Új hozzászólás Aktív témák

• Hobbbyt

őstag

válasz energy4ever #43221 üzenetére

Igen, most lemértem. A ház tetején lévő bemélyedés 310*150 (plusz van hely mellette is) egy 240*280*30-as radiátor elvileg (kis erőszakkal) elfér. (pl ez vagy ez) A csonkokat jobb oldalra tervezem, a 5.25"-ös helyeknél..ott van hely bőven. Ez elég lenne, ha 2db Apache 12centis szívna felül nagyon halkan? (Nekem elég a 60-65 fok körüli GPU is)

Tegnap egész nap pumpákat és tartályokat nézegettem,de csak nem jutok egyről a kettőre. :(
    Létezik olyan megoldás ami:
    - Halk(leghalkabb?)
    - Akár feszültség alapon jól szabályozható (csend miatt)
    - Teljesítménye elegendő és akár tartalék is van benne (arra az esetre ha megbolondulok)
    - Van belőle 5,25"-ös helyre építhető pumpa-tartály páros? (a kevés helyem miatt csak ott fér el nyugodtan)

Eddig azt hittem, hogy a Phobya DC12-260-asban megaláltam azt amit keresek, de nem találtam belőle olyat ami 5.25-es tartállyal lenne egybeépítve. Ez pl. teljsen lehúzva mennyire halk?

Végül én is lemondtam a full cover VGA hűtésről. Olcsóbb, értékállóbb.. és elég elfogadhatónak gondolom az msi vram és vrm hűtését ahhoz, hogy oldalról egy ventivel megtámogatva ne legyen gond vele.

Nem csodálom ha idegsítő vagyok, már saját magamat is idegesítem ezzel. :D

[ Szerkesztve ]

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.

Új hozzászólás Aktív témák