Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Megnyugtatlak ez nem az! Magamnak akartam. De kaptam ezt stuktogrammot, és mit ne mondjak... elég csúnya lett... Bár én még ennél szebb megoldást nem igazán láttam.
Visszafejtése legalább egyszerű.De ha van egy szép kódsora arra, hogy a lengyel formára hozást hogyan meg lehet nagyon profi módon megírni! Az most mondja, vagy hallgasom el örökre
De prog2-n Listákat kellett írni, és Bináris Kereső Fát... De az osztály már megvolt írva, és a metódusok is, de a metódust meg kellett írni.
Figyelj:
public bool insert(int key)
public bool removeAll(int key)
public bool addLast(int key)
és a többi.
Semmilyen más paramétert nem kaphat a metódus, rekurzív megírás kizárva, egyéb osztályok, interfészek használata tilos. Ez a no comment kategória.refaktorálható lenne? Az alatt mit értesz?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest