- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Jester01 #7863 üzenetére
Soha nem paramétereztem exe-t, de most futtatásba beírtam az elérési utat és a paramétereket, működik!
Kösz, Viszont a parancssor így nyitva marad, illetve azt szeretném elérni, hogy az indítópultba téve (win7), paraméterezve induljon el automatikusan, és csukja is be maga után a parancssort.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Jester01 #7861 üzenetére
Bocs, a lényeg kimaradt, ha futtatom a konzolt, akkor egy pillanatra megnyílik a parancssor, de kb. azonnal be is zárja, még ctrl+s-el se nagyon tudtam megállítani. Azt ki tudtam hámozni, hogy kiírja, 600hz-en fut, és tényleg, onnantól kezdve csökken a vibrálás. Viszont hol adom meg a paramétert?
Én csak az exe-ket szedtem le. Kellene valamelyik .cs fájl, amit átírok?
-
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen tudatlan vagyok a témában, de van egy kis program, amire nagy szükségem lenne, viszont nem tudom paraméterezni. Itt minden infó megvan róla, de nekem sehogy nem megy a konfigurálás, nem is értem, hogy mit tudnék átírni, hogy működjön. (fájlnevet már próbáltam nem segít...
)
Szóval erről van szó: https://github.com/Kappa71/PWMA lényeg, hogy alapból 600Hz-es frekvenciát állít be, míg nekem legalább 1000, de inkább 2000Hz kellene, vagy akár több. Akármit csinálok, nem tudom változtatni az értéket, pedig a readme-ben azt írja, hogy lehet.
Valaki tud valami megfejtést? Gondolom az elérhető programkódok alapján egy másik verziót készíteni nem olyan nagy dolog, de életemben nem foglalkoztam még ilyennel.
Kösz, és bocs, ha nagyon világtalan vagyok...
(ui.: magát a nagy frekvenciás vezérlést teszteltem már, az rendben van, viszont az csak dedikált GPU-val megy, ez meg Intelhez kellene)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vezetékes FEJhallgatók
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mobil flották
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest