Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen TV-t vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem egy kis projectet, ami egy kártyakészítő template engine, megadod a kártya nevét, költséget, képet hozzá, szöveg, stb, és szépen megrajzolja.
(egy társasjáték fordítása a cél). Grafikához egyáltalán nem értek, igazából az egész csak meglévő képek, szövegek egymásra illesztése.Használok pár ikont a szövegben, ezeket sikerült beleszerkesztenem a fontba, ligature-ként hozzáadtam, szépen megcsinálja ezt is. Viszont szeretnék színes ikonokat is használni, és itt elakadtam, nem tudom egyáltalán megoldható-e. Tehát azt szeretném, hogy van egy színes svg-m, ezt belerakom egy fontba, csinálok hozzá ligature-t, és szépen legenerálja nekem. Megoldható ez?
A workaroundom sajnos elég melós, ott szavanként rajzolná az egész szöveget, és ha a szó egy ilyen"keyword", akkor beszúrok egy képet. De így sokkal több munka az egész megírása, plusz csomó automatikusan számított dolgot elveszítek (pl szöveg milyen széles, hány sorba fér el, ezeket mind manuálisan kellene számolnom).
Egyébként a SkiaSharpot használom, Harfbuzz extensionnel (ez tud ligature-t, az alap nem).
Van valakinek tapasztalata, tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Warships
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen TV-t vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest