- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
System.Windows.Data Error: BindingExpression path error: 'azon' property not found on 'Jaratlista' 'Jaratlista' (HashCode=97635555). BindingExpression: Path='azon' DataItem='Jaratlista' (HashCode=97635555); target element is 'System.Windows.Controls.TextBlock' (Name=''); target property is 'Text' (type 'System.String')..
System.Windows.Data Error: BindingExpression path error: 'listanev' property not found on 'Jaratlista' 'Jaratlista' (HashCode=97635555). BindingExpression: Path='listanev' DataItem='Jaratlista' (HashCode=97635555); target element is 'System.Windows.Controls.TextBlock' (Name=''); target property is 'Text' (type 'System.String')..
Oh, barátságos
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest