Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
Először is ÜDV!!!
Másodszor rávettem magam, hogy win7-et feltelepítsem. Minden szép és jó volt, de arra is rájöttem, hogy nekem kell 1 vmware is amire majd külön progikat fogok telepíteni (oracle, photoshop cs4 stb.) amiket csak akkor induljanak el hogyha én használom a gépet és ha nekem van szükség rá. Na és itt jön képbe a vmware és a gondjaim is.
1. A virtuális gép egy usb külső winchesteren teljesíti szolgálatát. Azon a külső winyón van 1 prog mappa amiről majd telepíteni akarok. Próbáltam megosztást belőni, de finoman szólva elakadtam.
2. Hogy tudok netet varázsolni a virtuális gépen?
Hálózati adatforgalom van, küldött és fogadott is. Win7-en kettő darab hálózati kapcsolat is van. VMnet1, VMnet8.win7-en fent van eset smatsecurity 4.0 + minden win7-es progi bevan kapcsolva. (de természetesn próba erejéig mindent kiszoktam kapcsolni)
(először próbálgattam mindent, aztán elszállt a netem még a gazda rendszeren is, és most inkább szakértőkre bíznám magam

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Update 01.14. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hálózati adatforgalom van, küldött és fogadott is. Win7-en kettő darab hálózati kapcsolat is van. VMnet1, VMnet8.