Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Lews Therin

csendes tag

Sziasztok!
    Erdekes dolog tortent velem a minap. Persze lehet hogy csak azert erdekes szamomra mert nem vagyok teljesen napra kesz a videokartya/agp slot temeban...
    A tortenet:
    Tegnap a kozelembe kerult egy Abit AT7-es alaplap. Gondoltam kiprobalom a gepemben. Van nekem egy jo kis Voodoo5 5500-as videokartyam, de legnagyobb megdobbenesemre nem lehetett belepasszintani az agp slotba, ugyanis a kartya agp csatlakozojan (biztos van ennek valami rendes neve is) csak egy ''bevagas'' van, az alaplapi sloton viszont ketto kis ''pocok van'', ami ugye 3 reszre osztja szet a slotot!
    Tortenetesen volt a kozelemben egy Matrox G450-es kartya is, azon viszont mar ket bevagas volt a csatlakozojan, ugyhogy az frankon belement.

Talalkozott mar valaki ilyen problemaval?? Ilyenkor mit lehet tenni? Reszeljek bele a Voodoo5-be egy bevagast, ha ilyen alaplapba akarom beletenni? Vagy most melyik megoldas a szabvanyos egyaltalan? Az amelyik az alaplapon van, vagy amelyik a Voodoo-n? (Az en Abit KT7-es alaplapomon meg teljesen normalis agp slot van, vagyis csak ket reszre van osztva)

Koszi elore is a segitseget!

Lews Therin Telamon

Aktív témák