- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz MPowerPH #63892 üzenetére
Ha meg nincs kiolvashato vizhofok szenzor a rendszerben(de ha van Aquasuite, akkor valszeg van), akkor meg mindig lehet mas software -es readingeket implementalni. Igazabol korlatlan a variacios lehetosege.
Risztas nekem vizhofokra van, a D5 Next integralt homeroje jelez 50 foknal. A pumpa pedig az RPM -re kuld risztast, ha tul alacsony, meg a Voltra. Ennyi nekem eleg is. Lehetne tovabb menni ezzel is, software -es readingekkel, de foloslegesnek tartom.Pumpakat pl. nem is piszkalom, mert az aramlas 5% -on is 120Lph. A 300 -nak nem hiszem, hogy sok ertelme van.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
mpierre
veterán
válasz MPowerPH #63892 üzenetére
Példaként írtam. Lustább vagyok annál, hogy kikeressem ezt az aquasuite-ben... Vagyis a táp által felvett delejjel nem foglalkoznék, mert tuti valamit elállítanék. Az aquaero 5 Lt-t is sikerült elsőre slave devic-ra programoznom. Aztán factory reset után már jobban odafigyelve sikerült megoldani a dolgot.
Én csak egy dolgot löktem be - ha sikerült bekapcsolnom - hogy 30 L/óra átfolyás alatt vonyítani kezdjen.
A vízhő nem nagyon érdekel, kb jó, adatot ugyan szolgáltat, de nem állítottam rá riasztást. A proci és deszkacsere, így a monoblokk miatt kb 3-4°C-t ugrott minden felfelé deltaT-re értve. 26°C szobában max 40-42°C-os vizet tudtam produkálni terhelve a gépet.[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
MPowerPH
félisten
-
mpierre
veterán
válasz MPowerPH #63890 üzenetére
Ha sok naftát nyal be a táp, akkor emeli a D5 / ddc tempóját. Például... Vagy akármi mi más. Akár erre is jó lehetne, de értelme nem sok van lévén pár fokot nyerne vele vízhőben. Persze, ha magas a vízhő, akkor jó ötlet.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
-
fox_mulder
tag
válasz odorgg #63864 üzenetére
Mondom én, hogy benéztem. így utólag a vízhűtés miatt ezt benéztem. De gondoltam addig míg ki gondolom, hogy is legyen a vízhűtés a kártyával, addig tudom használni léggel. Persze teljesen jól működik léggel csak hát vízzel, azért még is csak jobb lenne. De mint mondottam a kártyámhoz blokk nem létezik és remélem ez csak átmeneti állapot. mondjuk lehet el passzolom a kártyát és veszek egy rx 5700 referencia és blokk kombót. Alszom egyet még rá!
Az igazság odaát van.''Na meg a pitbul is''
-
F e Z o
veterán
Corsair AX860i tápom van. A gyári monitorozó szoftveréből ki lehet csalni az adatokat az Aquasite-hoz?
H2O über alles!
-
asturel
őstag
válasz korcsi #63884 üzenetére
Zavar (holott nekem nem szempont a kinézet, csak csend legyen) , teljesítményt nem befolyásolja, blokkokban sem látok bubikat, csak így kvázi sose tűnik el a buborék a rendszerből, nagyobb vízhőnél viszont már ~1800 rpm-en pörög a D5 és beleküldi a radiátorba a bubikat, amik csörrennek is egyet (a radiátorban) ha megküldöm a D5-t. (ilyenkor foam/plexi híján kvázi az outlet porton be is szívja a bubik felét..)
-
asturel
őstag
Mitől lehetnek mikrobuborékok a tartály outlet portján lévő csőben a szűrő előtt?
D5 ~1200 RPM-en megy (így nincs akkora erő benne, hogy áttolja a buborékot a rendszeren, de felfelé sem tud visszajutni), tartályban nincs foam/plexi. 0-24 megy a pc, általában fél nap után 2-3 buborék megjelenik. [kép] (Mo-Ra2 -> RES -> pump -> CPU -> GPU -> MO-Ra2) -
LGG555
aktív tag
válasz korcsi #63881 üzenetére
Köszönöm a részletes útmutatást, sajnos a rendszer még erősen hiányos, kell még áramlásmérő és 2 szenzor de lassan meglesznek azok is és majd visszatérek az ügyre, sajnos Kínából most gyalog hamarabb meghoznám a cuccokat..
Konfig:MSI MEG B550 UNIFY-X, Ryzen5 5600x, G.Skill 16GB 4000Mhz, Radeon VII, Seasonic Snow Silent 550w..
-
korcsi
veterán
válasz LGG555 #63868 üzenetére
Számoljunk:
Tételezzünk fel egy egyensúlyi állapotot, hűtő rendszer már bemelegedett, minden ponton stabil a hőfok, legyen 400W (ez amúgy nagyon sok, sallangokkal együtt bő 550W konnektor felől) a disszipálandó teljesítmény, tehát blokk felől 400W fűti a vizet, a radiátorok pedig ennyi hőt vonnak el. Legyen az áramlásunk 60l/h, 1 liter per perc.
A kérdés, hogy 400W a 60 liter vizet 1 óra alatt hány fokkal fogja felmelegíteni?
víz fajhője (c) ~4,2kJ/KG*fokC az 1,16Wh/KG*fokC
rendezve az egyenletet: deltat=deltaE/m*c amiből a delta T a fent megadott paraméterekkel 5,7 fok. És ez egy szélsőséges példa, rendkívül alacsony áramlással és magas teljesítménnyel.
Nálam amúgy konnektorból 200-300W fogyasztással 2 fok alatt van a delta T.
Minél nagyobb az áramlás értéke arányosan csökken a delta T értéked. És ez független a radiátor méretétől, ventilátortól,, természetesen egyensúlyi állapotot feltételezve.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
-
LGG555
aktív tag
-
mpierre
veterán
válasz LGG555 #63868 üzenetére
Hmmm. 1 db 280-as XT45-ös radin 0,7°C a hőmérsékletkülönbség a be- és a kilépő vízhő esetében. Idle. 640 rpm venti mellett... (az érzékelőket kalibráltam egy digitális hőmérőhöz, így ha tévednek, akkor egyformán tévednek, tehát hőmérsékletkülönbség mérésre pont jók.)
Persze, ha elengeded a vízhőt, akkor még akár lehetne is 2-3-4°C. Ha meg aquaero méri a rákötött érzékelőkkel, akkor ellenőrzés nem árt. A gyári érzékelő több fokot mért félre...
-
LGG555
aktív tag
válasz korcsi #63862 üzenetére
Semmi sincs félreméretezve, a hűtő lényege hogy minél alacsonyabb hőfokra vigye a bemenő vizet minél kisebb ventilátor fordulaton, 560 x60-as hűtőm van 4x 140 mm -es ventilátorokkal elvárom hogy hűtsenek.
Konfig:MSI MEG B550 UNIFY-X, Ryzen5 5600x, G.Skill 16GB 4000Mhz, Radeon VII, Seasonic Snow Silent 550w..
-
odorgg
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
válasz odorgg #63864 üzenetére
akkor kov kerdes, hogy legyen plexi vagy nickel acetat.
290Xeken plexi blokkokat hasznaltam. hatrany, hogy nem latszik szemmel, ha piszkos a blokk, cserebe fizikailag jobban birja a gyurodest.
RGB annyira nem erdekel. be tudom kotni a lapomra, de igazabol ennek a gepnek mennie kell.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
odorgg
addikt
válasz fox_mulder #63855 üzenetére
Nekem 110 volt az 5700, és 25 a kínai blokk.
proci985
Tartja az órajelet azzal nincs gond. Az EK blokkal meg nagyon nem lehet mellé nyúlni.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Demo07
aktív tag
válasz fox_mulder #63860 üzenetére
Akkor neked azért nagyobb szerencséd volt mint nekem!
Én is örülnék ha már ott tartanék, hogy prezentálok... de sajnos nem
Ameddig a nagyja nem jön meg a kínainak, addig nem is rendelem meg az utolsó cuccokat aquatuning.de -ről...
Leginkább a karbon lap a legégetőbb, mert addig nem tudom megcsinálni a dual Heatkiller D5 top tartót... mert az lesz a legnagyobb macera... a többi ki fogja adni, mert van pár állítható hosszúságú toldóm, sosem volt még olyan gond, hogy 1-2 mili hiányzik vagy pont azért feszítik egymást a dolgok
De a cuccok 80% megvan legalább, ventik is meglesznek a héten, csak tényleg az apróságok kínából, és pár dolog aquatuningról és akkor finish, csak hát addig az ember nézi a szétpakolt gépet, stb.. agyal mit hogyan lehetne.. és ez sosem pénztárca kímélő -
-
proci985
MODERÁTOR
koszi a leirasokat az 5700 (XT) tulajoktol
a kartya megvan, anno egy bontott dobozost vettem 132ezerert oktoberben. vizhutes megvan, szoval gondolkodok, hogy kene. ha ennel is megvan, hogy fixen tartja a boostot es csendben ilyen +10%fpsem van, akkor az mar ugy jo.
melegitesre a grafitpadnal koszi, ez egy jo otlet
ezt az EK Vector blokkot neztem.
-
fox_mulder
tag
válasz Demo07 #63858 üzenetére
Volt egy két dolog ami nekem is késet, tömítés, fittingek és 10/13-as cső. De nem túl sokat szerencsém volt. De ez oltári szívás, most én is azért nem rendeltem még apróságokat se Kínából. Amúgy átérzem, kifizeted, elgondoltad, megálmodtad és most nem tudod befejezni! Remélem azért előbb utóbb megjönnek a cuccok és láthatjuk az össze pattintott rendszered.
-
Demo07
aktív tag
válasz LGG555 #63843 üzenetére
Még januárban adtam le a rendelések nagyját... egyszerre elég sokat, többnyire kisebb dolgokat, a vízhez... pár nagyobb alkatrésszel együtt(400*500*3mm-es karbon lap is)!
A többség még mindig sajnos szállítás alatt... kb 10db ami eddig megjött...
45. nap vásárlóvédelem lejárta előtt szinte minden csomagnál +45-70 napot rátettek, így refund sem lehetséges, és a sok cucc meg vagy megjön vagy nem, csak éppen 2 hónapja nem tudom befejezni az építést, a hiányzó cuccok miatt... szóval nagy az öröm... SE -
Laraxior
titán
válasz LGG555 #63854 üzenetére
Aha, mindezt 1 liter, vagy kevesebb víznél... 7°C? Ezt te sem gondolod komolyan remélem....
Nekem mora2 radim van házon kívül, 4db 18-as ventivel, de még így sincsen 1-2°C különbözet... meg szerintem senkinél.
Ha esetleg megállítod a pumpát akkor összejöhet a 7°C, de máshogy nem.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
fox_mulder
tag
válasz LGG555 #63854 üzenetére
Hú én vitázni nem akarok, de ha a radiátor és a hűtőrkör a gépházon belül van 7 Celsius fok a radiátor előtt és után? Annak fényébe hogy a rendszerembe most jelenleg 4-5 dl folyadék van. Ami persze mit sem számít, legfeljebb annyit, hogy a pumpa alapjáraton is úgy körbe kenni, hogy pislogni sincs időm. Nyilván ebből az is kiderül, hogy nincs hatalmas csőkígyó és radiátorrendszer a hűtésbe. A tévedés jogát persze fenntartom!
-
fox_mulder
tag
válasz odorgg #63849 üzenetére
Nekem akciós volt a RX 5700 Xt, 140e Ft-ot szerintem megért. Bár az is igaz, hogy egy referencia RX 5700-el se jártam volna rosszul és hozzá 30-40e Ft között egy blokk. Mivel a referencia kártyákra van blokk dögivel. De ez már így eset, ezt benéztem. Már csak abban bízok, hogy valamelyik gyártó rá szánja magát. Vagy valaki kitalál egy jó hack-et.
-
LGG555
aktív tag
-
odorgg
addikt
válasz proci985 #63838 üzenetére
Nekem ref Sapphire 5700 van Bykski blokkal. Szerintem nem éri megvenni az XT-t, mert azonos órajelen max 5% difi van a két kártya közt teljesítményben, amiért véleményem szerint nem éri meg 20-30k-val többet fizetni.
A felárból inkább egy FC blokkra érdemes beruházni, azt gondolom.Órajelben ezek a kártyák 2100-2200Mhz közt mennek 1,2V-al átlagban. 2200Mhz feletti valós órajelhez, egy kivételesen jól sikerült GPU-t kell kifognod az óceánból.
Grafit paddal nálam nem volt gond, felmelegítettem hajszárítóval a bordát levétel előtt, így szépen elengedte a GPU-t, nem szakadt szét.
Recskánál nem tudom mi van a hotspottal, de nálam a folyékony fém sokat segített, mert nem szál el, keményebb OC-val sem:
A teszt 1,231V-al futott beálított 2200Mhz-el, amitől a valós órajel átlag 50Mhz-el eltér negatív irányba, ez Xt-nél is így van. A fenti beállítás nálam a kb a maximum épkézláb 24/7-es OC, felette nagyon meg nő a fesz igény, 2200-as stabil valós órajelhez, már 1,3V kell a GPU-nak.
A víz megéri az nem kérdés. Csend van, és a hőfokok miatt sem kell aggódni.
Nálam egy Mora 2, 4db Phobya G-silent 18cm-es 700RPM-es ventivel, és egy 2900RPM-en dolgozó VP755-el születtek a fenti eredmények.
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
fonok87
aktív tag
válasz apollo12 #63844 üzenetére
Ejj az sok... február 7-e óta várok a GPUblokk-merevcsőfitting-megazapró csomagomra. Azóta 3 másik rendelésem megérkezett, igaz azok levél méretűek voltak. Ezt meg feladni is csak feb20 körül bírták.
Az a baj, hogy hiába is pattognék hogy kérem visza a lóvét (egyébként így csak az eladóval b...abrálnék ki), egyszerűen nem lehet már Strix 1070-re FC blokkot találni. Ja de, ugyanazt a Barrow meg Bykski blokkot $98 helyett 110€ áron... +shipping, nyilván.Truss me, I'm an engineer.
-
fox_mulder
tag
Csak én lehetek ilyen dádé vagy csak nem vettem még észre hogy van hozzá GPU blokk.
Vettem egy ilyen kártyát, elég jó a léghűtése és persze nem matricázott a csavar.
GigaByte RX 5700 XT GAMING OC 8G .
De az volt a terv, hogy később vizezem. Erre még sehol nem láttam blokkot. Bár csak lehet én vagyok béna.Az igazság odaát van.''Na meg a pitbul is''
-
LGG555
aktív tag
Rendelt valaki mostanság Kínából mert nagyon megrekedtek a cuccaim.
-
veterán
válasz proci985 #63840 üzenetére
sapphire ref vector fc
semennyit.
kicsi a gpu felulete, sok a hotermeles
elegge, elsonek paszta ment, ugy hotspot 110fok... azota femezve van, 1900@1.1V mellett elmegy 80 fole...Nem.
Dehat nem volt mit tenni, ha vizes minden, ennek is azza kellett valni.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
proci985
MODERÁTOR
5700xt kartyat hasznal valaki vizen? mennyit segit?
-
mpierre
veterán
Giga x99 ud4p lapomon volt külön a vrm-en vízhűtés. Meghálálta, mert 47°C fölé 4 napos fds (pyrosim) menettel sem tudtam kergetni a lapot.
Ellenben arra figyelj, hogy a jó vrm hűtők lépcsős kialakításúak, mert nem csak a kis lapos mosfeteket hűti, hanem az utánuk szerelt tekercseket, kondikat is. Pl: [link] Mivel folyik ott pár amper, nem szerencsés, ha fém ér oda, ahova nem kéne.
-
veterán
válasz MPowerPH #63832 üzenetére
nekem nem is tudom hany kartya szenderult jobb letre a vrm miatt... De en tartom, hogy igazabol nem a hotol mentek el, hanem azert, mert egyszeruen megmihalylottak... Valamint jellemzoen a VGAkra masmilyen mosfetek kerulnek a helyhiany miatt, pl a 290xemen siman volt 120fok a vrm, es mai napig megy... Vagy ott volt az r9 nano, ami a vicces kis 4 fazison benyelte a 300W fogyit
A lenyeg az, hogy nem kell tartani a hotol, mert ugyis elvesz, ha igy erzi szukseget. S ha ez bekovetkezett, akkor is hamarabb raknek oda szelet, mint vizet... :)
nalam pl 1db venti sem mozgatja a vrm korul a levegot, max 110W-ot tudok raengedni, de tobb ora utan is csak 65 fok korul van... Az semmi, meg be sem melegedett
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
korcsi
veterán
válasz MPowerPH #63824 üzenetére
Jó erre nem kellene, de ez nem csak minőségi, hanem erős is, nagyon (12 fázis) (ez nem igaz minden minőségi VRM-re), ha ócska lakatrészekből ősszeállítok egy VRM-et, arra se kell borda, mert a kialakításból adódó méret megoldja a disszipációt.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
MPowerPH
félisten
válasz RECSKA #63828 üzenetére
Az nem eleg, hogy ha elveszi? Arra gondoltam, nem arra, hogy elpukkan. Bar hasznalni nem hasznal, egyszer attol a hotagulastol majd elendeg egy forrsztas.
Viszont Te 150 fokot irtal. Tobbek kozott ezert nincs mar kozottunk HD7990 sem, mert hosszu tavon nem eroltetnem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
aktív tag
válasz RECSKA #63828 üzenetére
Hát igen, de nyilván vele együtt meg lehet nézni átmeneti ellenállást, illetve azt hogy hány A árom képes átvinni.
PL APEX VRM
IR3550 egybeépített meghajtó + FET 125 C ír maximum hőmérsékletre.
[link]illetve képen látszik hőfok/átvihető A változása.
Illetve most procit is lehet gyári intel hűtővel használni, meg videokártyát is csak akkor 70-80 fokon megy minden. Pl én azért is építettem meg vízhűtés szettet, mert zavar hogy minden magas hőfokon megy[ Szerkesztve ]
-
-
MPowerPH
félisten
válasz RECSKA #63825 üzenetére
Nagy tevedes, hogy kibir annyit. Itt 90 foknal mar visszavenne a kakaot.
varmi2: A 60-67 fokkal semmi baj nincs, en biztosan nem bonyolitanam vele a rendszert.
w580: Ahhoz a procihoz egy kicsit sok, de gondolom nem a prime fut egesz nap. Mastol meg kotve hiszem, hogy igy elmelegszik.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
veterán
válasz korcsi #63822 üzenetére
mivel a minosegi vrm olyan komponensekbol all, hogy 150fokot is gond nelkul kibir, annyira nem kell felteni...
Nekem eleg lehuzni az io shield kabelet, es mar hibakoddal indul.... igy nem is tudnam lecserelni...
Bar nemsoka landol nalam egy x570 aqua, majd megnezem, mit tol vrmre...Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
korcsi
veterán
Prime95 small fft-t rajta felejtettem a MSI Z370 SLI PLUS-on egy i7 9700 társaságába (150-160W) körül belül 20 perc múlva lekapcsoltam, majd később néztem hwinfó-ba, 104 fokos volt VRM.
Hosszú játék alatt sem melegszik amúgy 60 fok fölé.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
aktív tag
válasz LGG555 #63814 üzenetére
Prime95 30-45p giga z390M lap 75-80 körül. (i5 9600kf @ 6x5ghz)
Sajnos hiába van közelben 14cm venti, eléggé bemelegedik.... igen persze annyira nem sok, de mivel hobby szinten építgettem, így nem el játszanék vele, persze csak ha van értelme.
Esetleg van tapasztalatod vele ?[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz LGG555 #63816 üzenetére
Értem, de egy plusz block nem oszt nem szoroz, és bőven van hűtés telejsítmény, jelenleg 26C alatti a víz hőfok. És nekem 0/24ben megy a cpu terhelés a hét minden napján. 8-10$ a block
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
veterán
Na tessék ,meg lehet oldani a hűtést passzív radival is
Flush Away The Heat -
MPowerPH
félisten
válasz Galdemorph #63805 üzenetére
En is VR -ra hasznalom, es ez meg csak egy 1080Ti. Assetto Corsa. Szoval vegyel egy 2080Ti -t, az eleg lesz meg.
Viszont ha eddig vartal, az uj generaciot mar erdemes kiulni.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Galdemorph
csendes tag
Arrol nem is beszélve, hogy akkor felesleges nagy deszkát venni egy ITX vagy egy DTX is elég ha ugyis csak egy kártya menne.. kisebb ház, kompaktabb építkezés...
A lényeg, hogy tényleg nem akarok hozzányulni ha már egyszer összerakom. Vagy ugy megépíteni, hogy ha bövitéssel lehet számolni és a jövöben meg is történik ne kelljen a komplett hütést átépíteni vagy ujravenni..
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
válasz Galdemorph #63805 üzenetére
2080Ti, legfeljebb majd később veszel még1et, ha szükséges.
Az meg, h mi lesz a valós gépigény 2-5-10 év múlva... Ismerek egy jósnőt, őt kérdezdThe bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Galdemorph
csendes tag
válasz MPowerPH #63801 üzenetére
"GPU -k 45-47 fokon, CPU 62 fokon max, ventik fixalva 600RPM -en."
Na valami ilyesmivel kiegyeznék
" Multi GPU nem mukodik mar, korlatozott a tamogatas, gamelni folosleges penzkidobas."
Kis utánolvasás után... valóban nem éri meg. De akkor meg minek eröltetik ezt? A másik oldalról meg késöbbiekben szeretném a rendszert VR-ra is használni.. ezért gondoltam megadnám a modját GPU fronton. mondjuk kiegészíteni mindig lehet...
A mostani összeállításom majdnem több mint 10 éves és csak most érzem szükségét lecserélni.. Olyat akarok építeni amit megint használahtok anélkül hogy hozzá kéne nyulnom megint ugyaneddig...ha lehet.[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
Jól jön a két kártya, ha VR-ra kell.
-
MPowerPH
félisten
válasz Galdemorph #63793 üzenetére
A 2db GTX2080 -nak kapasbol nincs ertelme... Multi GPU nem mukodik mar, korlatozott a tamogatas, gamelni folosleges penzkidobas.
En GTX980Ti SLI -t es egy 8 magos Intel HEDT procit hutottem vele. Ossz fogyasztas kb. egal, tan a 980 -as torkosabb, az 5960X meg alap hangon bekapott 180W -ot. Csend volt, a GPU -k huvosek. Mondjuk ez 2db 420 -as radival.
GPU -k 45-47 fokon, CPU 62 fokon max, ventik fixalva 600RPM -en.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest