Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
alratar
üzenetére
Eddigi pályafutásom alatt egy embert láttam, aki értett bármit is az adatbázisszerverekhez, innentől nekem beszélhet mindenki össze-vissza. Láttam rosszul használt MongoDB-t, én nem értek hozzá, de megmondtam, hogyan lesz jó, és tényleg sikerült töredék erőforrásból sokkal jobbat összehozni.
Ugyanez áll a relációs adatbázisokhoz, j f.sza, mit tudnak művelni az emberek.
Eleve azok szoktak nagyon okosakat mondani, akik az egy szem .cs fájljukra nem tudnak odafigyelni. Cserében ebben a témakorban minden számít, CPU, IRQ beállítás, az IO mindene, a fájlrendszer az op. rendszer, minden IS.

Általánosságban meg SQL Server lesz a barátod, ha relációs kell, ha nem relációs kell, akkor keresgélj, ami épp viszi, és árban is jó. Csak a "mire is kell" pontos ismerete nélkül nem kellene még csak gondolkodni sem rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Arc Raiders
- Programozás topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest