-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Felraktam a Vistát, minden frissítéssel, lefuttattam az élményindexet, ami mindenre 5.9-et adott, kiv. a CPU, ami 5.7-lett. DX frissítve, minden szuper, a 3d viszont továbbra is gyenge. Megnéztem a Gridet ( a menü betöltött, viszont fekete képernyő volt, pedig a játék ment a háttérben, még a menüben is tudtam lépkedni, csak nem láttam semmit.. ) és a COD 2-t ( ez valamivel jobban ment, mint az XP alatt, de itt is beszaggatott néha..
Mindegy, ha játékra nem is, de minden másra nagyon jó ez a virtual cucc, nekem legalább is ennek ellenére tetszik.
Tudom, hogy mindenki másnál tökéletesen megy a 3d a virtual rendszereken, úgy hogy ne szóljatok le legyetek szívesek tudom, hogy én vagyok a ..ar és azért nem jó nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Okos Otthon / Smart Home
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4658, 90% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest