meg van az 1milló még a codba 3milló
fortnite 25millió óránként ott van 1millió de az már jó sok minek annyi mindet elakarod verni
.Persze értem te órába nézed hogy épp kikkel játszol de elég 30-40.000 is emlékszem régen bétában a csúcs 8-10.000 volt és várni kellett gyakran 5percet is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
csongi
üzenetére
Én csak azt veszem észre, hogy a keresési idők megnőttek, ha nem 4.0 körül keresek meg csúcsidőben akkor érezhető a keresési idő. Este 10 után AB-ban 6.0 és afeeltt már 5-10 perces játék keresési idők is előfordulnak

Ami meg az új gépeket illeti : A jugoszláv fáról még mindig nincs semmi, évekkel ezelőtt lett beígérve, aztán azóta lett kína, svédország, israel.
-
csongi
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ez becsült szám. És az elosztás sem mindegy.
Ennek jelentős része Kína, Oroszország, sztem.
EU-ban hamarosan utoléri a szankció
Világszinten 1 M játékos nem sok.
Lehet a számokat nem pontosan írtam, de az arány az arány marad.
És a covid alatt ment 150-160ezer hétvégi online játékos a számláló szerint.Legutóbb lehet volt magasabb is pár órára.
Valamikor hétköznap ment ennyi szinte 24be, hétvégén meg bőven 250 felett volt.
Ha minden játékos venne 70Eurért egy kulcsot, akkor is csak a tavaly előtti bevételt hozná össze. És aztán merre tovább? DLC? Azokból nem kel el annyi.Üzletileg jó, minimál működtetési létszám. Okosan akár fele ennyi bevétel mellett is rentábilis.
A kevésbé termelő szervereket leállítja, vagy kisebb teljesítményűre cseréli a régióba.
Csak gyártani kell az új gépeket, a prémium vasakat. Amíg elkelnek, addig jó.
Tulajdonképen az a termék, a játék meg a reklámfelülete
Rutinból skinelnek.
Adatgyűjtések, és rajzolás emészti az időt. A beillesztés már copy paste.
-
válasz
csongi
üzenetére
Ezzel is millóan játszanak többen mint a wottal.*
A cod se nagy szám ott 3milló körül kering a max játékos bázis de volt már 1.5milla is amikor gondolom ráuntak akkor gyorsan elkezdtek dolgozni rajta szerintem
A nagy királyok fosnájt 25 millós játékos bázissal rendelkezik akik leülnek nap mint nap játszani. (Persze több is de ennyien vannak fent 1 nap alatt az nem kevés )
*A wot-ban van nagy szar mert a fő játékos bázis 700.000 orosz volt most az megfeleződött 300.000 tudjuk az okokat kb: rubel, háború stb...
De ott elkezdődött végre a leépülés és ugye ami baj ezeknél a cégeknél hogy a befektetőknek felelnek a folyamatos növekvő profitért az meg nem fog jönni.
De ha már fogy a pénz és a játékosbázis viszont a reklám költségre elverik meg mindenre a pénzt ahogy szokták akkor csődbe viszik majd az egészet.
Azért rug-kapálóznak mindenféle eventekkel meg fejlesztéssel, de soha nem lesz olyan játékos bázisa mint covid idején 1milla300.000. amire pénzben számítanak
vagy inkább többre. -
KROK640
nagyúr
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Ez teljesen így van, leszámítva azt, hogy marad még több ezer screenshootom és pár videóm is belőle.
Egyébként ezért is baj, hogy önállóan offline nem játszható, mert így a játszhatóság joga egy külső tényező kezében van. -
csongi
veterán
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Sajnos ilyen mint WT nem nagy konkurenciaval rendelkezik. A játékos tábor még kevés ahhoz, hogy más üzleti alapokra helyezzek.
Lassú elhalas lesz, ezt simán lehet még évekig csinálni. A free oldalon belépő játékosok adják az élvezeti faktort, a fizetős tábornak.
A játékban a legnagyobb játékos tábor a közép br tartomanyba van. Ott már unalmassá válik.
Ekkora játékos táborra nem fog senki pénzt fektetni egy játékulcs fizetős modellbe.
Ennek a játéknak a tartalma ennyi játékost vonz.minimál fejlesztői csoport van, azok meg kényelmesen megélnek. Érdemi fejlesztés nincs, arra már nincs értelme befektetni. Tipikus jele, hogy minden nagy Update után, elrontják ugyan azokat, majd újra taknyolva igyekeznek játszható a tenni. tesztelés minimális, szinte élesben megy..Új motor kellene, de erre a játékos számra nem éri meg befektetni.
Ez egy ilyen játék. Egyszer kifutja magát, de pár évre még szüksége lesz.Grafikailag próbálnak dolgozni rajta, a konzolok miatt. Kell valamit csinálni, mert a PS5 többi jatek fejlesztesei megeszik ezt a megjelenést.
Olyan a helyzete mint anno a COD MW-nek. A motor kifutotta magát, az erős hardvereken szebb volt, de elavult.
KB most is ez van, csak ilyen rendszerű technikai játékbol nincs nagy választék. Igaz nem is akarnak annyian játszani mint egy COD sorozattal.
Milliók, VS pár száz ezer. -
SpazzMaticus
tag
válasz
ddt500hu
üzenetére
Ez csak az én véleményem, de szerintem az ilyen game-eknek az lesz a sorsuk, hogy mondjuk berobban a piacra valami új ami eltalálja ezen játekok célközönségének ízlését, változik a trend, stb, és hirtelen úgy ürülnek ki a szerverek egyik napról a másikra, mintha sosem lettek volna tele...
Utána halódnak még fél-egy évig minimál játékosbázissal, és off...
Az év eleji online "game lelövés dömping" is azt mutatja, hogy egyre kevesebbet sz@roznak a kiadók ha valami nem hozza még/már az elvárt számokat, illetve egyre nagyobb a piaci választék, meg a playerbase is egyre gyorsabban vált egyik népszerű online játékról a másikra...A WoW "lassú halódásának kiváltsága" (mert az is hol van már eredeti népszerűségétől) "első és legnagyobb" státuszának köszönhető, nem fog járni minden n+1-ik online game-nek, lesz egy "törés" valamiért a playerbase-ban egyik napról a másikra, és végük...
Ami pénzt meg beleölt valaki, hát így járt...
-
ddt500hu
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ott az állandó rebalancal a végtelenségig el tudják nyújtani a kínszenvedést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hogy megadom mikor robbanjon fel?
.

).