Hirdetés
- AMD FX
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kihal az Orion is, mint TV gyártó?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Zsolt,72
Nem tudom átrakni, az első posztomban írtam, hogy e-SIM.4Grider
Most írtam, hogy amíg ott voltunk addig az asszony Samsungjával sem ment, és amúgy sincs semmi értelme ennek a Pixel flamingnek, nincs neki semmi baja.dchard
De legalább kaptam értelmes választ is, köszönöm. Igen, valószínűleg ilyesmi lehetett, hogy térerő probléma miatt nem ment... Csak nagyon megtévesztő, hogy amíg nem vagy hívásban addig azt írja hogy LTE kapcsolatod van, aztán ahogy elkezdesz telefonálni kiderül, hogy annyira azért mégsem LTE az...
Most ahogy itthon próbáltam látom, hogy hívás közben ugyanúgy 5G-t mutat felül a térerő ikon mellett, ott némediben viszont úgy rémlik hogy hívás közben a térerő ikon mellett nagyjából semmi sem volt, csak maga a térerő... De normál esetben nem szoktam nézegetni a térerőt hívás közben, így nem volt viszonyítási alapom ill. emlékem, hogy minek kellene ott lennie...Szóval a megoldás: "Csak egészség legyen, meg térerő!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- AMD FX
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp