Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
autoexec.bat illetve config.sys szerkesztésben jártas emberektől kérnék szépen 1 kis segítséget.
Az történt, hogy a VMware-re felraktam előbb egy DOS 7.10-et, majd egy Win98 SE-t.
A DOS által korábban kreált autoexec.bat fájl nem tűnt el, hanem autoexec.dos néven ott maradt a C-n, akárcsak a config.dos. Az új autoexec.bat 99%-ban ua. mint amit a DOS csinált, csak a windows kibövítette pár sorral, ill. itt-ott megjelent benne a C:\WindowsA lényeg, hogy így elég terjedelmes a fájl, és elég sokáig tart mire feláll a windows, mivel előbb még a DOS bootol.
Olyat szeretnék, hogy bootoláskor jöjjön fel egy boot-menü, hogy 1. MS-DOS, 2. WIN98 ... és majd én kiválasztom melyik induljon csak el, ne mindkettő.
Csak sajna ezt én magamtól nem tudom megírni.
Jelenleg így fest a 2 fájl:
- autoexec.bat:
- config.sysKöszi előre is a segítséget!!

Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest