-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
__Zs__
tag
válasz
4Grider #7990 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
"Mondjuk G32-t pont nem. Az mai modell?" --> 2022. augusztusában release-lt (én konkrétan 2023-ban vásároltam).
"A te esetedben a yettel VoLTE profil hiányzik a készülékből, ezért nincs VoLTE ..." --> És el lehet érni valahogy, hogy legyen? A szolgáltatót kell megkeresni, vagy a telefon szoftverétől függ a dolog? Azt észrevettem, hogy a ONE-s SIM kártya esetén az "Előnyben részesített hálózattípus" beállítás (a "Mobilhálózat" menüben) beállítható "4G&3G&2G"-re, míg a Yettel-es SIM esetében csak külön-külön "4G" vagy "3G" vagy "2G" lehetőség van.
Nagyon szeretném ezt a problémát feloldani, mert sokszor van arra szükség, hogy miközben telefonálok meg tudjak nézni interneten elérhető információkat /felhőben letárolt dolgokat.
És mivel a telefon minden más szolgáltatásában megfelel az igényeimnek, ezért igyekszem megúszni a készülékcserét.
Illetve még egy dolog eszembe jutott: úgy emlékszem, hogy ez az egész VoLTE probléma a Yettel-es SIM-mel nem állt fenn, amikor megvettem a készüléket, valamikor később jelentkezett (2023 év végén, vagy 2024-ben, nem tudom már pontosan). Közben megnéztem a szolgáltatók honlapját: már mindegyik lekapcsolta a 3G szolgáltatást, szóval az sem lehet gond, hogy valamelyiknél még megy, egy másiknál meg nem.
A Yettel telefonos technikai ügyfélszolgálata arra a kérdésemre, hogy miért nem megy a Yettel-nél, ha a One/Vodafone-nál meg igen, csak azt ismételgette, hogy más szolgáltatók dolgaira nem lát rá, de a Yettel esetében biztos, hogy a telefonom nem VoLTE képes. Hiába mondtam neki, hogy viszont a másik szolgáltatónál megy a mobilnet (4G) miközben beszélek.
Szóval én már tényleg nem értem, hogy miért kell még ezzel az egész témakörrel 2025-ben foglalkozni, ha a készülék maga LTE-képes (a specifikációja alapján) , és van szolgáltató, ahol annak ellenére, hogy telefonálok, nem tűnik el a "4G" a térerő kijelzés mellől, és gond nélkül elérek infókat a net-en, miközben telefonálok is.
Még az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy a Yettel olyan sávot használ az LTE-hez, amit nem tud kezelni a telefon (moto G32 "4G: LTE sáv 1/3/5/7/8/20/28/38/40/41"), míg a One/Vodafone meg olyat, amit viszont igen?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest