Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
frem1790
őstag
válasz PAtr0n #10532 üzenetére
Az az igazság, hogy ez a szar az AB mondat volt az utolsó csepp a pohárban, régen forr már bennem a méreg az ilyen megjegyzések miatt. Nem túl jól jött ki, hogy éppen nálad borítottam ki a bilit, mert Te nagyon sokat segítesz az ide tévedő embereknek - köztük nekem is! Úgyhogy bocsánat, igazából a hsz-em nagyon piciny töredéke illet Téged!
Biztosan végigolvastad a többi reakciót is, úgy látom megértetted mi volt a bajom.
Egyébként ha megnézed a statomat van 140 reál csatám - próbálkoztam, de a fentebbiekben leírtak miatt nem jött be(WT-ben frem1789 néven szerepelek).Francia91
Igen, én voltam, jóval többet olvasgatok, mint amennyit írok, de az a túra igén szép volt, úgyhogy nem hagyhattam szó nélkül!
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest