Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni:
Alapvetően valami féle service-t kell építenem:
Az egyik oldalon folyamatosan jönnek az adatok, másodpercenként akár 30-40 is, amit egy apró konvertálás után azonnal át kell küldenem a másik oldalra, tehát ennek folyamatosnak kell lennie.
WCF-el meg lehet ezt valahogy oldani?
Kicsit belekavarodtam a WCF-be, én azt úgy értelmezem, hogy mondjuk a WCF oldalon ki tudok szolgálni valakit, ha a kliens oldalon mondjuk a felhasználó megnyom egy gombot, de ehhez gombnyomás szükséges ugyebár (mondjuk) , tehát nem folyamatos.
Nekem pedig az kéne, hogy a WCF küldje folyamatosan az adatokat.Valaki tud tanácsot adni, hogy, vagy mivel lehetne megoldani ?
(mindenképpen valami olyasmit szeretnék, amihez semmiféle "class library referencia" nem kell, hanem csak mint a WCF-et egy service linkkel felveszem és ámen. )
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő