Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz TESCO-Zsömle #47717 üzenetére

Nyúlj hozzá nyugodtan, priviben leírtam, hogy miért... (Ha nincs erős VGA, akkor nincs játék, ha nincs játék, akkor igazából nem kell erős PC sem, nekem: elég a laptop is. Bár az sem nagyon halk, de ha amúgy csak "normál időben" használja az ember, akkor mindegy. Nálam rendszeres volt az "éjfél körüli" játék, ezért volt nagyon fasza, hogy a gép mellett még ekkor is lehetett nyugodtan aludni + ezért nem volt alternatíva, hogy üvölt a VGA: "fülesben" úgy sem hallom.) Egyébként a GTX285 gyári hűtője sem volt hangos anno. Ha csak az anyagi oldalát nézzük, a vizezésbe nem kellett volna egyáltalán belevágnom, annyi pénzből, amit elvertem rá az évek során, kb. 2x lecserélhettem volna a gépem mindig legújabbra, bármi.

Persze akkor nem lettem volna csomó tapasztalattal gazdagabb...:DD (De most ne kérdezzen vízről senki: épp mindenkit lebeszélek róla. Ilyen a hangulatom...) Majd elmúlik. Vagy nem. De első sorban az kéne, hogy túlélje az 580-am. Szvsz csak a PCI-E csati ázott meg, s ha kiszáradt minden jó lesz megint: úgy legyen.

Aktív témák