- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Kérdésem, hogy ezt nem lehet-e egy class-ba tenni, vagy valamibe, amivel ezt a szekvenciát szeretném megismételni? Nem is konkrét megoldást várok, hanem egy linket (olvasnivalót).
Nem néztem a kódot, de szerintem tedd ki egy függvénybe / metódusba.
A másik kérdésem, hogy a következő két változó nevezés használata célszerű-e? KilepoKerdesreAValasz és KilepoKerdesreAValaszKetto, mert a neve nem beszédes, ránézésre nem tudni (csak a változónevet nézve), hogy
- mi a különbség,
- a KilepoKerdesreAValaszKetto mit csinálEgy, kettő, három ... n semmiképpen sem ajánlott, csak ha egyértelmű, próbálj beszédesebb nevet adni nekik. És bár az iskolákban nem tanítják, de szerintem kerüld a magyar változónevek használatát.
Elnevezésekhez:
Naming Guidelines
C# Coding Standards -
Keem1
veterán
Most csak nagy általánosságban fogok válaszolni, de szerintem segíteni fog (úgy, hogy PHP-ban igen, ASPX-ben nem vagyok járatos).
Alapvetően az oldal (és járulékos elemei) karakterkódolásán múlik a dolog. Amíg minden UTF8-at használ (HTML kód, C# kód, adatbázis kapcsolat, táblák, stb), addig semmi probléma nem lesz, és az utolsó pinjin karakterig minden a helyén lesz.Kb. itt kezdődik (HTML):
<meta name="charset" content="UTF-8" />
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest