- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen videókártyát?
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- SSD kibeszélő
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem egy kis projectet, ami egy kártyakészítő template engine, megadod a kártya nevét, költséget, képet hozzá, szöveg, stb, és szépen megrajzolja.
(egy társasjáték fordítása a cél). Grafikához egyáltalán nem értek, igazából az egész csak meglévő képek, szövegek egymásra illesztése.Használok pár ikont a szövegben, ezeket sikerült beleszerkesztenem a fontba, ligature-ként hozzáadtam, szépen megcsinálja ezt is. Viszont szeretnék színes ikonokat is használni, és itt elakadtam, nem tudom egyáltalán megoldható-e. Tehát azt szeretném, hogy van egy színes svg-m, ezt belerakom egy fontba, csinálok hozzá ligature-t, és szépen legenerálja nekem. Megoldható ez?
A workaroundom sajnos elég melós, ott szavanként rajzolná az egész szöveget, és ha a szó egy ilyen"keyword", akkor beszúrok egy képet. De így sokkal több munka az egész megírása, plusz csomó automatikusan számított dolgot elveszítek (pl szöveg milyen széles, hány sorba fér el, ezeket mind manuálisan kellene számolnom).
Egyébként a SkiaSharpot használom, Harfbuzz extensionnel (ez tud ligature-t, az alap nem).
Van valakinek tapasztalata, tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Vatera, Teszvesz topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest