- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani-wan
tag
Hello
Kis segitséget kérnék én is.
Érdekelne a Wake on LAN, és eddig odáig jutottam hogy BIOS-ban engedélyeztem, és a hálókártyán kell engedélyezni a felébresztést.
Itt is olvasgattam kicsit, de amit Freddy TNT ir a #169-ben az nálam nincs. Már Advanced fül sincs hacsak nem az Advanced Routing-ról van szó, de azon belül aztán végképp semmi.
Szóval fogalmam sincs azokat a beállitásokat hol kellene eszközölni a Routerben.
Linksys WRT54GL routerem van, v4,30,7 firmware-rel (gyári), a hálókártya pedig Realtek RTL8139 alaplap integrált.A másik talán érdekesebb dolog hogy a routerhez USB-s WIFI-n kapcsolodik a gép.
Úgyhogy igazán nem is tudom hogy az alaplapi hálókártyám milyen szerepet is játszik a gépben, mivel ugye kábel nincs bedugva az RJ-45-be, és ugyebár ezért kapom a fizikai kapcsolat hibája piros X-et a helyi kapcsolat ikonon. Viszont csak itt lehet engedélyezni a hálókártyás ébresztést. Nem beszélva arról hogy még ezen sincs meg a Speciális fülön a Wake from Shutdown opció, mint a #153-as hozzászólásban látható képen.
De van az Energiagazdálkodás fülön Eszköz felélesztése készenléti állapotból.
Viszont a vezeték nélküli hálózati kapcsolaton (SMCWUSB-G 802.11g Wireless USB 2.0 Adapter) aztán Energiagazdálkodás fül sincs.Szóval mit kell tennem, hogy távolról be tudjam kapcsolni a gépem, milyen programra lenne szükségem és hogyan állítsam be a routert?
Köszi a segitséget előre is.J
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Reklámblokkolók topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest