- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
BogyóBP #16869 üzenetére
Nem kifejezetten, csak meg akartam nyitni egy extra heli-ág lehetőségét a leghamarabb,, és a izraelit legalább az egyik oldalon... (meg megnézni, hogy squadron is nyitja-e), alapból. [mindez kb szeptemberi döntés, szóval akkori énem csak erre gondolt]
Azóta meg eleget tapasztaltam ground-italy-t húzva azt, hogy mennyire "repülős játék tankokkal, hajókkal, helikopterekkel" is ez, mikor eléggé sűrűn van az, hogy tankoznék, mert nincs más huzandóm, mint TD, arre pont engem talál meg 3 repcsi, akik mindenkit kiírtanak... "Ground" batle.. aham...(De persze úgy, hogy kb 4 repsawnnal, kb spwnban kinyírnak az nem elég arra hogy veszítsünk, de jaj, ha épp én vagyok a top1-2-3... garantált a veszteség. A hülyemixes-asztali-stereó miatt, a szembenlévő 180 fok, 90-re van összenyomva, a hátsó 180 meg 270-re széthúzva, így alig tudom mit merről hallok, meg ha hallok is repcsit, akkor az a pálya túlvégi miénk, és nem a felénk repülő, közelebbi ellen.....ha meg kiszedem az AA-mat akkor meg 1 repülős az ellenfél, az is az első bombázásába belehal.
Olaszok közül is Air arcade assaultozom leginkább (tankok mellett, csak hogy repülőzzek), mert alapból ez az egeres repcsivezérlés nem tetszik, de az legalább ad valami bónuszt.
Nagyhajóknál is már várok egy picit mielőtt bespawnolnék, mert ha nem, akkor valahogy én jutok be elsőnek, és minden bot, és másodlagos addig lő egy játékost, míg az meg nem pusztul, és tök jó, hogy 2 full flotta egymástól 8-9 km-re spawnol be bizonyos térképeken, már full broadside-ra a másiktól. (És még így is akad, hogy a 7 lespawnolt ey iráyba haladó hajóból én leszek a 2..... ha meg értelme lenne fordulni spawn után nem lehet, mert ott is van már valaki...)Szóval kritikusan eljátszogatok, annyire szakiként, vagy "minden áron mindent"-féleképp nem állok hozzá. Ha valamit nem értek 1-2 videóból megvan, meglesz.... (Kihúztam már egy World of Warship-et, úgy, hogy maxra megvolt minden belőle, szóval az már nem izgat.... A kínai top-squadron repcsivel azt, majd valami tankkal meg a tankozósdit megnézem.... Hajóval már 2-3 mélységre járok a végétől japánokkal...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
BogyóBP #16856 üzenetére
A monitor olyan száma nem biztos, hogy egyértelműsít, mert ha ezek lézetnek [link][link][link], akkor ennek megtalálása [link] nem biztos, hogy a tied megtalálását is jelenti!
Egyébként ha ez a monitorod, és a vga-d és az fps számod, akkor mindegy, amelyik fluidabb, de azt meg neked kell próbálgatni! (van játékbéli benchmark, használd az összevetéshez elsőkörben, játsz is mindkét beállítással és ha van variációikkal!)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
BogyóBP #16852 üzenetére
Vsync: amit bír a monitor, úgy próbál menni a játék (pl 60Hz-nél hiába tudna rajzolni 120fps-t, csak 60-at fog. 60 alatt hiába tudna 57.8-at 57-et fog, vagy 30-at.)
Adaptive: amennyit bír a játék annyit megy a monitor: külön mönitor kell hozzá ami támogatja, de ha a monitor tud 40-140Hz-et, úgy frissít hogy a játék teljes képet rajzoljon: 40-140 közt natívan, ha többet tudna, akkor legközelebbi többszörös (pl 150 FPS-nél 75Hz [bár ez lehet, hogy túl közeli], de 200fps-nél 100 biztos, de pl 37-nél meg 74-re vált. -
ledgeri
nagyúr
válasz
BogyóBP #16844 üzenetére
Én általában akkor tapasztalom, mikor jobbat megyek, és kilövök egy sokbokrost... aztán véletlenül leesek a szeróról...
Nekem inkább az a bajom, hogy az úgy renben van, hogy tankoznék, erre repülős trio kilövi 3 húzós tankomat, úgy hogy én fel sem tudok lőni, nekik meg pigelget engem a szeró....... majd persze kb harmat-nyi ponttal nyerünk.... És persze volt már aki rámírt, hogy ilyen-olyan winrate-tel miért játszom x módot.... Szegény már elveszett lélek.
-
kigyi_23
addikt
válasz
BogyóBP #16780 üzenetére
Nekem az 1-el korábbi van fent ami előtte volt azzal csinálta ugyanezt.
#16781KROK640 Az a baj, hogy néha kell, mert ugye fejlődnek a "motorok" és a frissebb driverekhez igazítják őket, de én sem követem teljesen a frissítéseket csak 2-4 frissítésenként rakom őket fel. Aztán ha nem jó akkor downgradelem amíg meg nem találom a megfelelőt. Szerencsére ezen az 1 hibán kívül másba nem futottam bele az elmúlt években, de ez nagyon idegesítő volt.
-
Francia91
veterán
-
Urna
tag
válasz
BogyóBP #16664 üzenetére
Su-25T-t többet használom, mint a 27-et, mert több fegyverzet, kevesebb sp mert atacker, nem fighter, nameg Mig27-ből is inkább a K kéne a lineupba, mint az M.
Én most az MLD-t modizom airben, meg lassan fullos az F-16C.. szerintem az ARH metában egyszerűbb életben maradni mint a kisebb R-27ER-elleniben. Cold aspect és fárasztás, vagy pedig 90°-ot repülve most elég egyszerűen notcholhatóak (16-tal persze, valahogy a Su-27-ben nem volt ennyi sikerem nekem se :c ). F-15-ből (us) mindkettő megvan de nem vettem meg még, majd ha nagyon nem lesz mihez kedv, meg félárasak lesznek.
Viszont valós amit írsz mert a Baz Meshupar radarjáról lefelejtették a DL csatornákat, ergo nem tudod frissíteni repülés közben az IOG-jét a rakétáknak (egynek sem!! nem ám párhuzamosan a 8-nak mint az usa verzió..). -
wednesday
őstag
válasz
BogyóBP #16640 üzenetére
Hello.
Van Viper Zeronak erről videója. A 90 fok az szükséges, de nem elégséges. Legyen távolság és magasság is. A magassági előny különösen hasznos, úgy lehet elfárasztani a rakétát plusz te előnyben vagy, ha te indítasz Amraam-ot egy földközeli célpontra.
Én még itt nem tartok, szóval a kezdeti játék után nem tudom mennyire szoktak le az emberek a "fűnyíró" repülésről ebben a br-ben, mert ez itt kifejezetten hátrány.
-
KROK640
nagyúr
válasz
BogyóBP #15165 üzenetére
Nem, nem kapunk már
nagyon elszabott volt ez az eventszétjátszottam az agyam, és a korábbi 8-10GJC helyett összesen 1 GJC jött össze, és még a kihozható járművekre sincs esélyem.
És most így gondolkodhatok azon, hogy zsebbenyúlok és veszek prémet, vagy lassan 5 év óta először prém nélkül próbálok szerencsét (saját tapasztalat : csak arra lesz jó, hogy elmenjen a kedvem a játéktól*)* Bár az, hogy mostanéban 7-8 percekig is keres nekem game-t akkor kapom általában az olyanokat, ahol semmit sem tudok cisnálni... ezt megfejeleve prém nélkül... Lehet, hogy lassan ideje lenne lazábra fűzni a viszonyom a játékkal?
Legalább a Battle Pass megvan, sőt, túl is teljesítettem
(54 szint a cél, most 76-on vagyok)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
BogyóBP #15154 üzenetére
Szétszedni kellene a ruhákat, majd a pirosakat amik esnek. Ha az megvan a narancsokat úgy megjavítgatni, hogy a lehető legkevesebb zöld épüljön 0-ról.
De ha ma itt jársz, akkor szerintem bukó, mert mindenből (zöld, alkatrész) 5 kell, és van olyalkatrészed, amiből 1 van csak... Bár 3-4* összesen szét lehet szeni egy ruhát szóval drukkolok!#15156 BogyóBP Amíg lehet addig kell szedegetni!
#15160 KROK640 kb fentiek neked is!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
BogyóBP #15149 üzenetére
Ugye alkatrészből... és nem alapanyagból? Ha megvan akkor a skeletonokra kell kattolni, és kiírja, hogy összeállítható-e... Ez lesz majd 4 óra.. (vagy lehet, hogy még az aktuális körödet szét kell szedni majd összerakni)
Addig meg álljon össze a láda (20 lap). Majd a ládába pakolható ami kész.Ha így is zavaros, akkor képet kérnék!
(3skeletonom kész volt kezdéskor... záráskor 4skeletonom lett kész 4 polimer hiányzik)
-
KROK640
nagyúr
válasz
BogyóBP #15140 üzenetére
Elvileg repcsit, tankot, hajót lehet kifarmolni velük.
Illetve amire én használom : a piacon eladni a kacatokat (de most kb semmi eladható nem jön) ezzel összegyűjteni annyi GJC-t, hogy május 9-én féláron vegyek újabb félév prémet.A Gajin életében két legnagyobb ünnep van :
1. Május 9 a győzelem napja
2. November 6 környéke a WT szülinap
Ezen a két ünnepen 50%-os OFF van kb mindenre is, többek között a prémiumra is. ilyenkor szoktam betárazni egy újabb félév prémiumot.Az a jó, hogy mindegyik nagy ünnep előtt pár héttel szokott lenni kacatos event (aminek a darabjait el lehet adni a piacon) és ha az ember eleget játszik, akkor simán ki lehet pörgetni annyi GJC-t hogy ingyen van a prém, sőt még pár jármű skinre is futja.
Na de most rohadtul nem tudok eladni semmit, 3 napja napi 20+ meccset játszok, és nemegészen 1 GJC-t szedtem össze (máskor ennyi idő és játék után 6-8GJC-nél szoktam járni). Már bánom, hogy amim volt azt eladtam, lehet össze klelett volna rakni a repülőt és egyben eladni, csak ugye amikor sokan kirakják rohamosan lemegy az értéke, 1 hét alatt kiárulok simán 15-20GJC-t az alkatrészekből, sokszor mikor sok lesza kirakott repülő akkor meg lemegy az értékük 2-3GJC-re.
-
KROK640
nagyúr
válasz
BogyóBP #15065 üzenetére
... és a prémium repülőt az összes modifikációval kapod, itt meg még ezután kell kihúzni a MODokat, amik kb ugyanannyi LBbe vannak mint amennyibe a gép van. ha így nézed, mire használható lesz a gép igazán. addigra 40 ezer ftnyit költöttél rá.
Deez a játék nem a mi pénztárcánknak van kitalálva. Elég ha arra gondolok, hogy komolyan vannak 60-100 euros packok is bőven (sőt ezalatt nem is nagyon van), vagy pl arra, hogy nem egyszer mikor bejött 1-1 ilyen új pack akkor minden meccsbe akadt belőle 2-3.
ha pedig megnézed a Gajin árbevételét akkor láthatod, hogy eléggé komoly üzlet ez.
-
KROK640
nagyúr
válasz
BogyóBP #15062 üzenetére
Tény, hogy kicsit sok TPbe kerülnek a repülők, de azzal nem értek egyet, hogyha valaki elérte a "tree végét" (van egyáltalán ilyen játékos? De legalább az ismerettségi körünkben van? Mert nekem nincs pedig nagyon nagy ismeretségi köröm van WTben) akkor kapja meg az őj gépeket automatikusan. Miért, akkor jobb lesz, hogy minden a treen elért FP-t felküld a játék a sárga villanykörtébe (és gyakorlatilag megy a levesbe)?
Egyébként maguk a fejlesztők is érezték egyszer, hogy Rank IV és V repülői sokba vannak, pár éve ugyanis ezen a két tieren minden repülőnek megfelezték a fejlesztéséhez szükséges LB-t/FP-t, sőt a modifikációkét is. Pontosanazért, hogy minél hamarabb tereljék fel(jebb) az átlag játékosokat.
Ami szerintem méginkább bosszantó, hogy amikor megvan a gép, akkor a modifikációkat is ki kell fejleszteni, amik legalább annyiba kerülnek (LB szinten) mint maga a gép, és ezek nélkül egyébként eléggé használhatatlan a gép, szóval minden gép mellé, ahhoz hogy használható legyen minimum 2× annyi csatát kell mellé rakni mint gondoltad. -
válasz
BogyóBP #14802 üzenetére
Köszi a gyors választ.Annyit sejtettem hogy később gond lessz a kredittel.Azért is gondoltam arra hogy már most elkezdek spórolni ha van rá mód. Nem terveztem feljebb menni még inkább maradnék lent. Ez nem is kérdés számomra. Az eredeti kérdésemre tudod a választ hogy miért mehetek be csatába anélkül hogy javítanák a gépeimet? Itt kis szinten még ingyenes?
-
KROK640
nagyúr
válasz
BogyóBP #14789 üzenetére
Igen, könnyű járműves csata, ami még élvezetes, meg adott esetben egyedül is megnyerhető
Sajnos a közepes tankok feltűnésével és a bombázandó célokéval, már csak három jó társsal lehet 80%-ra valószínűsíteni a csatát, ugyanez könnyű járműveknél még egyedül is megy az én szintemen.Az AB nekem fun. Pont azt nem szeretem az RBben amit írsz, hogy folyton leszállni utántölteni, meg rossz forduló és szakad a szárny (így mondjuk nagyon ritkán járok). Ráadásul ha megnézem a meccs hosszakat és összehasonlítom h azalatt mennyi AB-t lehet játszani (és mennyi gép fejlődik), akkor időben és megkeresett LBben kb ugyanott vagyok, mint RB-n, csak RBn szivatom magam...
De már a haladás is korlátozottan motivál, mivel Israelt és Kínát kivéve minden fán 7.3+-ban vagyok, de több fán 9.0+ -ban. Ehhez képest a kedvenc érám a 4.0 környéke és a 2.0 és alatta.A battle pass-t én is megszívtam nagyon rámentem az orosz B25J-re, már majdnem meg is volt a bolt szint a megvásárlásra (reset előtti este 3db speciális kötvényt hoztam le nem kevés munkával), és erre másnapra előzetes figyelmezetés nélkül RESET ...
Ha tudom legalább a német IL2-t kivettem volna, mert azt bőven megtehettem volna ...
-
csongi
veterán
válasz
BogyóBP #14764 üzenetére
Értelmezted amit írtam?
Költöd a pénzed.
Ennél gyosabban akarsz haladni? Költsél többet.
Tanulmányozd az üzleti modelljét a játéknak.Más:
A Brit ágban megjelent 4,7 légvédelem, remélem megmarad ilyen hatékonynak.
Egyenlőre a tesztvezetésben tetszetős. Nagyon nagy volt az űr ebben a teknikában. -
KROK640
nagyúr
válasz
BogyóBP #14753 üzenetére
Egyáltalán nem esélytelen, a pontokat pedig kb 3 naponta adja, tehát 1 nap után még semmit se várj.
A pontok összege pedig sok mindentől függ : Az első és legfontosabb tényező, hány aktív tag van a klánodban, az adott időszakban mennyien játszottak? Mi anno azért egyesültünk egy másik századdal, mert 6-7 tagunkból 2-3-4 tag játszott rendszeresen, és így ha 2-300 pontot kaptunk 3 naponta akkor már örültünk, hogy jujj milyen sok. Most egy 100+ fős klánban vagyok, 3 naponta a 16-18-24 ezer pont sem ritka, de volt már majdnem 30 ezer is. Érdekes volt, hogy miután hozzájuk csatlakoztam egy hónap alatt többet haladtam a századjárművekkel, mint előtte, több játékkal, egy év alatt! A ME262-es századjárművet kezdtem el kihúzni, 1.5 év alatt a feléig ha jutottam. Mikor meglett a nagy klán, 2 hónapon belül repülhettem vele.
A másik tényező amitől függ, ám kevésbé, hogy te mennyit játszol. Ha semennyit, akkor nem kapsz pontot egyáltalán, tehát arra vigyázz, hogy a pontokat csak akkor kapod meg, ha játszol az adott időszakban. Viszont az, hogy te mennyit játszol az eléggé kismértékben függ, inkább csak akkor nyom sokat a latba, ha kicsi a század nagyon.
Valahogy úgy kell elképzelned, hogy van egy nagy vödör, és minél többen és többet hordjátok bele a pontokat, a három nap végén annál többet lehet szétosztani. Amennyire észrevettem a saját aktivitásodtól is függ, hogy mekkora százalékot kapsz a tagok által összehordott pontból.
A legtutibb recept, hogy csatlakozz egy olyan klánhoz amiben sok aktív(!) tag van így egymást segíthetitek. Sajnos egyes századok saját házirendet és aktivitást / közös játékot kívánnak meg, ellenkező esetben kiraknak. Szerencsére az aminek én tagja vagyok nem ilyen.Ma már ott tartok, hogy az összes század repülő és harckocsi kihúzva, már a hajókat húzom, de ha hamarosan nem jönnek újabb századjárművek, akkor már nem fogom tudni hová tenni a pontokat.
-
stork13
aktív tag
válasz
BogyóBP #11977 üzenetére
Próbáld ki 2.0-ban a Hurricane MkIIB/Trop-ot. Meglepően sokszor top, ha tetszik az attacker stílus dobsz rá 6 rakétát (ha jól célzol 3 light pillbox vagy egy csoport vehicle-ben akár 5-öt is visz egy pár), 12 géppuskával meg lehet szépen spriccelni.
Beauval vizes pályán torpedóval elsunnyogni és Destroyer-t kikapni. Ha szerencsés vagy akár 2x is megcsinálhatod.
-
pc360
addikt
-
pc360
addikt
válasz
BogyóBP #11977 üzenetére
A Halifax poén a rakás bombájával, de lomha, nem szeretem. A Do a király.
Az gyakorlatilag attacker módjára irányítható, és baromi gyors. A lövészekre addig tényleg nem lehet számítani, amíg a csapatfejlesztés nem expert, és nincsenek legalább 4-esre húzva a lövész-képességek.
Az első Beaufightert én is szerettem, a többi már nem annyira működik a nagyobb BR-ekben. A briteknél az MK XVI-es, és a rangban fölötte ücsörgő Spitfire-örök a legjobbak, de a lassabb, de brutál fordulóra képes Sea Hurricane-ek is adják. Velük bombázni inkább csak Firebrand-del szoktam (baromi jól néz ki a gép teljesen kinyitva fékszárnyilag). Az egy viszonylag gyors, földközeli szivar, és rendelkezik a Beaufighterek fegyverzetével (ráadásul MK V-ös az a 20 millis!), miközben annál sokkal irányíthatóbb azért. A bombája is jobb.
-
pc360
addikt
válasz
BogyóBP #11975 üzenetére
Gondolom, fejlődni kell velük, az engine injection fogja megdobni őket, főleg, hogy a bomberek nagy magasságokban indulnak meg. Vagy mássz oldalra, vagy keress társaságot, vagy amíg nem fejlődik ki a gép, ne mássz föl, hanem bombázz, amit csak tudsz. Vagy esetleg ne elsőre gyere be vele, hanem miután leütötted a legmagasabban lévő vadászokat. Ezek az opciók.
Egyébként sok géppel valóban szenvedés odáig felmászni. Ha teheted, és eljutsz odáig, próbálj ki egyszer egy De 2017 M-1-et! Az fejlesztve megy, mint a fene, pedig azon 4x1000 kg van (duplája, mint a Lancasteren). Még egy trükk: dobd ki őket árkádban a fenébe mászáskor, úgyis újratölt (valamennyi ezüstért cserébe). Csak vigyázz, nehogy saját egységeket vigyél el vele, én már néhányszor megjártam.
-
csongi
veterán
válasz
BogyóBP #11973 üzenetére
5500méter nem sok, sétarepülő magasság. 8000m-től felfele, de oda kísérettel. A legtöbb meccset a bomberek döntik el, 6-10 perc alatt vége van. lebombáznak mindent és kész is. Mivel a gajcsi nem volt hajlandó változtatni, ezért elég határozottan rámegyünk a bombereke. De helyzet jelentősen nem változott. Mivel megoldják nehéz vadászokkal, így megint percek alatt oda van a földi célpontok java.
Továbbra is várunk mindenkit a Discordon, esti kis csapatásokra.
Meghívó. -
pc360
addikt
válasz
BogyóBP #11942 üzenetére
A vitalitást kell fejleszteni a pilótáknál, plusz szükséges az expert képzés adott repülőre, mert az további 3-at ad hozzá minden értékhez. Ha így, fejlesztett csapattal nyomod, akiknek az életerejük legalább 2,5 ponton áll, már jóval ritkábban fogsz fejlövéseket kapni - simán, reptükben kettéharapják a golyókat. Ez az első és legfontosabb fejlesztés. Utána jön a G-tűrőképesség és a stamina, aztán a fegyver-karbantartás, alacsonyabb prioritással meg minden egyéb ezen a két tabon. Bomberek esetén ugyanerre szükség van (a G-toleranciát leszámítva), és csak azután érdemes a Gunner fülön matatni. Ideális arányok:
-
Fel
addikt
válasz
BogyóBP #2099 üzenetére
A löveg az fegyver (ágyú, gépágyú / cannon). Amit a löveg kilő, az lövedék, amit betáraznak az lőszer.
A különböző lőszereket hevederekbe fűzik, és ezek közül lehet válogatni.
Ha a modifications ablaknál egy heveder neve fölött tartod kicsit a kurzort, akkor megjelenik, hogy milyen lőszerek vannak benne összefűzve, milyen sorrendben:Általában azt szokták WT-s berkekben ajánlani, hogy HE / HEF lőszerek jók a gyengébben páncélozott vadászok ellen, míg az AP javallott a full fém borítású gépek, nagyobb bombázók ellen.
Személy szerint én jobban szeretem azokat az összeállításokat, ahol van valamilyen AP (nem pajzsátütő, hanem páncéltörő) lőszer, mert azokkal lehet szépen szaggatni a gépeket, és nagyobb az esély a pilóta / lövészek kiiktatására is.Utolsó dologhoz.. A valóságban lehetett / volt különbség ugyanazon löveg tűzgyorsaságában különböző lőszertípusok esetén, de a WT-ben nincs. A játékban a tűzgyorsaság a löveg (állandó) saját jellemzője. Ha esetleg mégsem így tűnik, akkor az azért van, mert csak a nyomjelzős lövedékeket látod.
-
rollaz
tag
válasz
BogyóBP #2099 üzenetére
Kicsit pontosíthatnád, hogy melyik géppel kapcsolatban kérdezed ezt. Nyilván amerikai vonal, de azon van, ahol a "tracers" heveder lófüttyöt sem ér, a default is messzemenően jobb nála. Ilyen a nyomjelzős M1 is T2-3-ban. Az M1 jelzés nem kalibert vagy űrméretet jelöl. Ugyanakkora az űrmérete (.50 cal vagy 12.7 mm) az M1-nek, mint az M2, M8, M20... stb. változatoknak.
Valamint lövedék és nem löveg.
-
-
ferero
tag
válasz
BogyóBP #2024 üzenetére
mai nap első kőrje, össze jött minden. ruszki T2-es gépekkel.
életem legjobbja -
PAtr0n
addikt
válasz
BogyóBP #1897 üzenetére
Nem értem miért gondolod, hogy friccek bénák lennéneka játékban. Épp az előző hsz.eidben ecseteled a manőverek fontosságát, ami főleg olyan repülőknél fontosak amik nem dogfightra termettek, de hogy pontosítsak: nem turnfightra, tehát vertikálisan nehezen fordulnak (nagy a fordulókörük), de ezek ellenében jól kapaszkodnak, és nem utolsó sorban gyorsak is. A németeknél a légcsavaros verziók között a BF109 és FW széria mind ilyen, BnZ taktikára termett, ha leállsz velük fordulóharcolni akár egy papír japán gép ellen is, vesztettél. Az angolokat azért szeretik sokan, mert a Spit és Hurricane gépek a legsokoldalúbbak, jól fordulnak, de kapaszkodnak is, és a fegyverzetük se utolsó. Az oroszokat meg nagy általános tűzerejük miatt szeretik, főleg az 1.2.3 Tierben, utána a többi nemzet is beéri őket tűzerőben. A többi nációban valahogy jobban eloszlanak a jobb/rosszabb gépek, vagy inkább azt mondanám, az adott tierben se nem túl jók, se nem túl rosszak, tudni kell eredményesen használni őket.
-
PAtr0n
addikt
válasz
BogyóBP #1889 üzenetére
"Én Mause AIM al de alig birok megfordulni egy nálam sokkal szarabb gép is simán kilő. Ráadásul mindenki LAGG vagy Spitfire el jön. Vajon mért? Azok a legjobbak, sztem annyira nem, vagy ezt a játékot is már ellepték az oroszok?"
Namármost. Mivel nem tudsz megfordulni pontosan? A Lagg-nak még értem, hogy mi köze van az "oroszos" példádhoz, de a Spitfire-t nem értem, hisz az angol. Amúgy nem, még nincs feltűnően sok orosz, én inkább spanyolul meg törökül hablatyolókkal találkozok sokat.
A pilot knocked outra meg annyi, hogy a vitality fejlesztésével egyre csökken az esélye, hogy kilövik a pilótát. De mivel több dolgon is múlik a dolog (lövedék becsapódás iránya/szöge, kaliber), így eléggé kiszámíthatatlan hogy mikor hal meg szegény. A legutóbbi patch-ek egyikében amúgy javítottak a dolgon, szemből/hátulról 10-15%-al, oldalról 40-50%-al, fentről 20-25%-al nehezebb kilőni a pilótát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest