Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen tudatlan vagyok a témában, de van egy kis program, amire nagy szükségem lenne, viszont nem tudom paraméterezni. Itt minden infó megvan róla, de nekem sehogy nem megy a konfigurálás, nem is értem, hogy mit tudnék átírni, hogy működjön. (fájlnevet már próbáltam nem segít...
)
Szóval erről van szó: https://github.com/Kappa71/PWMA lényeg, hogy alapból 600Hz-es frekvenciát állít be, míg nekem legalább 1000, de inkább 2000Hz kellene, vagy akár több. Akármit csinálok, nem tudom változtatni az értéket, pedig a readme-ben azt írja, hogy lehet.
Valaki tud valami megfejtést? Gondolom az elérhető programkódok alapján egy másik verziót készíteni nem olyan nagy dolog, de életemben nem foglalkoztam még ilyennel.
Kösz, és bocs, ha nagyon világtalan vagyok...
(ui.: magát a nagy frekvenciás vezérlést teszteltem már, az rendben van, viszont az csak dedikált GPU-val megy, ez meg Intelhez kellene)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hálózati / IP kamera
- MILC felhasználók szakmai topikja
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Mikrotik routerek
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- SAPPHIRE PULSE Radeon RX 7800 XT GAMING 16GB
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- SJCAM SJ11 Active eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest