- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Koszonom, ezzel tisztaban vagyok.
Par rovid merest elvegezve ezek jottek ki nalam. 10-10 futas atlagolva:
Kiiras terminalba (kis bufferrel): 2.291s
Kiiras terminalba (megfeleloen bufferelve): .592s
Kiiras normal fileba, SSD-re: .157s
Kiiras a /dev/null-ba: .146s
A programot ujraforditva, a kiiras reszt elhagyva: .017s (!!!)Ebbol jol latszik, hogy itt nem a permutalgatason fog elmenni az ido. Az utolso tesztbol pedig az, hogy a program idejenek csupan az 1/8 resze a "lenyegi resz". A maradek idot a kiiras is a kiiras formazasa viszi el. Szoval annyival egeszitenem ki, hogy persze nem mindegy, hogy hova irod, de az sem mindegy, hogy egyaltalan kiirsz-e valamit
Egy ugyanakkora nagysagrendet meg tudsz sporolni azzal is, ha teljesen elhagyod a kiiratast, mint amilyet akkor, amikor lassu outputrol gyorsra valtasz
Aki nem hiszi, implementalja utanamSzerk: Annyit hozzatennek, hogy a kiiras elhagyasakor otletem sincs, hogy a fordito pontosan milyen ordogi optimalizaciokat eszkozolt, amit akkor nem tett, amikor siman kiirattam. Ennek kideriteset kicsit kesobbre hagyom. Amit az ugy erdekeben tettem, hogy argv-bol olvastam az inputot es abba az agba amit kiirataskor el lehetett hagyni raktam egy szamlalot. Igy talan nem optimalizal annyit - de ennel jobban nem melyedtem bele...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Asus X543U laptop adapterrel 75.000 Ft, ingyen kiszállítással!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128GB független alaplap tesztelt
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest