- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
Topikgazda
válasz
4Grider
üzenetére
A tárcsázó kódos menüvel kizárható egy samsung eredetű hiba. Ha telefonon megfelelő(pl 23,85kbps) akkor tovább kell menni azaz ez már hálózati hiba ami az összes Samsung készüléket érinti!
Kollégámmal teszteltük! Ha felhívtam OnePlus 7 Pro-n akkor hallhatóan rossz volt a hang. Tárcsázó kóddal megnézve 23,85kbps AMR-WB kodek volt azaz elméletileg VoLTE-s HD volt a kodek de a valóság mást mutatott. Szerintem már értem mire gondolsz. Ami érdekesség, hogy Telenor VoLTE-n a OnePlus kiírja a "HD" ikont. Ha Samsungos Telenor VoLTE-s embert hívok akkor nem írja ki! Ha Samsungos Telenor VoLTE-s ember hív akkor sem írja ki. Minden egyéb telefont ha felhívom vagy pk hívnak akkor van HD jelzés.
Én mint OnePlus tulaj ha Xiaomit, iPhone-t, Huaweit, Honort, OnePlus-t hívok akik ugyan úgy Telenor VoLTE-n vannak akkor tökéletes a hang. Ha Samsungot hívok akkor rossz. Itt valami kompatibilitási gond van a Samsung-VoLTE rendszerrel. Hiába megy a 23,85kbps-es kodek de valahol valami miatt transzkódol a rendszer a Samsung felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Apple IPhone 16 Pro Max 256GB Amerikai Modell 2026.04-ig garis
- Lenovo Qualcomm Snapdragon X55 5G Modem Quectel EM05-G Fibocom L860-GL-16 Quectel EM120R-GL
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Crucial MX500 500GB Sata SSD / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tomp