- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Megnyugtatlak ez nem az! Magamnak akartam. De kaptam ezt stuktogrammot, és mit ne mondjak... elég csúnya lett... Bár én még ennél szebb megoldást nem igazán láttam.
Visszafejtése legalább egyszerű.De ha van egy szép kódsora arra, hogy a lengyel formára hozást hogyan meg lehet nagyon profi módon megírni! Az most mondja, vagy hallgasom el örökre
De prog2-n Listákat kellett írni, és Bináris Kereső Fát... De az osztály már megvolt írva, és a metódusok is, de a metódust meg kellett írni.
Figyelj:
public bool insert(int key)
public bool removeAll(int key)
public bool addLast(int key)
és a többi.
Semmilyen más paramétert nem kaphat a metódus, rekurzív megírás kizárva, egyéb osztályok, interfészek használata tilos. Ez a no comment kategória.refaktorálható lenne? Az alatt mit értesz?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest