Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Van egy .NET Core 2.1 + ASP.NET CORE 2.1 Web app-om.
Nem túl nagy, én csináltam, és hozzá tudok/merek nyúlni. A célom az lenne, hogy1, egyrészt a legutolsó stable .NET Core + ASP.NET Core verzión tartsam, lehetőség szerint
2, lehetőség szerint mindig közvetlenül (ha lehet self contained opció nélkül) tudjam Azure App Service-ben futtatni.
Egy hónap után újra deployoltam az appot Azure-ra. Különböző okok miatt ezzel megint órákat sz**tam mire végül elindult Azuron. Az Azure hibaüzenetek számomra elég semmitmondóak. stb stb. A vége az lett, hogy most csak a self contained opcióval tudtam futásra bírni. Egy hónapja órák hosszat szívtam az Azure-val (ekkor láttam az Azure-t először) mire rájöttem, hogy ha a release targetet x86-ra állítom, akkor hajlandó lesz elindulni az app, itt még nem kellett neki a self contained opció
Azt lehet előre tudni, hogy a 2.1 -> 3.0 (stable) az egy közvetlen lépés lesz-e, vagy útba kell-e ejteni a .NET Core 2.2, ASP NET Core 2.2-t? Vagy bele kell nyúlni a kódba stb?
Elolvastam a 2.1->2.2 update instrukciókat és van benne rendesen manuális konfig fájl írás. Attól félek, hogy ha nekiállok a csomag verziókat kézzel editálgatni, akkor egy következő váltásnál megint szenvedéssel fogom Azuron működésre bírni.
Nyilván csinálhatok egy üres 2.2-es projektet és manuálisan átmásolhatok bele mindent, de az megint plusz munka.
.csproj
<Project Sdk="Microsoft.NET.Sdk.Web">
<PropertyGroup>
<TargetFramework>netcoreapp2.1</TargetFramework>
<UserSecretsId>9b4b6fbc-c156-49cb-9d78-15de78924438</UserSecretsId>
</PropertyGroup>
<PropertyGroup Condition="'$(Configuration)|$(Platform)'=='Debug|AnyCPU'">
<PlatformTarget>AnyCPU</PlatformTarget>
</PropertyGroup>
<PropertyGroup Condition="'$(Configuration)|$(Platform)'=='Release|AnyCPU'">
<PlatformTarget>x86</PlatformTarget>
</PropertyGroup>
<ItemGroup>
<Folder Include="Migrations\" />
</ItemGroup>
<ItemGroup>
<PackageReference Include="CsvHelper" Version="9.2.3" />
<PackageReference Include="FluentValidation" Version="8.1.1" />
<PackageReference Include="MailKit" Version="2.1.2" />
<PackageReference Include="Microsoft.AspNetCore.App" />
<PackageReference Include="Microsoft.AspNetCore.Razor.Design" Version="2.1.2" PrivateAssets="All" />
<PackageReference Include="Microsoft.EntityFrameworkCore.Sqlite" Version="2.1.4" />
<PackageReference Include="Microsoft.EntityFrameworkCore.Tools" Version="2.1.8">
<PrivateAssets>all</PrivateAssets>
<IncludeAssets>runtime; build; native; contentfiles; analyzers</IncludeAssets>
</PackageReference>
<PackageReference Include="Microsoft.VisualStudio.Web.CodeGeneration.Design" Version="2.1.1" />
</ItemGroup>
<ProjectExtensions><VisualStudio><UserProperties /></VisualStudio></ProjectExtensions>
</Project>Szerk:
Az sem tiszta, hogy a VS Installer miért nem ajánlja fel a 2.2-es SDK telepítését, miért kell azt VS-en kívülről telepíteni
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest