Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- E-book olvasók
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
joysefke
üzenetére
Egy CAD program projektjéhez tartozó kiexportált szabályrendszert tartalmazó szövegfájlt dolgoz fel és jeleníti meg grafikusan. Ez az ága a programnak nem volt korábban használva, mert egy bizonyos szabály típusnál fut csak ide, ami tartalmazza a % jelet és ilyen nem volt korábban.
A 43-as sorban lévő Pop() okozza az exceptiont. [link]
Amikor odaér a kód a 42-es sorhoz a while-al miután betöltöttem a fájlt, akkor a Count() értéke 2 és benne is van két szöveg részlet a fájl első sorából a debugger szerint.
A while egyszeri lefutásával elsőre lemegy a Pop(), a Count módosul 1-re de a következő körben mégis exception jön. Akkor is, ha ott a Pop() helyett Clear() van, arra is elszáll.Azt hiszem nincs több szálasítva a program, de bővebben egyenlőre nem ismerem a működését.
Hogy ez a Stack dolog miért jó azt nem tudom, én stringlist dolgokkal szoktam szövegeket kezelni de C# alatt még nem programoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest