- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Nem vagyok azon a szinten, hogy tudjak érdemben segíteni, de angolul tudsz? Google-el utána néztél már? Stackoverflow-n biztos van hasonló probléma megoldással. Ha mást nem bontsd le kis feladatokra és azokra keress megoldást. Vagy túl kézenfekvő amit írok és túl vagy már ezeken?
Szerk.: A másik megoldásnak az olvasást gondolom. Elolvashatod a használni kívánt komponensek dokumentációját, nézhetsz hozzá példákat. (Ez esetben el kell engedned azt, hogy szűkös határidőre elkészülsz).
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Ez itt az első saját kútfőből származó programom (igen ez olyan egyszerű, mint egy vonalzó).
A 37. és a 47. sor között van egy "Kilép? Igen vagy nem" rész. Ezt megismétlem a 72. és a 82. sor között.
A C#-ból igen keveset tudok (mérnök infós levelezőn vagyok, elsős).
Kérdésem, hogy ezt nem lehet-e egy class-ba tenni, vagy valamibe, amivel ezt a szekvenciát szeretném megismételni? Nem is konkrét megoldást várok, hanem egy linket (olvasnivalót).
A másik kérdésem, hogy a következő két változó nevezés használata célszerű-e? KilepoKerdesreAValasz és KilepoKerdesreAValaszKetto, mert a neve nem beszédes, ránézésre nem tudni (csak a változónevet nézve), hogy
- mi a különbség,
- a KilepoKerdesreAValaszKetto mit csinálKözben olvasom azt is, hogy hogyan érdemes változót elnevezni. (Egy példát az iskolában is mutattak.)
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Szeretnék ismét egy kérdést feltenni. Hogyan kerüljük el, hogy az íródott kód átláthatatlanul összetett legyen? Gondolom a program feladatai részfeladatokra vannak bontva, amik egyenként, külön fájlokban tárolunk. Lehetséges-e, hogy egy kódrészt külön fájlban tároljak? Vagy hogyan oldják meg ezt a problémát? és úgy hívjuk be a fájlt, ahelyett, hogy ott egy nagy terjedelmű kód legyen?
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
HTML-ben szükséges karakterkódolást megadni.
C#-ban hogy hogy beveszi például string-ként az á betűt? És az Ő Ű betűk? Ezt alapértelmezetten lekezeli az IDE?Ui.: Ha olvasnivalót dobtok a témában az is jó! Én nem találtam! Ja és kezdő kezdő vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest