Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
kv.plusz(kv) esetén mi a hézag?
Lehet, hogy az előző hsz-szel ellent mondok magamnak, de itt ugye az történik, hogy
kv.plusz() van, és ezért mivel a kv az Valósként lett inicializálva, ezért egyből a Valós osztályban keresi hozzá a függvényt! De mivel a paraméterben lévő kv deklarált típusa Komplex, ezért a Valós plusz(Komplex k) metódust hívja meg!
Hoppá de jó vagyok

Vagyis akkor ezekből azt a következtetést vonhatom le, hogy a függvény hívásnál az számít, hogy milyen objektumként van inicializálva, kv = new Valos() ezért, mindig a Valos osztályban keresi hozzá a metódusokat.
És az, hogy melyik paraméterű függvényt hívja meg plusz(Valos v) vagy plusz(komplex k), az a paraméterben lévő kv objektum deklarált típusa dönti el, ami jelen esetben komplex.Jól elmagyaráztam magamnak?
De ha van valakinek könnyebb, egyszerűbb mondókája, szívesen várom, itt PH-n mindig jókat kaptam

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- SONY LCD és LED TV-k
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch
- Akvarisztika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest