- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #13575 üzenetére
Reálban nem mindegy, hogy mire van állítva, ezt próbálom magyarázni....
Árkádban, amit Te játszol, abban mindegy, Reálban marhára nem mindegyBetettem minden slotba különböző BR-ű gépeket direkt szemléltetésképpen. Mivel only reálozok, arra van állítva alapból nekem minden. Olvasd el felül, hogy mit ír.... Mivel a 6.7-es repülőt választottam ki, csak és kizárólag annak a BR-jét figyeli, a többi mintha ott sem lenne, figyelmen kívül hagyja. Amikor az 1.7-es gépet választom ki, akkor meg nem fog feldobni 6.7-be, mert csak a kiválasztott gép BR-jét figyeli.
Remélem így már érthető, és látod, hogy nem presetként kezeli Reálban a WT a betett gépeket, hanem az adott EGYETLEN kiválaszott gép BR-je a fontos, mert csak azzal repülsz, mással nem.5 db presetnek azért nem jó megoldás amúgy, mert nekem minden nemzetnél pl 1 fullosan képzett legénységem van, így 1 sloton használok minden gépet, gyorsabb és egyszerűbb volt úgy felfejleszteni a legénységet. Ha külön-külön slotban fejlesztgeted a legénységet, prémium nélkül rámehet az életed is. Jó, mivel én csak Reált játszok, nekem egyszerűbb egy legénységet fejleszteni, és abban az 1 slotban váltogatni a gépeket. De reálban így célszerű a legénységfejlesztés
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5500 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest