- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Riasztó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
jones965 #36757 üzenetére
"Magam részéről nem vagyok híve egyik megoldásnak sem pc-n belül. Egy adott rendszerre a megfelelő paraméterekkel bíró szivattyút kell alkalmazni."
Ezzel teljes mértékben egyet értek, csak az ilyen rendszerek gyenge pontja szerintem a szivattyú. Ha az megáll, akkor mindennek vége.
Míg egy kicsit csöpögő csatlakozó, vagy egy megállt venti a radin nem jelenti azt, hogy a rendszernek azonnal vége van.A 2009-es MTH-n a radimnak gyors csatijai voltak, amik sosem eresztettek itthon, de ott a nagy hangnyomástól folyamatosan csöpögött. Viszont azon kívül, hogy én égtem, mint a Reichstag, nem történt semmi.
Ha a pumpám állt volna le, akkor gépnek annyi lett volna.De a tanulság mi? A gyorscsatinak pusztulnia kell, bárki bármit mond.
Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest