Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Philips LCD és LED TV-k
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
kérnék egy kis segítséget
Suliba beadandó feladatot kellene megvalósítani, de az adatbázissal nem haladunk, hibát ír ki, és nem tudom hogy mit kellene csinálnom, arra már rá jöttem hogy nem kellett volna megadnom a táblákba az ideiglenes kulcsok mezőit, csináltam egy újat 3 táblával, de azzal is szinte ugyan ezeket a hibákat dobja
Szóval lényeg hogy modell first adatbázist akartam össze hozni, de lehet hogy ez változni fog, bár nem akarom elbonyolítani, csak legyen egy működőképes adatbázis és kész
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest