Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Igen, nekem is ilyen volt az "élményem".
Nekem egy már kész programot kellett javítanom Wordben.SAP-nál ez egy olyan program, ami két darab 6 hónapos ciklusból áll, és Sofware Development, DevOps és Support teamek közül lehet választani. Értelemszerűen én a Developmentet és a DevOps-ot választanám.
Van mentor mindegyik lehetőségnél, igen. A tanulás és a képzés a lényege, a program végén meg 99.99%-os eséllyel az egyik, vagy hasonló teamből kap az illető ajánlatot a munkára.A HR-es előszűrésen én a C#-ot mondtam, hogy kifejezetten azzal foglalkozok most, de bármiféle nyelv IS jöhet.
Mondjuk én villamosmérnökin vagyok és van egy elég jó ilyen irányú ajánlatom is, szóval hogyha esetleg felvesznek az SAP-hez, akkor nem tudom melyik mellett döntenék.
-
joysefke
veterán
Robot porszívó programozás?
Ez lenne az?
Google Coding Interview Question | Leetcode 489 | Robot Room Cleaner - YouTube -
joysefke
veterán
json-ba szerializálod az adatokat majd azt kiírod. Ha nincs sok adat, akkor szerializálod az egész listát és kiírod. Ha sok az adat akkor steamelni illene (meg nem txt fájlokat használni)
Serialize an Object (newtonsoft.com)Új projektnél az újabb (egyelőre kicsit butácskább) System.Text.Json -t használnám a fenti helyett, de a fenti is tökéletesen jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest