Új hozzászólás Aktív témák

• kobe24

tag

Sziasztok!

Remélem valaki tud segíteni a problémámon. Egy wpf-es alkalmazást készítek éppen, és van egy olyan része amikor vonalkódot kellene leolvasni és az alapján adatokat betölteni. Viszont a kérés az az, hogy ne kelljen mindig az input mezőbe belekattintani és úgy leolvasni a vonalkódot. Erre találtam egy megoldást a neten amit ezen a linken meg is tudtok nézni. Nagyon jól működik, ha a billentyűzeten ütök be bámifél adatot. Még egy androidos alkalmazást is letöltöttem ami elviekben a vonalkód olvasást szimulálja, és wifin keresztül küldi az adatot a gépnek. Viszont amikor már egy tényleges vonalkód olvasóval próbáltam akkor olyan billentyűleütéseket érzékelt az alkalmazás mint LeftAlt vagy a numpad1-9-ig. Ha rendesen egy jegyzettömbe vagy valamilyen input mezőbe szkenneltem az olvasóval akkor tényleg a vonalkód számát küldte el, úgyhogy nem az olvasóval van gond. Viszont nem igazán értem hogy az alkalmazásom miért vesz hibás adatokat. Esetleg ha a fenti dologra valakinek valami másfajta megoldása lenne azt is szívesen fogadnám. Köszönöm előre is a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák