Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
kv.plusz(kv) esetén mi a hézag?
Lehet, hogy az előző hsz-szel ellent mondok magamnak, de itt ugye az történik, hogy
kv.plusz() van, és ezért mivel a kv az Valósként lett inicializálva, ezért egyből a Valós osztályban keresi hozzá a függvényt! De mivel a paraméterben lévő kv deklarált típusa Komplex, ezért a Valós plusz(Komplex k) metódust hívja meg!
Hoppá de jó vagyok
Vagyis akkor ezekből azt a következtetést vonhatom le, hogy a függvény hívásnál az számít, hogy milyen objektumként van inicializálva, kv = new Valos() ezért, mindig a Valos osztályban keresi hozzá a metódusokat.
És az, hogy melyik paraméterű függvényt hívja meg plusz(Valos v) vagy plusz(komplex k), az a paraméterben lévő kv objektum deklarált típusa dönti el, ami jelen esetben komplex.Jól elmagyaráztam magamnak?
De ha van valakinek könnyebb, egyszerűbb mondókája, szívesen várom, itt PH-n mindig jókat kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest