Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
"Maga a passthrough enabled lett host reboot után, de a bekapcsoláskor a fenti hibaüzenetet kaptad?"
Igen.
"A kártyára direktben van kötve"
Igen.
Kósza tippet próbáltam, már mindent mindenhogy újraindítani. Volt már kártya reseat, másik PCI slotba is raktuk, másik kábel, másik sfp. Amúgy a VM-hez hozzá tudom rendelni a kártyát, de nyilván nem látja a Tape-t, mert nincs link. Rányomok, hogy Toggle Passthrough, reboot és egyből van újra link.

Tegnap eljutottam oda, hogy az ESXi dobott egy PSOD-t, és hibaüzenet is megjelent az xClarity logban, Lenovo-nál bejelentettem, most várjuk az úgy kártyát, hátha hardver hiba. Ha nem akkor VMware support lesz belőle. (korábban amúgy egy Dell szerver üzemelt SAS kártyával, SAS drive-val ugyanígy odaadva a Veeam VM-nek és működött)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Escape from Tarkov
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest