Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
A mit gyakoroljak kerdesre a hszeimben megtalalod a valaszokat. Azokat csinaltam vegig, ill. neztem utan dolgoknak. Eles kornyezetbol ha ki tudsz venni ket hostot, es tudsz rajuk csinalni vcentert, akkor otthonra nem kell. De ne az eles vcenteren allitgass dolgokat, mert en tobbszor boritottam be

-
Konflikt
addikt
szerintem akad nehany olyan temakor ami altalaban nem (vagy csak baromi ritkan) jon elo egy eles kornyezetben. (lehet az 10 host-os vagy 3000 host-os kornyezet is, mindegy).
eppen ezert keszseg szinten ezek nem is fognak menni, eleg tudni hogy hova nyuljal ha szukseg van ra. ennel a vizsganal pedig nem az az elsodleges kerdes hogy meg tudod-e oldani a lab-ot (az osszes pdf a rendelkezesedre all, sot az 5.5-re epulo vizsganal mar html alapon is hasznalhatod + KB-ekt is), hanem az, a hogy a megadott idon belul elkeszulsz-e a labokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- talmida: Változások 2. rész
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OLED monitor topic
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Radeon I W10 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest