Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tisztavíz

kezdő

válasz 4Grider #7822 üzenetére

Köszönöm a részletes és hasznos összefoglalóitokat.

Az osztrák spusu hálózatán vagyok, egy másik telefon a WiFi hotspot. Fizetős VPN-em van. Hiába próbáltam sok magyar szervert, úgy sem működött. Repülőgép módba kell tenni, mert alapból a mobilhálózatot részesíti előnyben és szürke (elérhetetlen) a menü. Repülőgép módban elérhető a menü, a WiFi részesül előnyben. Feladtam.

Azért működik csak pár napig, mert valamiből rájönnek, hogy külföldön vagyok? Vagy ez otthon is így van?

One nem kell a "kiváló minőségű" vezetékes szolgáltatásukkal való sokéves bajlódás után. Még a modemes internetem is stabilabb volt a 90-es években.

Még egy kérdés. Egy napja fel van sorolva a telefonom az osztrák spusu weboldalán, mint VoWiFi kompatibilis készülék. Erről sem megy a VoWiFi, pedig otthon van, Ausztriában. Ahogyan fent írtam, egy másik telefonról csinálok WiFi hotspot-ot, de az ugyanaz a szolgáltató, mert multi SIM-em van. Ez lehet akadálya? A szolgáltató leírása szerint van bekapcsolva a VoWiFi, ami alapból ott volt a menüben. Bank WiFi-jéről (a szomszédban van, rálátok) és ingyenes WiFi-ről is próbáltam. Mindegyikről VPN-el és anélkül. Sokszor, sok VPN szerverrel próbáltam. Minden lehetőséget repülőgép módban is. Nem megy. Mielőtt panaszt teszek a szolgáltatónak, esetleg ötletetek van? A multi SIM lehet probléma? Mindkét SIM-re megjönnek az SMS-ek.
    Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, legfrissebb HyperOS van fent.

Új hozzászólás Aktív témák