Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Kérdésem, hogy ezt nem lehet-e egy class-ba tenni, vagy valamibe, amivel ezt a szekvenciát szeretném megismételni? Nem is konkrét megoldást várok, hanem egy linket (olvasnivalót).
Nem néztem a kódot, de szerintem tedd ki egy függvénybe / metódusba.
A másik kérdésem, hogy a következő két változó nevezés használata célszerű-e? KilepoKerdesreAValasz és KilepoKerdesreAValaszKetto, mert a neve nem beszédes, ránézésre nem tudni (csak a változónevet nézve), hogy
- mi a különbség,
- a KilepoKerdesreAValaszKetto mit csinálEgy, kettő, három ... n semmiképpen sem ajánlott, csak ha egyértelmű, próbálj beszédesebb nevet adni nekik. És bár az iskolákban nem tanítják, de szerintem kerüld a magyar változónevek használatát.
Elnevezésekhez:
Naming Guidelines
C# Coding Standards
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest