- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
stickermajom #4 üzenetére
A szinteket nekem jól szokta számolni. Igaz, én felfelé is saját erőből megyek. Ellenben lefelé csak úgy, ahogy a hardtaillel ma még merek. (Bár többen mondták már, hogy nem vagyok normális, pedig...)
-
Zotya84
őstag
Igen. Főleg, mikor nincs nálam telefon. (Ha olyan útra megyek, akkor imádok úgy menni, hogy nincs nálam, csak lakáskulcs, óra, jogsi.)
Meg úgy általában úgyis megy fel töltőre a Fenix, amíg lefürdök, és akkor nem kerül semmibe elindítani hozzá az Expresst. Ha meg egyszer lesz Edgem és a bringa is a tárolóban/garázsban fog nyugodni, akkor nem nem biztos, hogy ott lesz WiFi, hogy zavarjon a készüléken a hiánya.
(Meg elég sokat használtuk az USB-s feltöltést a hőskorban, amikor még haver Dakota 20-asát használtuk olyan helyeken, ahol esetleg szükség volt rá.)Felsőcsőre végülis lehet rögzíteni, hogy védettebb legyen, csak értelmét nem látom. De, nem vagyunk egyformák. Országútival lejtőzve sem nagyon nézek a kormányra, mert annál a tempónál, hát, pillanatok alatt lehet nem ideális ívre kerülni, és az is fájhat a végén.
-
zzola
titán
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Meg ahhoz képest, hogy hogy elkurvultak az árak. Persze a vezető politikai hatalmak még beleszólhatnak (felfelé) az árba...
-
stickermajom
addikt
Nem, de a kormányra sem. Vagy ha a kormányt tudod nézegetni, akkor nem mész elég gyorsan.
Nagyon örülök, hogy ennyi év után végre megjöttek a lejtőzős módok. Egy átlag délutánon eddig simán elszámolt 3-4000m szintet a Fenix, pedig egy percet nem tekertem fölfele. A felsőcsöves rögzítő is nagyon jónak tűnik, remélem ez nem csak egyszeri fellángolás a Garmin részéről, hanem valóban lesz egy enduro vonal a termékpalettán.
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Nem, de őszintén, te töltöttél már fel aktivitást a Connectre az USB-n keresztül? Mert én vagy Wi-Fi (ha otthon vagy a cégnél ér véget), vagy Bluetooth kapcsolaton (bárhol máshol) át szinkronizálom ezeket. USB legfeljebb akkor kerül elő, ha a térképeket frissítek vagy GPX fájlt töltök fel.
A felsőcsöves rögzítés láttam már másoknál, abból kiindulva gondolom, hogy lejtőzésnél a kormányon lévő órára sem tudsz lenézni, akkor pedig miért ne lehetne védettebb helyen... Az más kérdés, hogy ha hosszabb túrát csinálok, akkor a kormányon még pont látom a térképet, a felsőcsőhöz viszont annyira át kéne nézni és fókuszálni másra, hogy már zavarna. Ettől függetlenül ez egy jó, védett opció a megcélzott rétegnek, amit nem értek, az az összenyomott kijelző a vastag keretekkel... -
Zotya84
őstag
"...viszont az adatok szinkronizációjára már csak Bluetooth használható..."
Miért, lekerül róla az USB-adatkommunikáció is, és csak töltőport marad belőle?
Btw, ismertek olyat, aki lejtőzésnél akár csak egy pillanatra is lenéz a felsőcsőre? Mert én nem. És magamból kiindulva, folyamatosan minimum 10-20-30m-re figyelek. -
Sirandrish
legenda
Nem is olyan rossz az árazás...mondjuk az Edge 1050hez képest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- Motoros topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest