Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
- Speciális tápadapterrel védene a leégés ellen a Thermal Grizzly
- Apple asztali gépek
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demo07
aktív tag
válasz
Petyb00 #59470 üzenetére
Én annyira húzom meg kézzel, hogy az O-gyűrű szépen felfeküdjön már a kívánt elemre, még simán után lehetne nálam húzni egy fél fordulatot biztosan, de azt csak akkor szoktam erősebbre húzni ha valami kis szivárgás lenne, lekopogom eddig nem volt...
Másik dolog amiben nem vagyok biztos de lehet működik, hogy a vízvezeték szereléshez használt teflon szalagot teszel az adapter fitting menetére egy keveset és akkor lehet, nyersz annyit már vele hogy, a kívánt irányba állva fog megállni az adaptered.
Tapasztaltabb építők mit mondanak a teflon szalagos megoldásra? Használható? Működik?
Én majd a tartályon akarok TOP-ot cserélni és ha, nem ott lesznek a furatok ahol kell, oda majd nekem is kell valami megoldás. Teflon szalag jó lehet???
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Futás, futópályák
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakberendezés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Rampage Shiva CM 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest