- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Az a baj a sok kábel meg vízcső stb. miatt nem látom még magam előtt, hogy esztétikusan megtudnám oldani a MORA változatot, biztos lehet de neten se találtam még olyan kész MORA konfigot amivel elégedett lettem volna, emiatt lehet lm és direct die felé fogok menni és max hogy csendesebb legyen a rendszer még berakok egy 240-es radit a mostani 360/60 és 360/30 mellé. Néztem Gamers Nexus 1 éves lm tesztjét és ugyan olyan hőfokokat tudott 1 év után is az lm, sőt kommentekbe írtak parább érintetlen lm konfigokat, de én szerintem max 1-1,5 évente úgy is újra kenném, és Rockit cool pedig azt írta a mostani nickel Velocity blokkommal igazán parádés eredményeket lehet elérni, és az lm se bántja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Corsair Hydro X Series 4x90 Adapter 4xXF Hardline INGYEN FOXPOST
- Darkflash twister DX360 v2.6 Aio vízhűtés
- Byski CPU-XPR-MK-I-V4 CPU vízhűtő blokk 115x/20XX
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest