- HDD probléma (nem adatmentés)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- Egérpad topik
- Nyomtató topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Igazából a tanárom egy s*ggfej, 64 éves, sok mindent ő sem tud, az okosabb diákok magyaráznak néha neki el dolgokat.. Látszik rajta, hogy nagyon elege van már a munkájából, az az igazi zsémbes öregember
Ráadásul ha merek kérdezni valamit én vagyok a hülye, hogy nem tudom mi van, de persze, ha a "kedvencei" kérdeznek valami baromságot akkor mosolyogva mondja nekik..
Objektumokról nem esett még szó, nem csinálunk olyan bonyolult feladatokat, nagyjából megvan, hogy mit csinálnak, meg hogy mik azok. (Mivel a Webszerkesztést (ASP.NET, JS) magamtól viszonylag "kitanultam", ott használom is őket, de Win desktopban még sosem foglalkoztam velük komolyabban)
Tehát tudom, hogy mik azok, de nem ismerem őket annyira.Az órai feladatok nagy része txt fájlból olvasás és DataGridView-ben történő megjelenítésük körül forog, nem rég mentük kicsit bele a metódusokba. Ja, ráadásul a mintafeladatok (általában) Delphi-ben vannak írva, mikor C#-ot tanulunk.
Köszönöm, public-kal szépen megy
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby rádiós topik
- Synology NAS
- Gumi és felni topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest