Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- LED / LCD TV topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebben a témában VPN-el kapcsolatos kérdéseket lehet megbeszélni, különféle VPN szolgáltatók, és VPN képes eszközök, pl. VPN-t is tudó routereken, NAS-okon a VPN használata. Különféle VPN típusok (PPTP, L2TP, OVPN, WG, SSTP, stb...), pl. melyiket érdemes, mik a különbségek, előnyök-hátrányok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
Nem ismerem a konkrét feltételeket, de feltételezem, hogy egy vpn szolgáltatónál egy adott felhasználó használhatja a hozzáférését annyi eszközön, amennyin csak akarja. Márpedig ha így van, simán tilthatják/felfüggeszthetik a rendszerben azokat a hozzáféréseket, amelyeket egyszerre több mint x db különböző ip cím felől használnak a felhasználók. Egy személynek szóló előfizetés megosztása mindig is kockázattal járt, hiszen a szolgáltatók monitorozzák ezeket. Főleg a valamilyen szempontból korlátlanokat, hiszen arra egy szolgáltatás minősége simán rámehet, ha újabb előfizetők nélkül nő folyamatosan a leterheltsége.
-
-
David888
tag
Sziasztok!
Az aprón vásároltam SurfsharkVPN előfizetést tőle: [link]
Aki vásárolt fórumtársunktól, az eltudta érni valamilyen módon? Gondjaim adódtak a beígért 2 éves előfizetéssel.
Köszönöm! -
4Grider
félisten
"A távközlési, az elektronikus és a műsorszolgáltatásokra abban az országban számolják fel az áfát, ahol a szolgáltatás igénybe vevője él (vagyis a letelepedés helye szerinti, illetve az állandó lakóhely vagy a szokásos tartózkodási hely szerinti országban), nem pedig abban az országban, ahonnan a szolgáltatást megvásárolja. Ezek a szabályok az Európai Unión belül és kívül megvásárolt szolgáltatásokra egyaránt vonatkoznak."
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
[kép]
Ettől jobb áron be lehet szerezni a Nord VPN-t? (elég durva ugyebár az a 27% áfa, de ez gondolom IJ, hacsak nincs valami VAT mentes USA államból PP regem (*nincs)).
PÜ-ben is jöhet információ, ha úgy van! -
Sziasztok
Adott egy Qnap TS-233-as NAS, amit OpenVPN-en keresztül lehet elérni távolról. Ez alapvetően működik, viszont az egyik laptopon, amin szeretném beállítani, nem tudok csatlakozni.
Eddig több gépen be lett már állítva, nem volt probléma.
MMC-ben a certiket megnéztem, ott telepítve van a NAS-nak, kb eddig jutottamm ideáig is segítséggel.
A laptop egy Huawei Matebook 13, Windows 11-el. -
janos666
nagyúr
Csak saját használatra szeretnék VPN. A "házi szerver" egy x86_64 Gentoo, a kliens pedig Windows 11-es laptop lenne. Elsőre adta volna magát a WireGuard, de rájöttem, hogy a Windows natívan nem támogatja, így a következő kiszemelt a StrongsWAN lett.
Elkezdtem követni ezt: https://wiki.gentoo.org/wiki/IPsec_IKEv2_MSCHAPv2_VPN_server, de elakadtam ott, hogy .crt és azután hogy domain. Merthogy jelenleg nincs se domain címem (kivéve a no-ip.com féle ingyenes dyndns-net), se hozzá tartozó SLL kulcsom.
Ezek tényleg szükségesek, vagy össze lehet hozni ezek nélkül is az IKEv2-t? -
4Grider
félisten
válasz
Ricsii2001 #2881 üzenetére
Valószínűleg oka van rá, hogy korlátozza a vpn csatornák sávszélességét. Ha pedig oka van rá, ne akard megkerülni.
-
Ricsii2001
tag
Sziasztok!
Most is, mint mindig, a Wireguarddal kapcsolatban kérdeznék. Az lehetséges, hogy a kollégiumi rendszergazda korlátozza a VPN-en keresztül forgalmazható sebességet? Csak mert Wireguard nélkül 100 mbps a netünk, Wireguarddal pedig drasztikusan lecsökken 30-ra. Más nettel nincs ilyen gond, egyedül ezzel. Mindenhol máshol csak 5-10 mb-t csíp le a wireguard a netből. Hogyan lehet ezt esetlegesen megkerülni? -
h1mpi
félisten
Sziasztok,
Új helyre költöztem és a Telekom-os net játszhatatlan. A WoT (World of Tanks) nagyon magas 120-140-es a ping-el megy. Természetesen minden más tökéletes.
Akinek esetleg van ilyen tapasztalata (Telekom-WoT) az írja le kérem, hogy melyik VPN szolgáltató vált be neki. Köszi -
4Grider
félisten
válasz
Raz3raddict #2869 üzenetére
Roamingolás során onnan kapsz ip-t, amilyen SIM-mel roamingolsz. Ha hagyod egy alkalmazásnak, hogy a pillanatnyi helyed lekérdezze, akkor hiába az otthoni ip, ha elárultad hol vagy. Én ezért az otthoni SIM-et használó routerre repülő módú eszközzel lövöm át CC-ra a megtekinteni kívánt tartalmat. Viszont sajnos csak 40 GB roaming keretem van, szóval nem ugrálhatok. A másik megoldás a helyi SIM amivel az 5G routerem az otthoni vezetékes internetem routerére csatlakozik, így magyar lesz mint is a LAN kilépési ip címe. Viszont az 5G routerek elég vacak vpn képességekkel rendelkeznek, jellemzően csak ipsec van, nincs openvpn, vagy wireguard.
-
-
Raz3raddict
tag
Az se megoldás, mert azt írja, hogy a video csak magyarországon tenkinthatő meg... és sajnos nincs korlátlan adatroumingos net, de az se lenne megoldás, mivel látja a weboldal, hogy nem otthon vagyok
-
4Grider
félisten
válasz
dellfanboy #2866 üzenetére
A korlátlan adatroaming az nem lehet valami olcsó megoldás...
-
dellfanboy
őstag
válasz
Raz3raddict #2865 üzenetére
sztem egyszerubb, szerzel egy magyar mobilnetes sim kartyat, avval tudod nezni. nyilvan vmi korlatlan adatcsomagos lenne jo
-
Raz3raddict
tag
Sziasztok,
Tanácsot, illetve segítséget szeretnék kérni. Jelenleg Ausztriába tartózkodom és szeretnék nézni online tv2play-t meg RTL+, mint gondolhatjátok nem engedi, mert nem otthon vagyok. Ezt szeretném megoldani, próbálkoztam ingyenes vpn-nel, de nem működött, valószínű én vagyok a béna hozzá.
Az alábbi készüléken nézném :
Van egy telóm, ami megosztja a helyi mobilnetet és erre kapcsolódom rá laptopon (ezen nézném az adásokat), telefonon nem fogom nézni. Ha érdekes lehet még, akkor a telóm típusa Xiaomi mi 11T PRO 5G és spusu által forgalmazott simkártyát használok benne, ami csak netezésre alkalmas.
A segítséget előre is köszönöm,
üdv
-
Zsombe
senior tag
válasz
dellfanboy #2863 üzenetére
CyberGhost VPN-nél van ingyenes próbaidőszak.
-
dellfanboy
őstag
m4 sport kulfoldi vetelehez keresnek vpn-t. idaig firefox alatt hola vpn volt, de mostansag bedob ilyen fel oras fizess elo reklamblokkokat amivel a mecsnezes kb ertelmezhetetlen. letezik ingyenes vpn? csak m4 sportra erdekelne.
ill. olvasom itt a topicba hogy a nord vpn fizetos es 30 napon belul refundolhatsz. hat ezt kihagynam, marmint nem szivesen fizetnek van olyan szolgaltato ahol nem kell fizetni hogy kiprobald a vpn szolgaltatasat?? -
dizajn
csendes tag
Sziasztok !
Tájékozatlan vagyok és VPN kapcsán szeretnék választ kapni arra, mikor egy VPN szolgáltató arról ir hogy pl öt eszközön lehet haszálni aVPN szolgáltatást, ez azt is jelenti, hogy egy időben?
-
törölt tag
VPnre nem volt idő, viszont a legtöbb helyen a szállodában még jelszót sem kértek. Oké, az xedik emeletről más nem biztos, hogy betudja fogni... de hát akkor is.. oké valahol a földszinten jelszavazva volt, de volt ahol ott sem.
-
ekkold
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R #2853 üzenetére
Ha anyagilag belefér, akkor Mikrotik RB5009 mindkét oldalon, esetleg Mikrotik RB4011 (ez utóbbinak van wifis változata is). Mondjuk a Mikrotik beállítása nem egyszerű halandónak való - csak akkor vállald be, ha nem félsz a kihívásoktól
, és/vagy lesz aki segít beállítani.
-
zoyoxy
tag
válasz
T0mBd1gg3R #2851 üzenetére
Nem állítom, mert ilyen felállásban nem próbáltam, de a tailscale megér egy próbát.
-
-
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #2851 üzenetére
Van rá megoldás, de jellemzően gateway-to-gateway típusú vpn-el célszerű megoldani, ahol a két oldal routerei egymás között építik fel a vpn kapcsolatot, így nem kell bekapcsolva hagynod a vpn-hez sehol sem számítógépet. Megfelelő routerekkel nem kunszt megoldani, arra kell leginkább ügyelni, hogy a magyar oldalon nagy sebességű legyen a feltöltési sebessége az internet kapcsolatnak, mert az itthoni feltöltési sebesség lesz a meghatározó a külföldi letöltési sebesség során. És nem másodsorban szintén fontos, hogy milyenek a vpn routereid képességei.
-
Sziasztok!
Létezik-e olyan megoldás, hogy:
- Magyarországon a házunkban van vezetékes internet, modem, router, asztali számítógép fut
- Ezen a PC-n futtatnék egy VPN szerver szoftvert
- Külföldön beállítom a routert, hogy folyamatosan erre a VPN-re csatlakozva, a külföldi bérelt lakásban gyakorlatilag az otthoni lakás internetét kapjam meg direktbe
Ha működik, még kiköltözés előtt itthon letesztelném, mondjuk mobilnettel.
A lényeg, hogy a tévé beltérije azt higgye, hogy a mi szolgáltatónk hálózatán csücsül.
Mit javasolnátok erre?Emellett lenne még 1-2 előnye, pl mivel helyi hálózat lenne, közvetlenül az otthoni gépről tudnánk fájlokat elérni.
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Van egy céges gép, nem telepíthetek rá semmit, de meg kéne oldanom, hogy úgy nézzen ki mintha egy adott országban lenne.
Első körben a telefonomra telepítettem egy nordvpn-t, beállítottam az adott országot, és a telefon látszólag abban az országban volt, de hiába osztottam meg a netjét, a laptop már nem kapta meg a nord jóságot.
Meg lehet ezt valahogyan oldani? -
Hoffer
őstag
Sziasztok,
iPhonera VPN app-ból melyiket ajánljátok? Ár-értékben mi most a legjobb?
-
siposjozsef
csendes tag
Azt esetleg tudja valaki h Apple Tv eszközön ks beállítható - e a csibvpn ugyanúgy mint IPhone-on ? Mert ha igen , akkor elmegyek venni egyet , h tévén is tudjam külföldön nezni a dolgokat , ne csak telefonon
köszi ! -
4Grider
félisten
válasz
siposjozsef #2842 üzenetére
Próbáld ki a https://csibvpn.hu/ ingyenes verziót. Ha már elindul, akkor elő lehet rá fizetni. Hosszabb távra ne fizess elő, mert simán előfordulhat, hogy egy idő után a vida feketelistára teszi a vpn szolgáltató ip címeit. És ez igaz az összes többire...
-
siposjozsef
csendes tag
Sziasztok !
vidanet Move alkalmazást szeretném külföldön - Európában - használni ios eszközön, de jelenleg nem tudom sajnos elindítani a lejátszást a következő hibaüzenet miatt;
kapcsolódási híba - szerver hiba
minden jel arra utal, hogy idekint VPN -én keresztül kellene egy magyar szervert használva csatlakoznom először is.
tudna bárki segítek vagy van bárkinek tapasztalata ?
Nagyon köszi !! -
törölt tag
Nord VPN amit állandóan reklámoznak van vmi tapasztalat? az első hónap, hogy ingyenes? Előre kell fizetni, vagy utólag? (2. hónaptól pl).
-
PHenis
senior tag
Én eddig azt gondoltam, hogy értem, hogy hogy működik a VPN, de most úgy tűnik mégsem.
Szóval a kérdésem, hogy az miért van, hogy aktív tailscale VPN mellett ami működik is mert elérem a 192.168 stb címen pl böngészőből az otthoni dolgaimat a mobilomról, a whatismyip mégis ugyanazt az ip címet mutatja mint simán mobilnetről VPN nélkül. Itt én arra számítottam, hogy majd az otthoni ip-t látom majd, ami nyílván semmire nem jó mert nat mögött van de akkor is annak kellene látszódnia nem? -
PHenis
senior tag
Sziasztok,
mobiltelefonról (digi mobilnet) szeretném elérni az otthoni hálózatomat ami szintén digis és NAT mögött van.
A szolgáltatói router mellett van egy régi TPlink TL-wr740, egy 8 portos TP-Link TL-SG108 olcsó switch, fut egy home assistantom egy raspberry-n illetve egy TS112p nagyon alap Qnap NAS.Szolgáltatói nat-ot nem szeretném megszüntetni. Milyen megoldás lenne ebben a felállásban a legjobb? Az ingyenes megoldások mindig szimpatikusabbak, de fizetős megoldások is érdekelhetnek ha csak úgy fog menni. Esetleg ha létezik olyan harveres VPN eszköz vagy egy havi 1-2 dolláros előfizetés még beleférhet, de max a kapcsolat felépítéséhez, jobb volna ha utána p2p menne a telefonom és az otthoni hálózat között az adat és nem menne át a szerveren.
Köszönöm mindenkinek aki válaszol
-
Sziasztok!
CsibVPN (premium magyar tcp) a mediaklikken nem ment tegnap a BL. Másnál is jelentkezett ez? Lehetséges hogy elkezdték a vpneket szűrni? -
kat10
tag
Sziasztok,
Teljesen új vagyok ebben a témában és emiatt kérném a segítségeteket.
Angliában élek szeretném nézni a tv adásokat csak sport.
Persze letöltésre is jó lenne ha tudnám használni.
Melyik a legjobb VPN szolgáltató a fentiek tudatában?
Van valami különleges beállítás amit tudnom kell?
Gondolok itt arra, hogy elég csak bekapcsolni és teszi a dolgát a VPN vagy van valami más is.
Mondom teljesen tapasztalatlan vagyok benne.
Na lehet röhögni. -
Foremi
tag
A csibvpn.hu valóban nem M247, mivel Magyar szolgáltatás, ők valóban Magyar szervereket használnak (nem csak virtuális, mint sok külföldi szolgáltatás). Amit még ismerek, a vpnunlimited.com sem az, ők Server Astrát használnak.
-
kutga
félisten
-
Ricsii2001
tag
Azóta szerencsére elhárult a hibajelenség. Nem a Wireguard okozta a fennakadást, hanem a telefon helyzete, vagy épp a SIM kártya szolgáltató, fene se tudja. Lehet március óta beleraktak a SkyShowtime, és az RTL+ alkalmazásokba valamilyen VPN-t megkerülő dolgot, ami a telefon helyzetét, vagy a SIM kártyát figyeli.
Ez akkor lett egyértelmű, amikor beállítottam az OpenVPN-t a szerveren, és már azzal sem akart működni a SkyShowtime.
A megoldás pofon egyszerű volt: Bekapcsoltam a repülőmódot, a wifit pedig visszakapcsoltam. És úgy már működött a SkyShowtime is a Wireguarddal. Talán megoldást jelentett volna a Fake GPS is, de azt nem is próbáltam, ugyanis nem szeretek hozzá hasonló alkalmazásokat telepíteni a telefonomra, csak ha nincs más választásom. -
UserX
addikt
válasz
agszabv #2818 üzenetére
Hello!
A Mullvaddal nekem semmi problémám nincs...!!!
A 'vezér gépen' HideMe van, azzal sincs gond, van Split Tunel...
Ha neked a Express vált be, vedd meg azt!
Legfeljebb reggelire nem két kiflit veszel, hanam csak egyet...
A Surfsharkot én is besz@...-tam. Megvettem, de leakel is... -
agszabv
csendes tag
- Surfshark-om van 2026-ig, de használhatatlan. bypass nem működik, lassú, gyakran szervert kell váltani hogy működjön, és google capcatha folymatosan.
- Volt most 1 hónapig Mullvad-om az azért türhető volt, de itt is voltak problémák főleg google capcatha...
- Pár éve Express VPN-em is volt az ugyan drága, de annó sohasem volt vele probléma, észre sem vettem hogy a háttérben van. Probáljam megint? Már nincsen stabil probléma mentes megoldás? Van probléma mentes ajánlat? (fontos lenne hogy ne legyen google probléma és legyen split tunnel, stabil legyen a sebesség annyira nem érdekel)... -
_Atesz
addikt
válasz
Kicsirics77 #2813 üzenetére
Nekem csak akkor írta ezt, ha nem magyar szerverre csatlakoztam a VPN klienssel.
-
4Grider
félisten
válasz
Kicsirics77 #2813 üzenetére
A szokatlan forgalom szöveg logikus, ha nyilvános vpn szolgáltatást veszel igénybe saját publikus ip nélkül. Így ui. elég sok földrajzilag elkülönülő helyről fogtok egy időben kilépni a netre, amit a Google soha nem preferált.
-
Kicsirics77
veterán
-
_Atesz
addikt
válasz
Kicsirics77 #2811 üzenetére
Nem volt ez régebben, egy ideje, úgy 2 hónapja sz*rakodik. Nem tudom valamelyik Win frissítés, vagy magának az appnak a frissítése kavart be.
Majd lehet átköltözök Edge-be, végülis Chrome alapú az is. -
_Atesz
addikt
Sziasztok!
NordVPN-em van, és egy jó ideje nem fér össze a Brave böngészővel, ugyanez a helyzet a Chrome-mal is. Ugye az alap ugyanaz. A google lap nem akar bejönni, de eleve lassabb a böngészés is.
Ha a kivételek közé teszem a böngészőt (split tunneling), akkor is ugyanez a helyzet.
Érdekes, hogy pl. Edge böngészővel nincs ilyen gond.
Újraraktam a Win10-et, de nem segített.
Írtam a supportnak, csak annyit tudtak írni, hogy valami gáz van, majd ránéznek. Ez több hete volt.Valakinek valami ötlet?
Próbáltam google DNS-t állítani, csak rosszabb lett. -
zoyoxy
tag
válasz
Ricsii2001 #2804 üzenetére
Lehet éppen valami pillanatnyi hiba is a WireGuard-ban. Ha tényleg van VPS-ed tényleg Magyarországon, akkor a TailScale megér egy próbát; az itthoni gépet be kell állítani exit node-ként.
-
4Grider
félisten
válasz
Ricsii2001 #2807 üzenetére
Azért egy párszor frissült azóta az app nem?
-
4Grider
félisten
válasz
Első körben kikapcsolnám a telefonon a gps-t, második körben a SIM kártyát is. Az alkalmazásban lehetnek helymeghatározáshoz egyéb rutinok is...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Véletlenszerű gondolat: a telefon helyadatai elérhetőek bármelyik lánc-elem számára hozzáférés-kezelés szinten?
-
Ricsii2001
tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Jelenleg nem Magyarországon tartózkodom, és szeretném elérni a SkyShowtime, és RTL+ streaming oldalakat.
A megszokott módon létrehoztam egy kis VPS szerveren magamnak egy Wireguard szervert, ami laptopon kiválóan működik. Gond nélkül elindul az RTL+ is, és a SkyShowtime is, fel sem tűnik neki, hogy amúgy Magyarország közelében sem vagyok. Azonban telefonon (Samsung) már írja is a hibaüzenetet, hogy a szolgáltatás nem érhető el ott, ahol vagyok. A Wireguard alkalmazást használom a csatlakozáshoz. Beinportáltam neki a config fájlt, majd elindítottam. Az IP cím megváltozik, de valahogy mégis át lát rajta. Ilyen az OpenVPN-es időszakomban nem volt, ott minden tökéletesen működött VPN mögül is, ugyan ezzel a telefonnal, csak nem szívesen váltanék vissza OpenVPN-re.
Valószínűleg nem szerveroldalon van a probléma, hanem a kliensben kellene valamit beállítani.
Így néz ki a config fájlom:
[Interface]
Address = cím, cím
DNS = 8.8.8.8, 8.8.4.4
PrivateKey = Kulcs
[Peer]
PublicKey = Kulcs
PresharedKey = Kulcs
AllowedIPs = 0.0.0.0/0, ::/0
Endpoint = Ip cím:51820
PersistentKeepalive = 25
A kulcsokat, és az IP címet én töröltem ki most a jelenlegi hozzászólásból, a config fájl tartalmazza az adatokat. Hogyan tudom rávenni az androidos wireguardot, hogy úgy működjön, mint annó az OpenVPN? Tehát hogy ne lássa azt, hogy nem Magyarországon vagyok?
Köszönöm előre is! -
Kinsiinoo
senior tag
AirVPN-nél melyik szervert érdemes használni szerintetek?
Egyrészt sebesség szempontjából, másrészt pedig kerülve például a németeket ahol elég sok mindenre szeretik osztani a büntit.
Sajnos ez tűnik a legnormálisabb Mullvad utódnak. -
Krystal_s
addikt
válasz
ledgeri #2799 üzenetére
"A gagyik, meg akár botnet részévé is tehetnek..."
Ennél még az undorítóbb, hogy a Google Play mennyi hulladék, veszélyes alkalmazást simán enged, mert nulla szinten ellenőrzik le. Sok emberben egyfajta biztonságérzetet ad, ha a Playből telepít valamit, mert hát a google átnézni, hogyne..... Egyre rosszabb a helyzet. Az pedig vicc, hogy megint a User a tesztelő, ellenőrző, aztán a sok jelentés után törlik, amikor már rengeteg ember beszívta. Ez a videóban említett hulladék meg a törlés után simán újra engedélyt kapott a Google-tól. Most is fent van és használják is jó páran 10 E+.
A Chrome Store is pont ilyen megbízhatatlan kártevőtenyészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Akciókamerák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Díszdobozos DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+
- D-Link 5G Mobile Router
- Logitech G705 Lightsync - Fehér - garanciával, számlával
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest