Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebben a témában VPN-el kapcsolatos kérdéseket lehet megbeszélni, különféle VPN szolgáltatók, és VPN képes eszközök, pl. VPN-t is tudó routereken, NAS-okon a VPN használata. Különféle VPN típusok (PPTP, L2TP, OVPN, WG, SSTP, stb...), pl. melyiket érdemes, mik a különbségek, előnyök-hátrányok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Igen, sajnos a rosszabb VPN-es marketing félelem keltő mantrája elvitte a VPN-ezés képét a "mindentől-véd" irányba, évek alatt.
Pedig csak annyi, hogy jobbfélék, a szerver és géped közti kapcsolatot lekódolják, a prémiumok, meg adnak hozzá DNS-, vagy gyéb alapú szűrést (amit másképp is el lehetne érni).
A gagyik, meg akár botnet részévé is tehetnek...
-
-
t-real
tag
Sziasztok!
Még csak most ismerkedek a VPN-ekkel. Egy ideje fent van a proton saját alkalmazása windows 11-en. A kérdésem az lenne, hogy miért nem tud wireguard protokollal felcsatlakozni a program, csak openvpn (udp)-vel?
Telekom gigabites netem van, a modem beállításokban bepipáltam a pppoe PT-t, a windows-ban wan miniporton keresztül csatlakozok fel a név és jelszó megadásával a netre (azt olvastam valahol így a legbiztonságosabb a netezés ha VPN-t használunk)
Érdekes, hogy ha a hálókártyá adapterbeállításaiban visszapipálom az ipv4-et és a modem végzi a bejelentkezést és utána indítom el a protont akkor egyből megy a wireguard és azon keresztül lesz kapcsolatom... -
ViZion
félisten
Sziasztok!
Röviden a jelenlegi hálózatról, az internet felől befelé haladva:
Houawei Modem/router (NAT, 192.168.1.1) -> opnsense tűzfal (szintén NAT, Proxmox VM-ben fut, 192.168.0.1) -> belső hálózat, wifi AP, switch, PC, akármik.
Proxmoxon az opnsense mellett további VM-ek, az egyik a CasaOS, ez egy docker konténer kezelő cucc, ebben van sok minden (NAS, Médiaszerver, Mentő progi, stb... ezek a 172.17.0.*).Az egyik konténerhez szeretnék VPN hozzáférést, lehetőleg a többi elérése nélkül.
Az ok, hogy a CasaOS egyelőre egy felhasználós, tehát aki belép az root is. De a telepített konténerben a FileBrowser-nél vannak userek létrehozva a NAS távoli elérésére, jogosultságokkal. Nem a legjobb megoldás, de evvan.
SSH refused, nem férek a konténerhez. CasaOS alá tudom telepíteni, meg lehet neki valahogy magyarázni, h csak azt az IP-t nyissa meg?
Vagy dockerbe húzzam a Tailscale-t is és lehet csak a konténerek szubnetjére korlátozni?
Vagy milyen javaslat van esetleg?
Köszönöm!Szerk: itt találtam leírást
4.1. vs 4.2 pont... nekem a 4.1 kellene, ha jól értem és akkor csak a dockerek subnetje lesz elérhető, ugye? -
Szada85
aktív tag
válasz
Szada85 #2781 üzenetére
Nagy valószínüség szerint valóban duplán (vagy legalábbis pontatlanul) mutatja az iPhone VPN esetén az adatforgalmat, mert a céges út végére a foglalt 3GB-os adatcsomagnál 4,6GB-ot mutat "jelenlegi periódusnak" illetve "Roaming a jelenlegi periódusban" is, míg lejjebb az ExpresszVPN 2,7GB-ot, és nem korlátozták a netet, tehát nem értem el a 3GB-ot.
-
Bacusuz
őstag
sziasztok
abban kérném szépen a segítségeteket hogy tudnátok olyan vpn-t ajánlani amelynek van ingyenes próbaideje?
repjegyet szeretnék venni és megnézném az árakat más országokból bejelentkezve.
ha van erre esetleg más ötlet azt is szívesen fogadom esetleg valami rövidebb időre előfizetés -
ekkold
Topikgazda
válasz
tobias40 #2787 üzenetére
Félreérted a dolgot, itt ugye távoli csatlakozásról van szó, azaz a routerben beállítunk pl. port-forwardot a NAS vpn-je felé. Távolról elérjük ezt a portot, és gyakorlatilag ez a távolról csatlakozó eszköz lesz a saját otthoni cím mőgé "elrejtve", bárhol is van a világban. Természetesen mind a routert, mind a NAS-t ennek megfelelően kell konfigurálni.
-
ekkold
Topikgazda
Annyit fűznék hozzá, hogy manapság több féle home router is támogat VPN funkciókat, tehát ahol komolyabb router van telepítve, ott lehet, hogy csak be kell állítani a VPN-t, meg egy dynDNS szolgáltatást, hogy könnyebben elérd távolról.
Nekem a mikrotik routerek a "kedvencem" mert ez szinte minden ismert VPN funkciót támogat (pl. wireguard is szépen megy rajta). Ugyanakkor tény, hogy a mikrotik routerek elsősorban hozzáértőknek való, mert amennyivel többet tud az átlagnál, annyival bonyolultabb a konfigurálása is (azaz nem mindenki tudja megfelelően beállítani, aki nem rendelkezik számítógép hálózati ismeretekkel).Ha pedig nem a routerre bízzuk a VPN-t, akkor esetleg valamilyen mini PC használatát is érdemes megfontolni, mert még egy celeronos, néhány Watt fogyasztású mini PC is erősebb mint egy RPi. További alternatíva lehet, ha van otthon NAS, mert azoknak egy része szintén tud VPN-t is.
-
kzs
tag
válasz
Armandus #2784 üzenetére
Szerintem mostanra marad a sajat VPN: ez is lehet kétfajta:
- VPS-t egy magyar szolgaltatonal, sajnos mar ezek is ki vannak tiltva nehany helyen, nekem a skyshowtime nem akar menni sehonnan => ha van valakinek tippje, szoljatok, akar maganban is
- egy RPi-t (pl) beraksz egy magyarorszagi ismeröshoz: ez elméletileg mindig is menni fog (hiszen nekik mindig is szolgaltatni akarnak majd)
A VPN beallitasara ezt ajanlom: [link] 2 perc alatt (ha elöször csinalod , mondjuk 5 perc) , be van allitva a wireguard
-
Armandus
tag
Streamre melyik a legjobb szolgáltató? IPVanisht használok jelenleg és a Netflixen kívül egy szolgáltató sem megy vele (Disney+, Amazon, SkyShowtime,HBO) és azért ez így mégse az igazi. Van olyan szolgáltató amivel ezek mind mennek magyar szerverről?
-
qantum
senior tag
Sziasztok! Openvpn - nel kapcsolatban kérdezném, nem indul el, vagyis nagy néha igen, de inkább nem. Miui 14 és android 12 van a telefonon. Van valami ötletetek?
-
Armandus
tag
-
Szada85
aktív tag
válasz
#20238798 #2780 üzenetére
Igen, már én is átfutottam pár magyar és külföldi cikket is, de ahány szerzö annyi vélemény.
Még nem akkora para, a 3GB-ból a kiírt esetén is van még elég, csak kínai testvéreinknél VPN nélkül a telefont nem tudod lassan feloldalni, Wi-fin pedig már a VPN nem ketyeg el a mobilon (vagy rosszul állítottam be valamit).Köszi a tippet, futok egy kört a szifon topikban.
-
Szada85
aktív tag
Sziasztok!
Először használok VPN-t (külföldi út miatt), és nem teljesen egyértelmű számomra ahogy az iPhone az adathasználatot mutatja.
Adott mennyiségű adatforgalmas csomagot kellett “előfizetni” (3GB), emiatt érdekelne főleg, hogy “hol tartok”.Azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor a 642MB a tényleges elhasznált adatmennyiség (tehát ebből valóban a VPN elfogyasztott 331-et), vagy rosszul számolja a telefon, és csak ~331 MB lett elhasználva a keretből?
Köszönöm előre is a válaszaitokat! -
Foremi
tag
válasz
Armandus #2774 üzenetére
Ami nekem elsőre feltűnt, hogy elég szűkös a szerver választék, Magyar szerverük pl. nincs is. Az első benyomásom amikor megláttam, az volt, hogy ennél a Proton VPN ingyenes szolgáltatása is jobban hangzik, pont a Magyar szerver hiánya miatt jutottam erre a következtetésre. A Proton VPN ingyenes is korlátlan adatforgalmat ad, igaz csak három ország szervereire csatlakozhatunk, de sebességben egész jó, ráadásul megbízható cég áll mögötte, kiforrott kliens programmal.
Viszont ha az ár fontos, inkább a https://csibvpn.hu szolgáltatást ajánlom, ami hasonló árban van, viszont Magyar szolgáltatás, több Magyar szerverrel (természetesen külföldi szervereik is vannak), és ami lényeges, Magyar szupporttal.
-
Armandus
tag
Ezzel a szolgáltatóval van esetleg valakinek tapasztalata? [link]
Elég ismeretlennek tűnik
-
Kinsiinoo
senior tag
Sziasztok,
Kérdésem lenne Mullvad-al kapcsolatban.
Gondolom mást is érint, hogy a port forward Júliustól eltűnik teljesen...
Valaki tud rá megoldást esetleg, hogy lehetne ezt úgy pótolni, hogy a VPN kiszolgálló továbbra is a kedves kis vakond maradjon?Előre is köszi!
-
Armandus
tag
válasz
#20238798 #2758 üzenetére
Bérelhetnél akár egy VPSt is valamelyik magyar hostingtól, hogy saját VPNt futtass.
Mac felhasználó vagyok, szerinted mennyi technikai affinitásom van?Az a "gond" hogy a Signal az elsődleges chat alkalmazás nálunk (mind munka mint magánéletben) így azon nem árt 24/7 elérhetőnek lennem. Ha német szerverrel torrentezek abból lehet baj? Állítólag ott a torrent tilos.
-
Armandus
tag
Sziasztok!
A Mullvad VPN-t használom torrentezésre. Semmi baj nincs is vele, tökéletesen működik. Viszont a Signal alkalmazás nem működik ha a VPN-re csatlakozok, nélküle tökéletesen megy. MacOS alatt használom, így a split tunnel funkció (valamiért) nem elérhető.
Mi lehet a baj és mi lehet a megoldás?
-
Armandus
tag
Sziasztok!
Torrentezésre a Mullvadnál van jobb választás?
-
ledgeri
nagyúr
https://blog.windscribe.com/virtual-or-physical-windscribe-has-the-most-server-locations/ Igazából csak feliratkozok, követni a támát (nem az aktuálisat, az egész itteni PH-st)!
-
UserX
addikt
válasz
adamkaa777 #2744 üzenetére
Hmmm! Szuper!
Valamelyik este rámértem a Hide.Me-re csúcsidőben (DIGI 1000/300), 300 körül volt a letöltés...Szerintem a szerverek terhelsége is tényező!Nekem így is megéri!
-
UserX
addikt
válasz
adamkaa777 #2740 üzenetére
Szia!
Hogy állsz? Javult a helyzet?
-
UserX
addikt
válasz
-
UserX
addikt
válasz
-
UserX
addikt
válasz
adamkaa777 #2738 üzenetére
Milyen szerverre csatlakozol? Nyilván minél messzebre annál inkább csökken a sebesség.
Valamennyi csökkenéssel minden kép számolni kell!
Mennyi volt és mennyi lett? -
adamkaa777
senior tag
Mullvad volt a legszimpatikusabb, viszont az normális hogy a letöltési sebességem drasztikusan csökkent ? 1 gbit helyett 50mbit lett
-
Armandus
tag
válasz
adamkaa777 #2735 üzenetére
-
UserX
addikt
válasz
adamkaa777 #2735 üzenetére
Igaz nem engem kérdeztél, de az én javaslatom:
Mullvad
Hide.Me
Szerintem erre nem szabad sajnálni a pénzt! -
-
Armandus
tag
válasz
adamkaa777 #2732 üzenetére
Ingyenes és a biztonságos VPN kapcsán kizárják egymást.
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok .
Egy olyan kérdésem lenne létezik e olyan vpn amely ingyenes és általánosságban lehet használni ,fő szempont a biztonság lenne ( PC-re ) -
Ricsii2001
tag
válasz
sohrking #2729 üzenetére
A ProtonVPN-en kívül érdemes még egy pillantást vetni a Cloudflare által biztosított Warp-ra (ismertebb nevén 1.1.1.1-re). Ennek egyedül az a hátránya, hogy nem lehet országot választani, és oda csatlakozik, ahová a legoptimálisabbnak érzi. Elvileg korlátlan adatforgalmat biztosít az ingyenes (én legalább is használgattam egy időben, és nem tudtam lemeríteni az adatkeretet, pedig töltöttem le-fel rendesen, és 4K is becsúszott néha-néha). A hivatalos oldalán megtalálhatod, van Androidra is, és windowsra is.
Szerk: Megnéztem most, és úgy látom, hogy almára is akad. -
sohrking
tag
Sziasztok. Külföldi nyaralásra szallodai wifihez tudtok ajánlani ingyens egyszerű vpn-t androidra, és pcre Windows 10 alá? Köszi
-
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a megfelelő topic, de teszek egy próbát..Adva van egy Mikrotik hAp ac3 router és egy Macbook Pro 2017.
L2TP VPN van a Mikrotik-en bekonfigurálva, ami iPhone-n, és Windows alatt is tökéletesen működik, viszont a Macbook-on valami oknál fogva nem akar működni rendesen.
Felcsatlakozik, egy darabig megy.. aztán a kapcsolatot bontja a gép, úgy hogy azt írja, hogy kapcsolódva van, de teljesen megszakított mindent.
Ez teljesen véletlen hogy mennyi idő után jelentkezik.. van hogy 30 percet megy gond nélkül, de van hogy 2 perc után lebont..Próbáltam különböző wifi hálózaton, LAN-on.. de ugyan az az eredmény..
Segítséget és a tippeket köszönöm előre is!
--
MZ -
Digger
senior tag
Köszönöm!
A full jog megadása után már nem kéri a rendszergazda jelszavát.
Viszont hasznos lenne az is, ha nem kellene a tálcán megnyitni a menüt, hogy a Connect-et elindítsam. Van arra mód, hogy parancssorból hajtsam végre a connect-et, amit aztán a felhasználó belépésekor automatikusan futtatnék? -
UserX
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan (lehetőleg Free) SMTP-t, ami nem pattintja vissza VPN szoftver mögül a GMAIL-es címekre küldött leveleket???
A Google sajátját és az SMTP2GO-t próbáltam...
Nagyon köszönöm! -
Digger
senior tag
Otthoni munkaállomásról (W10 pro) egy felhasználó egy irodai hálózatra kapcsolódik OpenVPN klinssel. Az OpenVPN verzió jelenleg v2.5.8, a GUI verzió pedig v11.31.0.0.
A VPN kliens indításakor minden alkalommal a munkaállomás rendszergazdai jelszavát meg kell adni, ha pedig elindult a háttérben, akkor még a tálcán levő ikonra is bökni kell, hogy a megjelenő menüből a Connect procedúrát elindíthassa.
Megoldható az, hogy ezt teljesen automatikusan hajtsa végre?
Ne kelljen a munkaállomás rendszergazdai jelszavát minden alkalommal megadni és azonnal épüljön föl a VPN kapcsolat, ha ez a felhasználó belép a munkaterületére. -
4Grider
félisten
válasz
lenkei83 #2719 üzenetére
Mifelénk az L2TP over ipsec 3 db UDP portot használ (500, 5500, 1701) és véletlenül sem használja a router https-es admin felületének portját (443). Dyndns-nek a szolgáltatói routeren kell mennie, mert a belsőnek csak belső ip címe van, és a külsőn kell ipsec vpn átengedésnek lennie.
-
lenkei83
tag
Sziasztok!
Adott egy Vodafone router (Vodafone Docsis) és mögé berakva egy Zyxel USG40 tűzfal. Felkonfigoltam rajta egy L2TP-t, ami belső hálón tökéletesen működik. Ha kívülről ptóbálnék befelé menni, nem tudok kapcsolódni. Vodán a port forward (443) be van állítva a tűzfal felé.
A bridge mód nyilván megoldaná a dolgot, de egyelőre nem akarom átállítani.
Van valakinek ötlete?Köszi
P. -
kzs
tag
válasz
Squirrel #2714 üzenetére
Mindenképp kell egy gép a tuloldalon: ebben az esetben nem egy VPN szolgaltatonal, hanem pl egy ismerösnél.
Egy raspberry pi elegendö, és ha van egy kis parancssoros tapasztalatod, nagyon egyszerü (pl. https://github.com/Nyr/wireguard-install vagy PiVPN)
Masik lehetöség, talan még egyszerübb, tailscale, szintén ismerösnél levö rpi vagy hasonloIll. ha nincs ismerös, lehet VPS berelni es arra felrakni a fent emlitett toolokat (csak itt megvan az a riziko, hogy szintén blokkoljak a streaming szolgaltatok, mert tudjak, nem magan IP)
-
Squirrel
őstag
És az hogy működik? Nem kell otthon egy vpn routerhez csatlakoznom? Laikusként is tudom használni?
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Svájcban szeretnék használni pár streaming oldalt, ahol otthon vagyok regisztrálva. Nézegettem a vpn szolgáltatókat, gondolom az ExpressVPN a legjobb (meg egyik legdrágább). Árban a CyberGhost a legolcsóbb (2 eves aláírás esetén kb 3 CHF havonta, az expressvpn meg majdnem 7 chf/hó). Melyikre érdemes regisztrálni? Egyelőre egyszerűbb lenne routerre telepíteni, az újabbakra laikusként megbirkózok a feladattal? (Asus ZenWifi XT8)
-
törölt tag
Sziasztok.
Jó ideje ProtonVPN-t használok.
Linux, Windows és Android eszközökön.Linux:
Mivel a Linux kliens nagyon le van maradva, a CLI verzió is el van szúrva és egyik verzió sem ismeri a wireguard protokolt, ezért Linux-on a hivatalos WireGuard kliens-t használom a ProtonVPN konfigjával. Desktop gépen és szerveren is használom, torrent is megy vele.Windows:
Nekem nem sikerült normálisan használni a saját appot. (Két gépen próbáltam, talán Win10 LTSC miatt vagy egyéb konfig miatt) Az istenért sem tudott kapcsolódni egyetlen szerverhez sem.
Emiatt ezen is a WireGuard klienst használom a ProtonVPN konfiggal. (conf fájl letölthető)Android:
Saját, gyári appot használok, rendben működik. Az adbock funkciókat is használom, gyakorlatilag reklámmentes a web és az appok.Az utóbbi időben viszont vacakolni kezdett. Ez azt jelenti, hogy percekre elmegy a net majd visszajön. Kapcsolat nem szakad meg, mert a szerver ip pingelhető csak épp adat nem jön róla. Mivel fix szervereket használok (saját app váltogatná, de a wireguard kliens fixet használ) ezért időnként belefutok totális terhelésbe is, ilyenkor belassul.
Most próbából előfizettem a NordVPN szolgáltatására.
Linux:
Ez a saját app parancssoros, nem tartalmaz grafikus felületet (nincs GUI)
Ez engem nem zavar, sőt...
Klasszul indítható paraméterekkel. Például létezik a whitelist, amivel tudok subnetet megadni, így a lokális háló címei esetén nem akar a tunnelen átnyomni mindent, szépen megy az itthoni LAN.
Minden egyéb esetben a WireGuard protokolt használom. A szolgáltató NordLynx néven hivatkozik rá. Működik vele például a leggyorsabb szerverhez kapcsolódás akár adott országra szűkítve is. A lényeg, hogy parancssoros, de nagyon klassz.Windows:
Sajnos az app legnagyob problémája, hogy nincs whitelist. Azaz nem tudok megadni subnet-et, ezért a lokális hálózat egyetlen eszköze sem látható. Még akkor sem, ha a "KillSwitch" és a "Stay invisible on LAN" funkciók ki vannak kapcsolva.
Éppen folyamatban van a support-al egy beszélgetésem, de idáig úgy áll a helyzet, hogy windows esetében nem oldható meg, hogy működjön a lokális hálózati elérés.
Legalábbis a chat-néni szerint és eddig nekem sem sikerült megoldást találnom.
Sajnos jelen állapotában nem használható számomra és ha nem találunk megoldást, akkor megy a levesbe.Esetleg valakinek van ötlete, hogy Windows kliens esetében hogyan vehetem rá subnet whitelist használatra?
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Jelenleg hárman a Litemanager segítségével dolgozunk otthonról rácsatlakozva a munkahelyi gépekre.
Fix ip-t kapunk a szolgáltatótól, és a benti gépek is fix ip-vel rendelkeznek.
A Cloudflare Tunnel beüzemelésén gondolkodom az LM használatához.
Minden benti gépen fut az LM server, nekünk pedig a viewer van fent, ahol a gépekre a külső ip, és a gépenként beállított ip+port (+jelszó) van beállítva a csatlakozáshoz.
Biztonságosabbá szeretném tenni (esetleg a NAS-t is belevonni ebbe később, amire webdav segítségével csatlakozunk jelenleg) a mostani megoldást, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy jó felé kacsingatok egyáltalán.
A segítséget előre is ksözönöm. -
4Grider
félisten
válasz
vilmaboy #2705 üzenetére
Ha az adott wifi hozzáférés mögötti router/tűzfal átengedi a vpn hozzáféréseket, akkor akár simán működhet is. Alapból egy droid az L2TP over Ipsec kapcsolódást támogatja, klienssel szinte bármit, leggyakrabban OpenVPN-t. Ezt a kettőt nézném meg a routeremen, hogy terminálja-e. Azért ha jó az állás (jól is fizetnek) akkor a próbálkozás előtt megpróbálnám kideríteni, hogy mit logolnak a céges wifi használata közben. Mert esetleg nem jól sülhet ki, ha azt látják, hogy teljes munkaidőben egy vpn csatornán forgalmazol (aminek persze a tartalmát nem láthatják).
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Private access internetnél tudja valaki esetleg, hogy a youtube hirdetéseket is blokkolja-e?
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Adott a munkahelyemen egy vpn. User jogokkal férek hozzá wifin vagy kábelen a hálózathoz.
Szeretnék létrehozni idehaza egy vpn szervert, és a céges net segítségével a sajátomhoz kapcsolódni és a saját itthoni netem internet kapcsolatát használni továbbiakban.
Nem vagyok a téma guruja. Ha jól tudom egy Synology NAS ezt simán megoldja. Ha kell beszerzek egyet, de jelenleg csak egy TP-Link Archer 6 V2.0 router van idehaza, aminek van VPN funkciója. Ez a router képes fent írtak lebonyolítására saját kútfőből? Amennyiben igen, úgy pontosan mit kell beállítanom rajt? Vagy ehhez komolyabb router vagy egy NAS szükséges ?
Igyekeztem érthetően leírni mit szeretnék... Remélem sikerült úgy, hogy ti is értsétek
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest