Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
De azt nem fogják mert hivtalosan nem támogatott a készülékem és elméletileg az ügyintéző látja is, hogy milyen telóval kapcsolódsz hálózatra, legalábbis Yettel topikban ezt olvastam. Nem tudok olyan készüléket kölcsönkérni, hogy betegyem a SIM-et és arról hívjam a 1220-at...
Nem fog magától bekapcsolódni? Ezt hatalmas gyökérségnek tartom, hogy alapból mindenkit tiltanak és hívogasd az ügyfélszolgálatot, hogy manuálisan 2023-ban bekapcsoljanak valamit... Mindenesetre akkor várok ha más lehetőség nincs és legfelejebb majd felhívom őket és mondok egy olyan Poco modellt ami támogatott, ha jól láttam akkor van 2 ami hivatalosan támogatott részükről. Aztán vagy beveszik vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Ulefone RugKing
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem fog magától bekapcsolódni? Ezt hatalmas gyökérségnek tartom, hogy alapból mindenkit tiltanak és hívogasd az ügyfélszolgálatot, hogy manuálisan 2023-ban bekapcsoljanak valamit... Mindenesetre akkor várok ha más lehetőség nincs és legfelejebb majd felhívom őket és mondok egy olyan Poco modellt ami támogatott, ha jól láttam akkor van 2 ami hivatalosan támogatott részükről. Aztán vagy beveszik vagy nem.