Új hozzászólás Aktív témák
-
9600se93
csendes tag
Köszönöm a segítséget, bár még nem nagyon értem ami ott le van írva a linkben. A program amúgy az angoltanulásomhoz kellene, mert a párbeszédeket nem lehet lestoppolni a játékban, ha meg videót veszek föl és úgy fordítom nagyon lassú és ez a program sokat segítene a fordításban.
-
9600se93
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje programozgatok C#-ban gagyi szinten és jött egy probléma amit nem tudok megoldani pedig nagyon fontos lenne. Egy olyan program kellene ami egy előre kiválasztott processt le tud stoppolni gombnyomásra de ha következőnek megnyomom a gombot már újra fut onnan ahol abbahagyta. Találtam is ilyen programot, de az a baj vele, hogy nem képes a háttérben futni és gyorsbillentyűre reagálni (3d-s teljes képernyős alkalmazás leállítására kellene). Tehát egy olyan program kéne ami háttérben fut, 2 gyorsbillentyűt kezel, az egyik lestoppolja/folytatja a processt a másik meg leteszi asztalra az adott 3d-s alkalmazást. Azt sem tudom hol kezdjek neki mivel nem ilyen stílusú dolgokat írtam meg béna is vagyok és nagyon fontos lenne a program. Ha valahogy tudtok segíteni köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest