-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Felraktam a Vistát, minden frissítéssel, lefuttattam az élményindexet, ami mindenre 5.9-et adott, kiv. a CPU, ami 5.7-lett. DX frissítve, minden szuper, a 3d viszont továbbra is gyenge. Megnéztem a Gridet ( a menü betöltött, viszont fekete képernyő volt, pedig a játék ment a háttérben, még a menüben is tudtam lépkedni, csak nem láttam semmit.. ) és a COD 2-t ( ez valamivel jobban ment, mint az XP alatt, de itt is beszaggatott néha..
Mindegy, ha játékra nem is, de minden másra nagyon jó ez a virtual cucc, nekem legalább is ennek ellenére tetszik.
Tudom, hogy mindenki másnál tökéletesen megy a 3d a virtual rendszereken, úgy hogy ne szóljatok le legyetek szívesek tudom, hogy én vagyok a ..ar és azért nem jó nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Marathon (2025)
- Építő/felújító topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest