- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef8
aktív tag
Nálam szinte ugyanez volt a probléma csak intel rendszeren. Frissítettem az intel hálózati drivert és azóta megjavult, de van ez az intel killer amit sehogy nem tudok letörölni a gépről, feleslegesen vitt el 20% processzor erőt és emiatt az egész rendszert újra kellett telepítenem. Régebben ilyen problémám nem volt nem tudom miket csinálnak a driverekkel minden oldalon de elég idegesítő.
-
wolfman
veterán
Van egy speckó eset. Ha Ryzen rendszered van, Intel LAN/WiFi vezérlőd és nVidia VGA-d, akkor a géped a vga driver miatt folyamatosan random ki fog fagyni miközben netezel. nekem volt hogy nem netezés közben is fagyott, mert természetesen pont beleesek ebbe a kategóriába. Plusz, internetes videónézés közben random eltűnik a kép pár mp-re, majd visszajön, youtube-al megáll a videó képe, megmozdítod az egeret, visszajön. Ha már cseréled a lapod Intelre, ez megszűnik. Voltak játék fagyások is, de azt tán már javították, de a net közbeni bugosságot még nem sikerült, de annyira, hogy minden egyes újabb nVidia driverrel csak szarabb lett.
Közben próbáltam, hogy letiltom a LAN/WiFi meghajtókat és TP-link Wifi stick-el netezek, de ezesetben is fagy, mert nem az a lényeg, hogy ne azt használd, hanem hogy a lapodban ilyen chip van benne integrálva. Március előtti nVidia driverekkel jó lesz, de ehhez is úgy kell törölni a már installált drivert, hogy Display Driver Uninstallerrel törlöd azt csökkentett módban, különben ugyan olyan szar marad. Szóval kacifántos a dolog, de rettenet idegesítő! -
Csemegézés. Első 10 hsz.t vagy a többi 20at érdemes megnézni.
Vibráló sávok 576.80 a probléma továbbra is fennáll
A 3070-es kártyám úgy döntött, hogy többé nem képes két monitort kezelni, abban a pillanatban, ahogy megmozdítottam az egeret, elmentek. Miután levettem a kezem az egérről... visszatértek.
Az átlagos FPS-em a Cyberpunk 2077-ben a mélybe zuhant.
576.80 TISZTA TELEPÍTÉS: akadozás, monitor vibrálás, dadogás, rossz teljesítmény.
Sajnos a Forza Horizon 5 még mindig összeomlik egy óra után.
Illesztőprogramok összeomlanak percenként, fekete képernyők, vagy a második monitor lekapcsolódik.
Az Avowed 2 perc után összeomlik. Clair Obscur 1-3 perc után. A Life is Strange: Double Exposure összeomlik a kezdőképernyőn, hasonlóan a Lost Records: Bloom and Rage is. És így tovább, egyetlen egy sem stabil... -
Baryka007
addikt
Nekem az 5070 alatt két ismert problémám van :'D
World of Warcraft classicban egy beállítás után a karakter haja elkezd ugrálni (hasonló mint a substaince painter képi hibájára utaló jel, amit javított most a csomag)
Illetve CS2 ben, nem tudom teljes képernyőn 4:3 as felbontásra állítani a képet, úgy mint a régi kártyámon (rtx 3070) hogy széthúzza a képet a 16:9 es monitor széleihez.
Levágja a kép szélét egyszerűen és fekete ott -
wjbhbdux
veterán
Kár lehozni a hírt amíg nincs kint a hotfix
-
wolfman
veterán
Az Intel LAN driverrel való összeakadást mikor óhajtják javítani?
-
Piistii
tag
4070-re biztonságos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest