Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
Alexios #9673 üzenetére
Hogy valaki vagy kollektíve kaphatok e segítséget egy programozási vizsga kapcsán. Mivel arra nem tudtam érdemben készülni és nem akarom, hogy emiatt ismétlésre legyek kárhoztatva. Ma este 6 kor lesz. Az mellékes miért nem sikerült rá időt szánnom mert én beszélek és vagy elhiszi valaki vagy nem. Sajnos most csak kapkodok, amit nem szeretek, de nem akarok ezzel további időt elvesztegetni.
rosejbli : Majdnem. De ettől még muszáj kérjek segítséget. Ez van. Szégyen ide vagy oda. Túl vállaltam magam. És nem online vizsgáról van szó, de online kell feltölteni az időt intervallumban. (a vizsga program végére be fogom írni, hogy nem önálló megoldás, ha ez számít.)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest